JEUGDHERBERG DE FIERTEL

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • JEUGDHERBERG DE FIERTEL
Private companiesBusiness Services • JEUGDHERBERG DE FIERTEL

Contactgegevens JEUGDHERBERG DE FIERTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHERBERG DE FIERTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHERBERG DE FIERTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUDDERSVELD 7; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55211926 (+32-55211926) 55211926 (+32-55211926)

Fax (fax): +32 (63) 353-76-69 +32 (63) 353-76-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHERBERG DE FIERTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHERBERG DE FIERTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHERBERG DE FIERTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHERBERG DE FIERTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHERBERG DE FIERTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHERBERG DE FIERTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHERBERG DE FIERTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHERBERG DE FIERTEL
Products information JEUGDHERBERG DE FIERTEL

BTW identificatienummer (tax): BE06444274902
Ondernemingsnummer: 4157745361
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type de Logement: Auberges de Jeunesse.. Types de Logements: Camps de Vacances pour Enfants.

Product categorie (product category): Villages de vacances. Auberges de jeunesse and refuges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHERBERG DE FIERTEL
(Get full report from official database of BE for JEUGDHERBERG DE FIERTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHERBERG DE FIERTEL
Addition kinds of activities for JEUGDHERBERG DE FIERTEL

344309. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
594901. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
20629904. Inverteer rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Invert cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
30699922. Wainscoting, rubber | Wainscoting, rubber
38420000. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
39110303. Bevestigingen, goud of zilver: pennen, lederwaren, enz. | Mountings, gold or silver: pens, leather goods, etc.
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle
65120102. Verzekeringsopbouw operatie | Insurance building operation

Werken bij JEUGDHERBERG DE FIERTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHERBERG DE FIERTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHERBERG DE FIERTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHERBERG DE FIERTEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Master Data Administrator (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij nauwkeurig en stipt? Sta jij open voor een tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar? Heb jij bovendien een technische affiniteit? Dan ontmoet ik jou graag! Voor een grote internationale speler in de chemische sector kijkt VIO uit naar een Master Data Administrator. Als Master Data Administrator bied je ondersteuning bij de ingave van master data in SAP.

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Industriële reiniger tankwagens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tempo-team is op zoek naar een industriële reiniger voor het reinigen van tankwagens. Je voornaamste taken zijn: - je voert het cleaningsorder correct en kwalitatief uit - je ziet toe op de veiligheid en het milieu rond de cleaningsbanen - je beheerst de procedures binnen het ISO systeem

  • Uitzendconsulente (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

  • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tongerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGERLO)

    Regio: TONGERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Afdelingsverantwoordelijke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent gepassioneerd door voeding en horeca, je beschikt over een degelijke kennis van groenten en fruit, vlees en/of verse vis. Met jouw kennis en sterke commerciële vaardigheden adviseer je de klant over de verschillende producten, je bouwt zo mee aan het succes van hun zaak.  Je draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel, je bent een echte teamplayer en je beschikt over de nodige leidinggevende capaciteiten om een team aan te sturen. Jouw passie en professionaliteit werkt aanstekelijk bij de collega's met wie je samen mooie resultaten behaald. Samengevat ben je verantwoordelijk voor zowel het commerciële als operationele beheer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groothandel gespecialiseerd in horecaproducten, ze kijken steeds uit naar medewerkers die met plezier werken in een resultaatgerichte en open cultuur, waarbij de klant centraal staat.

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van JEUGDHERBERG DE FIERTEL in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHERBERG DE FIERTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHERBERG DE FIERTEL. Laat een reactie achter voor JEUGDHERBERG DE FIERTEL. JEUGDHERBERG DE FIERTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHERBERG DE FIERTEL. Leave a respond for JEUGDHERBERG DE FIERTEL. JEUGDHERBERG DE FIERTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHERBERG DE FIERTEL op de google maps. Adres en contacten JEUGDHERBERG DE FIERTEL
Location of JEUGDHERBERG DE FIERTEL on the google maps. Address and contacts of JEUGDHERBERG DE FIERTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHERBERG DE FIERTEL JEUGDHERBERG DE FIERTEL: MUTUALIT? LIBERALE | VERONIQUE FOURNIER | PANACHEE | VOLWASSENENOND. WESTHOEK | EDDY GEBRUERS

Other related companies as JEUGDHERBERG DE FIERTEL: MUTUALIT? LIBERALE | VERONIQUE FOURNIER | PANACHEE | VOLWASSENENOND. WESTHOEK | EDDY GEBRUERS

JEUGDHERBERG DE FIERTEL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHERBERG DE FIERTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06444274902. Het bedrijf JEUGDHERBERG DE FIERTEL bevindt zich op het adres: RUDDERSVELD 7; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 616,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Villages de vacances. Auberges de jeunesse and refuges. Lijst met producten zijn Type de Logement: Auberges de Jeunesse.. Types de Logements: Camps de Vacances pour Enfants..
De hoofdactiviteit van JEUGDHERBERG DE FIERTEL is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHERBERG DE FIERTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHERBERG DE FIERTEL, openstaande posities, locatie van JEUGDHERBERG DE FIERTEL op de kaart.

JEUGDHERBERG DE FIERTEL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHERBERG DE FIERTEL, company assigned to the tax number BE06444274902. The company JEUGDHERBERG DE FIERTEL is located at the address: RUDDERSVELD 7; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 616,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Villages de vacances. Auberges de jeunesse and refuges. List of products are Type de Logement: Auberges de Jeunesse.. Types de Logements: Camps de Vacances pour Enfants..
The main activity of JEUGDHERBERG DE FIERTEL is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHERBERG DE FIERTEL is not available. You also can look at reviews of JEUGDHERBERG DE FIERTEL, open positions, location of JEUGDHERBERG DE FIERTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHERBERG DE FIERTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHERBERG DE FIERTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHERBERG DE FIERTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHERBERG DE FIERTEL, employees, financial statistics.