JEUGDHERBERG OOSTERBORG

Contactgegevens JEUGDHERBERG OOSTERBORG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHERBERG OOSTERBORG: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHERBERG OOSTERBORG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEISTRAAT 50; 2491; BALEN, België

Telefoon (phone): 11342692 (+32-11342692) 11342692 (+32-11342692)

Fax (fax): +32 (69) 548-63-85 +32 (69) 548-63-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHERBERG OOSTERBORG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHERBERG OOSTERBORG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHERBERG OOSTERBORG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHERBERG OOSTERBORG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHERBERG OOSTERBORG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHERBERG OOSTERBORG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHERBERG OOSTERBORG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHERBERG OOSTERBORG
Products information JEUGDHERBERG OOSTERBORG

BTW identificatienummer (tax): BE05658203125
Ondernemingsnummer: 1686370849
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Logements: Camps de Vacances pour Enfants.

Product categorie (product category): Villages de vacances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHERBERG OOSTERBORG
(Get full report from official database of BE for JEUGDHERBERG OOSTERBORG)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHERBERG OOSTERBORG
Addition kinds of activities for JEUGDHERBERG OOSTERBORG

224199. Smalle stoffenfabrieken, nec | Narrow fabric mills, nec
232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
10610402. Wolframiet mijnbouw | Wolframite mining
26210904. Gebouwpapier en velden, anders | Building paper and felts, nec
39990206. Pads, permanent zwaaien | Pads, permanent waving

Werken bij JEUGDHERBERG OOSTERBORG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHERBERG OOSTERBORG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHERBERG OOSTERBORG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHERBERG OOSTERBORG. Looking for open vacancies in other companies

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

Zoek naar antwoorden van JEUGDHERBERG OOSTERBORG in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHERBERG OOSTERBORG in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHERBERG OOSTERBORG. Laat een reactie achter voor JEUGDHERBERG OOSTERBORG. JEUGDHERBERG OOSTERBORG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHERBERG OOSTERBORG. Leave a respond for JEUGDHERBERG OOSTERBORG. JEUGDHERBERG OOSTERBORG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHERBERG OOSTERBORG op de google maps. Adres en contacten JEUGDHERBERG OOSTERBORG
Location of JEUGDHERBERG OOSTERBORG on the google maps. Address and contacts of JEUGDHERBERG OOSTERBORG

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHERBERG OOSTERBORG JEUGDHERBERG OOSTERBORG: FLANCIENS ÉTABLISSEMENTS KAUFFMAN J. SA | W.C. JONG & MOEDIG | VAN CAILLIE D | VERMEYLEN S. | M. VANDEBOTERMET

Other related companies as JEUGDHERBERG OOSTERBORG: FLANCIENS ÉTABLISSEMENTS KAUFFMAN J. SA | W.C. JONG & MOEDIG | VAN CAILLIE D | VERMEYLEN S. | M. VANDEBOTERMET

JEUGDHERBERG OOSTERBORG is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHERBERG OOSTERBORG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05658203125. Het bedrijf JEUGDHERBERG OOSTERBORG bevindt zich op het adres: HEISTRAAT 50; 2491; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Villages de vacances. Lijst met producten zijn Types de Logements: Camps de Vacances pour Enfants..
De hoofdactiviteit van JEUGDHERBERG OOSTERBORG is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHERBERG OOSTERBORG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHERBERG OOSTERBORG, openstaande posities, locatie van JEUGDHERBERG OOSTERBORG op de kaart.

JEUGDHERBERG OOSTERBORG is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHERBERG OOSTERBORG, company assigned to the tax number BE05658203125. The company JEUGDHERBERG OOSTERBORG is located at the address: HEISTRAAT 50; 2491; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Villages de vacances. List of products are Types de Logements: Camps de Vacances pour Enfants..
The main activity of JEUGDHERBERG OOSTERBORG is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHERBERG OOSTERBORG is not available. You also can look at reviews of JEUGDHERBERG OOSTERBORG, open positions, location of JEUGDHERBERG OOSTERBORG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHERBERG OOSTERBORG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHERBERG OOSTERBORG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHERBERG OOSTERBORG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHERBERG OOSTERBORG, employees, financial statistics.