LESCOULIER NICO

Particuliere bedrijvencommunicatie • LESCOULIER NICO
Private companiesCommunications • LESCOULIER NICO

Contactgegevens LESCOULIER NICO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LESCOULIER NICO: address, phone, fax, email, website, opening hours

LESCOULIER NICO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTRAAT 119; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50822149 (+32-50822149) 50822149 (+32-50822149)

Fax (fax): +32 (71) 919-62-76 +32 (71) 919-62-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LESCOULIER NICO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LESCOULIER NICO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LESCOULIER NICO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LESCOULIER NICO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LESCOULIER NICO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LESCOULIER NICO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LESCOULIER NICO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LESCOULIER NICO
Products information LESCOULIER NICO

BTW identificatienummer (tax): BE03045104980
Ondernemingsnummer: 6779083251
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Chaudières pour Chauffage Central: Revendeurs,Réparation & Entretien,Installation.. Installation & Entretien: Plomberie,Installation de Chauffage Central.. Produits: Poêles.

Product categorie (product category): Viessmann. Quincailleries. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LESCOULIER NICO
(Get full report from official database of BE for LESCOULIER NICO)

Aanvulling soorten activiteiten voor LESCOULIER NICO
Addition kinds of activities for LESCOULIER NICO

282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
20450105. Koekmeel: van gekochte bloem | Cake flour: from purchased flour
24991102. Gegraveerde houten producten | Engraved wood products
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
86119901. Bankierenorganisatie, adviesdiensten | Banker's organization, advisory services

Werken bij LESCOULIER NICO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LESCOULIER NICO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LESCOULIER NICO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LESCOULIER NICO. Looking for open vacancies in other companies

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Storingstechnieker | 2 ploegen | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zoeken we een storingstechnieker. Als technieker ga je aan de slag bij de verschillende afdelingen van het productiebedrijf. Je zorgt voor het preventieve en curatieve onderhoud van de machines, lost acute storingen en problemen op, geeft technische ondersteuning waar nodig, ... Bij voorkeur heb je al ervaring als onderhoudstechnieker bij een productiebedrijf, maar schoolverlaters met een relevante stage ervaring zijn ook welkom. Verder is een goede elektrische kennis vereist en een goede kennis van PLC. Je werkt in 2 ploegen.

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Stage IT (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

Zoek naar antwoorden van LESCOULIER NICO in sociale netwerken
Look for responds of LESCOULIER NICO in social networks

Lees alle opmerkingen voor LESCOULIER NICO. Laat een reactie achter voor LESCOULIER NICO. LESCOULIER NICO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LESCOULIER NICO. Leave a respond for LESCOULIER NICO. LESCOULIER NICO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LESCOULIER NICO op de google maps. Adres en contacten LESCOULIER NICO
Location of LESCOULIER NICO on the google maps. Address and contacts of LESCOULIER NICO

Andere gerelateerde bedrijven als come LESCOULIER NICO LESCOULIER NICO: HUIZE EYCKERHEYDE | Manhattan American Bar | Horecaplay | G. DELTOUR | LUDOVICUS DIERCKX

Other related companies as LESCOULIER NICO: HUIZE EYCKERHEYDE | Manhattan American Bar | Horecaplay | G. DELTOUR | LUDOVICUS DIERCKX

LESCOULIER NICO is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LESCOULIER NICO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03045104980. Het bedrijf LESCOULIER NICO bevindt zich op het adres: BRUGSESTRAAT 119; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 829,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Viessmann. Quincailleries. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Chaudières pour Chauffage Central: Revendeurs,Réparation & Entretien,Installation.. Installation & Entretien: Plomberie,Installation de Chauffage Central.. Produits: Poêles..
De hoofdactiviteit van LESCOULIER NICO is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LESCOULIER NICO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LESCOULIER NICO, openstaande posities, locatie van LESCOULIER NICO op de kaart.

LESCOULIER NICO is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LESCOULIER NICO, company assigned to the tax number BE03045104980. The company LESCOULIER NICO is located at the address: BRUGSESTRAAT 119; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 829,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Viessmann. Quincailleries. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Chaudières pour Chauffage Central: Revendeurs,Réparation & Entretien,Installation.. Installation & Entretien: Plomberie,Installation de Chauffage Central.. Produits: Poêles..
The main activity of LESCOULIER NICO is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LESCOULIER NICO is not available. You also can look at reviews of LESCOULIER NICO, open positions, location of LESCOULIER NICO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LESCOULIER NICO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LESCOULIER NICO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LESCOULIER NICO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LESCOULIER NICO, employees, financial statistics.