A.T.S. DE VOGEL

Particuliere bedrijvencommunicatie • A.T.S. DE VOGEL
Private companiesCommunications • A.T.S. DE VOGEL

Contactgegevens A.T.S. DE VOGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.S. DE VOGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.S. DE VOGEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUROPARK NOORD 40; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37600370 (+32-37600370) 37600370 (+32-37600370)

Fax (fax): +32 (83) 102-16-92 +32 (83) 102-16-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.S. DE VOGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.S. DE VOGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.S. DE VOGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.S. DE VOGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.S. DE VOGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.S. DE VOGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.S. DE VOGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.S. DE VOGEL
Products information A.T.S. DE VOGEL

BTW identificatienummer (tax): BE02167846679
Ondernemingsnummer: 8316619873
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Chaudières pour Chauffage Central: Installation,Réparation & Entretien,Revendeurs.. Installation & Entretien: Chauffage Industriel,Installation de Chauffage Central.. Produits: Chauffage Industriel à l'Air Chaud.. Services: Ramonage de Cheminées.

Product categorie (product category): Viessmann. Matériel pour plomberie and chauffage Services de Nettoyage and de Désinfection. Air conditionné and ventilation. Plomberie,chauffage and installations sanitaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.S. DE VOGEL
(Get full report from official database of BE for A.T.S. DE VOGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.S. DE VOGEL
Addition kinds of activities for A.T.S. DE VOGEL

01160000. Soja bonen | Soybeans
26719903. Kunststoffolie, gecoat of gelamineerd voor verpakking | Plastic film, coated or laminated for packaging
34979903. Folie, gelamineerd op papier of andere materialen | Foil, laminated to paper or other materials
34999922. Strapping, metaal | Strapping, metal
37140119. Oliepomp, motorvoertuig | Oil pump, motor vehicle
37149910. Winter fronts, motorvoertuig | Winter fronts, motor vehicle
38299915. Zoutgehalte indicatoren, behalve industriële proces type | Salinity indicators, except industrial process type
73490201. Akoestische tegelreiniging | Acoustical tile cleaning service
75210201. Auto-opslag garage | Automobile storage garage
87110400. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering

Werken bij A.T.S. DE VOGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.S. DE VOGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.S. DE VOGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.S. DE VOGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankverkoper/magazijnier (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonbankverkoper voor een groothandel in industrie-artikelen. Gaande van kleine vijsjes tot groot constructiemateriaal. Je taken situeren zich in de verkoop alsook in het magazijn. Je adviseert de klanten, neemt materialen uit en rekent af. Als er bestellingen moeten worden klaargezet, pick je in het magazijn en zet je klaar voor verzending. Je werkt ook 1 zaterdag op de 3.

  • Administratief technische medewerker Binnendienst met kennis automotive (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een administratieve technische medewerker om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in de automotive sector. Ben jij administratief sterk en ben je gemotiveerd om ondersteuning te bieden in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Je taken bestaan uit: - Opmaken van offertes. - Klantencontacten onderhouden. - Bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. - Ondersteuning bieden aan de account managers. - Algemeen administratief werk.

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Machineoperator (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Jobs & HR op zoek naar een machine-operator. Als machine-operator sta je in voor het klaarzetten van de hulpstoffen voor het opstarten van de productie. Daarnaast ben je binnen je functie ook verantwoordelijk voor het coördineren van de hulp-operator en de inpakkers. Je werkt daarbij de vooropgestelde machine-order af en controleert de fruitcontainers voor en na gebruik.. Alsook zal je alle noodzakelijke kwaliteitscontroles uitvoeren, zoals gewichtscontrole en staalname. Naast deze hoofdtaken zal je ook instaan voor het manueel reinigen van de machines, samen met je collega\\\'s.

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Go4Jobs Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • Plaatser ramen en deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lommel, actief in het plaatsen van aluminium ramen en deuren, zijn we op zoek naar een gemotiveerde plaatser: Als plaatser heb je volgend takenpakket: Je werkt mee met een ervaren ploeg Je plaatst aluminium ramen en deuren Je helpt mee de werf opruimen

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Willebroek zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als inpakker/magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • PLOEGBAAS AFBRAAKWERKEN (RANST) (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SLOOPWERKEN VERVECKEN GWEN

    Type: Vaste Job

    Meewerkende ploegbaas afbraakwerken ( zowel machinaal als manueel) voor een klein ploeg

Zoek naar antwoorden van A.T.S. DE VOGEL in sociale netwerken
Look for responds of A.T.S. DE VOGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.S. DE VOGEL. Laat een reactie achter voor A.T.S. DE VOGEL. A.T.S. DE VOGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.S. DE VOGEL. Leave a respond for A.T.S. DE VOGEL. A.T.S. DE VOGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.S. DE VOGEL op de google maps. Adres en contacten A.T.S. DE VOGEL
Location of A.T.S. DE VOGEL on the google maps. Address and contacts of A.T.S. DE VOGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.S. DE VOGEL A.T.S. DE VOGEL: FLPAUL DOUTREPONT ET CIE SA | DE BRUYNE PATRICK | DEN HALT | INST.PROM.SOC. DON BOSCO | BUREAU JURILUX

Other related companies as A.T.S. DE VOGEL: FLPAUL DOUTREPONT ET CIE SA | DE BRUYNE PATRICK | DEN HALT | INST.PROM.SOC. DON BOSCO | BUREAU JURILUX

A.T.S. DE VOGEL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.S. DE VOGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02167846679. Het bedrijf A.T.S. DE VOGEL bevindt zich op het adres: EUROPARK NOORD 40; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Viessmann. Matériel pour plomberie and chauffage Services de Nettoyage and de Désinfection. Air conditionné and ventilation. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. Lijst met producten zijn Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Chaudières pour Chauffage Central: Installation,Réparation & Entretien,Revendeurs.. Installation & Entretien: Chauffage Industriel,Installation de Chauffage Central.. Produits: Chauffage Industriel à l'Air Chaud.. Services: Ramonage de Cheminées..
De hoofdactiviteit van A.T.S. DE VOGEL is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.S. DE VOGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.S. DE VOGEL, openstaande posities, locatie van A.T.S. DE VOGEL op de kaart.

A.T.S. DE VOGEL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.T.S. DE VOGEL, company assigned to the tax number BE02167846679. The company A.T.S. DE VOGEL is located at the address: EUROPARK NOORD 40; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Viessmann. Matériel pour plomberie and chauffage Services de Nettoyage and de Désinfection. Air conditionné and ventilation. Plomberie,chauffage and installations sanitaires. List of products are Activités: Services de Conditionnement d'Air.. Chaudières pour Chauffage Central: Installation,Réparation & Entretien,Revendeurs.. Installation & Entretien: Chauffage Industriel,Installation de Chauffage Central.. Produits: Chauffage Industriel à l'Air Chaud.. Services: Ramonage de Cheminées..
The main activity of A.T.S. DE VOGEL is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.S. DE VOGEL is not available. You also can look at reviews of A.T.S. DE VOGEL, open positions, location of A.T.S. DE VOGEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.S. DE VOGEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.S. DE VOGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.S. DE VOGEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.S. DE VOGEL, employees, financial statistics.