Philips

Contactgegevens Philips: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Philips: address, phone, fax, email, website, opening hours

Philips

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai des Ardennes 50; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 343 29 04 (+32-04 343 29 04) 04 343 29 04 (+32-04 343 29 04)

Fax (fax): +32 (12) 860-98-17 +32 (12) 860-98-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Philips: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Philips"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Philips"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Philips, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Philips. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Philips, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Philips. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Philips
Products information Philips

BTW identificatienummer (tax): BE09250732421
Ondernemingsnummer: 5094329833
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Television & radio - Maintenance & Repair.

Product categorie (product category): Video-Equipment - Mainten. and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Philips
(Get full report from official database of BE for Philips)

Aanvulling soorten activiteiten voor Philips
Addition kinds of activities for Philips

179905. Exterieurreiniging, inclusief zandstralen | Exterior cleaning, including sandblasting
327499. Kalk, nec | Lime, nec
349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
14749902. Glauber's zoutwinning | Glauber's salt mining
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
35310610. Loaders, schop: zelfrijdend | Loaders, shovel: self-propelled
50999908. Monumenten en grafmarkeringen | Monuments and grave markers
63710200. Unie fondsen | Union funds

Werken bij Philips: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Philips: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Philips. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Philips. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: ENKELE DAGEN IN DE WEEK (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!   

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • RESERVE Reinigers chocoladefabriek Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers in een chocoladefabriek uit de regio Dendermonde en Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Maandag tem donderdag: van 7u30u tot 16u30 Vrijdag: van 7u tot 11u30 (37u/week)

Zoek naar antwoorden van Philips in sociale netwerken
Look for responds of Philips in social networks

Lees alle opmerkingen voor Philips. Laat een reactie achter voor Philips. Philips bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Philips. Leave a respond for Philips. Philips on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Philips op de google maps. Adres en contacten Philips
Location of Philips on the google maps. Address and contacts of Philips

Andere gerelateerde bedrijven als come Philips Philips: PAINTBALL EAST BELGIUM-SPORTCENTER HEINEN | DEMEULENAERE | Elpo Cuisinex G.H.G. NV | HET VLOT | H.F. LENAERTS

Other related companies as Philips: PAINTBALL EAST BELGIUM-SPORTCENTER HEINEN | DEMEULENAERE | Elpo Cuisinex G.H.G. NV | HET VLOT | H.F. LENAERTS

Philips is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Philips, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09250732421. Het bedrijf Philips bevindt zich op het adres: Quai des Ardennes 50; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Video-Equipment - Mainten. and Repair. Lijst met producten zijn Television & radio - Maintenance & Repair..
De hoofdactiviteit van Philips is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Philips is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Philips, openstaande posities, locatie van Philips op de kaart.

Philips is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Philips, company assigned to the tax number BE09250732421. The company Philips is located at the address: Quai des Ardennes 50; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Video-Equipment - Mainten. and Repair. List of products are Television & radio - Maintenance & Repair..
The main activity of Philips is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Philips is not available. You also can look at reviews of Philips, open positions, location of Philips on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Philips, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Philips, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Philips, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Philips, employees, financial statistics.