Video LP Provid

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Video LP Provid
Private companiesEducational Services • Video LP Provid

Contactgegevens Video LP Provid: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Video LP Provid: address, phone, fax, email, website, opening hours

Video LP Provid

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Gorislaan 110; 3293; Diest (Kaggevinne), België

Telefoon (phone): 013 32 10 10 (+32-013 32 10 10) 013 32 10 10 (+32-013 32 10 10)

Fax (fax): 013 32 32 31 (+32-013 32 32 31) 013 32 32 31 (+32-013 32 32 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Video LP Provid: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Video LP Provid"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Video LP Provid"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Video LP Provid, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Video LP Provid. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Video LP Provid, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Video LP Provid. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Video LP Provid
Products information Video LP Provid

BTW identificatienummer (tax): BE02392242431
Ondernemingsnummer: 3629028320
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 298,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Video - Production & realisation; Video - Equipment - Hiring; Videotapes - Duplication; Audio-visual material

Product categorie (product category): Video reports

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Video LP Provid
(Get full report from official database of BE for Video LP Provid)

Aanvulling soorten activiteiten voor Video LP Provid
Addition kinds of activities for Video LP Provid

281603. Zwarte pigmenten | Black pigments
308199. Niet-ondersteunde kunststoffolie en -folie, niet inbegrepen | Unsupported plastics film and sheet, nec
596399. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
39319904. ocarina | Ocarinas
42159903. Pakket levering, voertuig | Package delivery, vehicular
49250100. Gemengd natuurlijk en gefabriceerd gas, behalve aardolie | Mixed natural and manufactured gas, except petroleum
76991810. Honingwerk | Reneedling work

Werken bij Video LP Provid: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Video LP Provid: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Video LP Provid. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Video LP Provid. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Agilitas Eeklo

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Video LP Provid in sociale netwerken
Look for responds of Video LP Provid in social networks

Lees alle opmerkingen voor Video LP Provid. Laat een reactie achter voor Video LP Provid. Video LP Provid bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Video LP Provid. Leave a respond for Video LP Provid. Video LP Provid on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Video LP Provid op de google maps. Adres en contacten Video LP Provid
Location of Video LP Provid on the google maps. Address and contacts of Video LP Provid

Andere gerelateerde bedrijven als come Video LP Provid Video LP Provid: REMACIE | Thuysbaert G | DE GEYTER BOUW | ECOLE FOND. COMMUNALE | AIR LIQUIDES INDUSTRIES

Other related companies as Video LP Provid: REMACIE | Thuysbaert G | DE GEYTER BOUW | ECOLE FOND. COMMUNALE | AIR LIQUIDES INDUSTRIES

Video LP Provid is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Video LP Provid, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02392242431. Het bedrijf Video LP Provid bevindt zich op het adres: Jan Gorislaan 110; 3293; Diest (Kaggevinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 298,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Video reports. Lijst met producten zijn Video - Production & realisation; Video - Equipment - Hiring; Videotapes - Duplication; Audio-visual material.
De hoofdactiviteit van Video LP Provid is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Video LP Provid is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Video LP Provid, openstaande posities, locatie van Video LP Provid op de kaart.

Video LP Provid is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Video LP Provid, company assigned to the tax number BE02392242431. The company Video LP Provid is located at the address: Jan Gorislaan 110; 3293; Diest (Kaggevinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 298,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Video reports. List of products are Video - Production & realisation; Video - Equipment - Hiring; Videotapes - Duplication; Audio-visual material.
The main activity of Video LP Provid is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Video LP Provid is not available. You also can look at reviews of Video LP Provid, open positions, location of Video LP Provid on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Video LP Provid, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Video LP Provid, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Video LP Provid, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Video LP Provid, employees, financial statistics.