V.P.R. PRODUCTIONS

Contactgegevens V.P.R. PRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.P.R. PRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.P.R. PRODUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Belvaux 33; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 343 66 04; 0475 77 18 04 (+32-04 343 66 04; 0475 77 18 04) 04 343 66 04; 0475 77 18 04 (+32-04 343 66 04; 0475 77 18 04)

Fax (fax): 04 343 11 40 (+32-04 343 11 40) 04 343 11 40 (+32-04 343 11 40)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.P.R. PRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.P.R. PRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.P.R. PRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.P.R. PRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.P.R. PRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.P.R. PRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.P.R. PRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.P.R. PRODUCTIONS
Products information V.P.R. PRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE01837432861
Ondernemingsnummer: 5249511718
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Video - Production & realisation

Product categorie (product category): Video reports

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.P.R. PRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for V.P.R. PRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.P.R. PRODUCTIONS
Addition kinds of activities for V.P.R. PRODUCTIONS

367404. Stralingsensoren | Radiation sensors
382399. Process controle instrumenten, nec | Process control instruments, nec
519902. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
651400. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
07219900. Gewasbescherming en bescherming, niet inbegrepen | Crop planting and protection, nec
17999932. Lassen op het terrein | Welding on site
30890106. Kruiken, kunststoffen | Jars, plastics
36340118. Broodroosters, elektrisch: huishoudelijk | Toasters, electric: household

Werken bij V.P.R. PRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.P.R. PRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.P.R. PRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.P.R. PRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Inventarismedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inventarismedewerker scan je alle goederen in de winkel of het magazijn. Zo heeft de winkel een overzicht van de goederen.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENTBRUGGE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gijzegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

  • 1 JOBSTUDENTE VOOR BEENHOUWERIJ (DEURNE) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: VAN CAUWENBERGH

    Type: Studentenjob

    Gemotiveerde jobstudente voor beenhouwerij, klanten bedienen en charcuterie snijden ZATERDAG : 08h00 - 17h00

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van V.P.R. PRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of V.P.R. PRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.P.R. PRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor V.P.R. PRODUCTIONS. V.P.R. PRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.P.R. PRODUCTIONS. Leave a respond for V.P.R. PRODUCTIONS. V.P.R. PRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.P.R. PRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten V.P.R. PRODUCTIONS
Location of V.P.R. PRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of V.P.R. PRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come V.P.R. PRODUCTIONS V.P.R. PRODUCTIONS: ACE PLACE | T.C. STANDAARD WETTEREN | Dans-Gym-Groep Randam | RADIO 'T ROS | GUY DE SMET

Other related companies as V.P.R. PRODUCTIONS: ACE PLACE | T.C. STANDAARD WETTEREN | Dans-Gym-Groep Randam | RADIO 'T ROS | GUY DE SMET

V.P.R. PRODUCTIONS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.P.R. PRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01837432861. Het bedrijf V.P.R. PRODUCTIONS bevindt zich op het adres: Rue Belvaux 33; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Video reports. Lijst met producten zijn Video - Production & realisation.
De hoofdactiviteit van V.P.R. PRODUCTIONS is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.P.R. PRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.P.R. PRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van V.P.R. PRODUCTIONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V.P.R. PRODUCTIONS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.P.R. PRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE01837432861. The company V.P.R. PRODUCTIONS is located at the address: Rue Belvaux 33; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Video reports. List of products are Video - Production & realisation.
The main activity of V.P.R. PRODUCTIONS is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of V.P.R. PRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of V.P.R. PRODUCTIONS, open positions, location of V.P.R. PRODUCTIONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.P.R. PRODUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.P.R. PRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.P.R. PRODUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.P.R. PRODUCTIONS, employees, financial statistics.