Kramer Electronics Europe SA

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Kramer Electronics Europe SA

Contactgegevens Kramer Electronics Europe SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kramer Electronics Europe SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kramer Electronics Europe SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Roussart 2; 1410; Waterloo, België

Telefoon (phone): 02 357 11 50 (+32-02 357 11 50) 02 357 11 50 (+32-02 357 11 50)

Fax (fax): 02 357 11 51 (+32-02 357 11 51) 02 357 11 51 (+32-02 357 11 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kramer Electronics Europe SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kramer Electronics Europe SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kramer Electronics Europe SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kramer Electronics Europe SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kramer Electronics Europe SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kramer Electronics Europe SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kramer Electronics Europe SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kramer Electronics Europe SA
Products information Kramer Electronics Europe SA

BTW identificatienummer (tax): BE07384704589
Ondernemingsnummer: 2391143798
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Video - Professional material

Product categorie (product category): Video reports

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kramer Electronics Europe SA
(Get full report from official database of BE for Kramer Electronics Europe SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kramer Electronics Europe SA
Addition kinds of activities for Kramer Electronics Europe SA

513704. Accessoires voor vrouwen en kinderen | Women's and children's accessories
769926. Raamblind reparatie | Window blind repair services
20770000. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
32950216. Schaal, uitgebreid | Shale, expanded
32990100. Mica producten | Mica products
35999909. Smeerbekers, metaal | Grease cups, metal
61629904. Hypotheekmakelaars, met eigen geld | Mortgage brokers, using own money
91210403. Wetgevende instanties, provincie overheid | Legislative bodies, county government
92290402. Openbare orde en veiligheid, staatsregering | Public order and safety, state government

Werken bij Kramer Electronics Europe SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kramer Electronics Europe SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kramer Electronics Europe SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kramer Electronics Europe SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • Calculator bouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator word je ingeschakeld in het team van de Sales en sta je in voor de kostprijsberekening van de projecten.

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN CE (BOUW) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur sta je in voor het vervoer van afgewerkte betonproducten (predallen, regenputten, ...) naar de werven. Je lost deze goederen via een kraan op de vrachtwagen. Daarnaast ga je ook naar de leveranciers om materialen op te halen.

  • HUISHOUDHULP BEERZEL (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Beerzel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Zelfstandig kantoorhouder arrondissement Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als:?Zelfstandig kantoorhouder voor?een kantoor in arrondissement Veurne Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van Kramer Electronics Europe SA in sociale netwerken
Look for responds of Kramer Electronics Europe SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kramer Electronics Europe SA. Laat een reactie achter voor Kramer Electronics Europe SA. Kramer Electronics Europe SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kramer Electronics Europe SA. Leave a respond for Kramer Electronics Europe SA. Kramer Electronics Europe SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kramer Electronics Europe SA op de google maps. Adres en contacten Kramer Electronics Europe SA
Location of Kramer Electronics Europe SA on the google maps. Address and contacts of Kramer Electronics Europe SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kramer Electronics Europe SA Kramer Electronics Europe SA: ELEKTRO GUY VAN LOOVEREN BVBA | LUC STERCKE | Accel Computer NV | Nauwelaers G | ROGER DE JONGH

Other related companies as Kramer Electronics Europe SA: ELEKTRO GUY VAN LOOVEREN BVBA | LUC STERCKE | Accel Computer NV | Nauwelaers G | ROGER DE JONGH

Kramer Electronics Europe SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kramer Electronics Europe SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07384704589. Het bedrijf Kramer Electronics Europe SA bevindt zich op het adres: Rue du Roussart 2; 1410; Waterloo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video reports. Lijst met producten zijn Video - Professional material.
De hoofdactiviteit van Kramer Electronics Europe SA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kramer Electronics Europe SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kramer Electronics Europe SA, openstaande posities, locatie van Kramer Electronics Europe SA op de kaart.

Kramer Electronics Europe SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kramer Electronics Europe SA, company assigned to the tax number BE07384704589. The company Kramer Electronics Europe SA is located at the address: Rue du Roussart 2; 1410; Waterloo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video reports. List of products are Video - Professional material.
The main activity of Kramer Electronics Europe SA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kramer Electronics Europe SA is not available. You also can look at reviews of Kramer Electronics Europe SA, open positions, location of Kramer Electronics Europe SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kramer Electronics Europe SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kramer Electronics Europe SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kramer Electronics Europe SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kramer Electronics Europe SA, employees, financial statistics.