Zwevegemse Videotheek

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Zwevegemse Videotheek
Private companiesAgricultural Services • Zwevegemse Videotheek

Contactgegevens Zwevegemse Videotheek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zwevegemse Videotheek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zwevegemse Videotheek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ommegangstraat 1P; 8550; Zwevegem, België

Telefoon (phone): 056 75 89 29 (+32-056 75 89 29) 056 75 89 29 (+32-056 75 89 29)

Fax (fax): 056 75 89 29 (+32-056 75 89 29) 056 75 89 29 (+32-056 75 89 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zwevegemse Videotheek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zwevegemse Videotheek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zwevegemse Videotheek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zwevegemse Videotheek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zwevegemse Videotheek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zwevegemse Videotheek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zwevegemse Videotheek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zwevegemse Videotheek
Products information Zwevegemse Videotheek

BTW identificatienummer (tax): BE02715789794
Ondernemingsnummer: 6916687011
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 625,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Zwevegemse Videotheek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video films - Hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zwevegemse Videotheek
(Get full report from official database of BE for Zwevegemse Videotheek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zwevegemse Videotheek
Addition kinds of activities for Zwevegemse Videotheek

349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
736300. Help leveringsdiensten | Help supply services
36130000. Schakelapparatuur en schakelapparatuur | Switchgear and switchboard apparatus
36130301. Zekeringklemmen en blokken, elektrisch | Fuse clips and blocks, electric
52310301. Behang | Wallpaper
72159903. Wasserette, munteenheid | Laundry, coin-operated
73790101. Disk- en diskette conversie service | Disk and diskette conversion service

Werken bij Zwevegemse Videotheek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zwevegemse Videotheek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zwevegemse Videotheek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zwevegemse Videotheek. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperator nacht (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerd voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een Operator nacht. Taken bestaan uit: - De machines in de gaten houden op een goed functioneren - Je voorkomt een uitval van machines - Je draagt zorg voor de goede orde aan de machines, toebehoren en de omgeving - Je stelt het proces af om een zo hoog mogelijke kwaliteit en rendabiliteit te garanderen - Je volgt de levering van grondstoffen op

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Magazijnier/Onderhoudsmecanicien (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Laden en lossen materialen, materieel en machines - Herstellen en onderhouden van materieel en machines - Verplaatsen van materialen en materieel doorheen het magazijn - Materiaal van en naar de werf voeren - Op orde houden van het magazijn - Materialen klaarzetten in het magazijn - Je beheert de voorraad - Bedienen van een heftruck

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Verkoper Non Food (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

Zoek naar antwoorden van Zwevegemse Videotheek in sociale netwerken
Look for responds of Zwevegemse Videotheek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zwevegemse Videotheek. Laat een reactie achter voor Zwevegemse Videotheek. Zwevegemse Videotheek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zwevegemse Videotheek. Leave a respond for Zwevegemse Videotheek. Zwevegemse Videotheek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zwevegemse Videotheek op de google maps. Adres en contacten Zwevegemse Videotheek
Location of Zwevegemse Videotheek on the google maps. Address and contacts of Zwevegemse Videotheek

Andere gerelateerde bedrijven als come Zwevegemse Videotheek Zwevegemse Videotheek: FORRIER BEGRAFENISSEN | PASCAL NO?L | Fantasia | M.F. LEGRAND | Michaux Marie-Christine

Other related companies as Zwevegemse Videotheek: FORRIER BEGRAFENISSEN | PASCAL NO?L | Fantasia | M.F. LEGRAND | Michaux Marie-Christine

Zwevegemse Videotheek is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Zwevegemse Videotheek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02715789794. Het bedrijf Zwevegemse Videotheek bevindt zich op het adres: Ommegangstraat 1P; 8550; Zwevegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 625,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video films - Hiring. Producten gemaakt in Zwevegemse Videotheek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zwevegemse Videotheek is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zwevegemse Videotheek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zwevegemse Videotheek, openstaande posities, locatie van Zwevegemse Videotheek op de kaart.

Zwevegemse Videotheek is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Zwevegemse Videotheek, company assigned to the tax number BE02715789794. The company Zwevegemse Videotheek is located at the address: Ommegangstraat 1P; 8550; Zwevegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 625,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video films - Hiring. Products created in Zwevegemse Videotheek were not found.
The main activity of Zwevegemse Videotheek is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Zwevegemse Videotheek is not available. You also can look at reviews of Zwevegemse Videotheek, open positions, location of Zwevegemse Videotheek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zwevegemse Videotheek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zwevegemse Videotheek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zwevegemse Videotheek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zwevegemse Videotheek, employees, financial statistics.