J.D. Video

Contactgegevens J.D. Video: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.D. Video: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.D. Video

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Maurice Canon 5; 7190; Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien), België

Telefoon (phone): 067 49 07 09 (+32-067 49 07 09) 067 49 07 09 (+32-067 49 07 09)

Fax (fax): +32 (63) 792-15-89 +32 (63) 792-15-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.D. Video: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.D. Video"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.D. Video"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.D. Video, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.D. Video. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.D. Video, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.D. Video. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.D. Video
Products information J.D. Video

BTW identificatienummer (tax): BE06629119873
Ondernemingsnummer: 1100524902
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in J.D. Video zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video films - Hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.D. Video
(Get full report from official database of BE for J.D. Video)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.D. Video
Addition kinds of activities for J.D. Video

721904. Handwassers | Hand laundries
754299. Carwashes, nec | Carwashes, nec
764100. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
34129902. Drums, verzending: metaal | Drums, shipping: metal
35590501. Gieterijmachines en -uitrusting | Foundry machinery and equipment
50630502. Inbraakalarm systemen | Burglar alarm systems
65199903. Landbouwkantoor | Landholding office

Werken bij J.D. Video: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.D. Video: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.D. Video. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.D. Video. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • Student verkoper/verkoopster fashion (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Student en op zoek naar een bijverdienste in de retail/fashion? Voor onze klant in Lokeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • Assistent Product Manager m/v (357/17988) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een voedingsbedrijf te Essen, wegens groei zijn zij dringend op zoek naar een Assistent Product Manager m/v. Als Assistent Product Manager ondersteun je bij het ontwerpen en mede implementeren van nieuwe product- en verpakkingsideeën, op productniveau en op assortimentsniveau, teneinde het bedrijfskarakter van innovatie en creativiteit te versterken. Verantwoordelijkheden: Je werkt vooral ondersteunend op taakniveau: Ontwerpen van nieuwe productideeën en nieuwe verpakkingsideeën. Continue verbetering/innovatie van het assortiment door het implementeren van nieuwe ontwikkelingen voor de verschillende seizoenen, het organiseren van de productie van te maken stalen voor fotografie-doeleinden, opvolgen en controleren van drukwerk/brochures., opvolgen van het valideren van de vernieuwde assortimenten in het databeheersysteem, bewaken en garanderen van de deadlines voor prestaties Ontwikkelen van Private Label projecten door beluisteren van klanten om tot een ontwikkeling te kopen, controleren van de aanvragen en de haalbaarheid ervan op klant - budgettair niveau en tijdige oplevering ervan. Zichzelf continue op de hoogte houden van ontwikkelingen en evoluties op vlak van design, trends en marketing.

  • dakdekkers hellende daken (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ALGEMENE DAKWERKEN DIRK DEPRAETERE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dakdekkers voor renovatieprojecten. Je werkt vooral aan hellende daken maar bij drukte of in noodspring je bij bij de platte daken en zinkwerken.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

Zoek naar antwoorden van J.D. Video in sociale netwerken
Look for responds of J.D. Video in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.D. Video. Laat een reactie achter voor J.D. Video. J.D. Video bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.D. Video. Leave a respond for J.D. Video. J.D. Video on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.D. Video op de google maps. Adres en contacten J.D. Video
Location of J.D. Video on the google maps. Address and contacts of J.D. Video

Andere gerelateerde bedrijven als come J.D. Video J.D. Video: DANNY DE SUTTER | Havermans Zakenkantoor NV | Claeys J | AUTO PACIFIC | Deschout R

Other related companies as J.D. Video: DANNY DE SUTTER | Havermans Zakenkantoor NV | Claeys J | AUTO PACIFIC | Deschout R

J.D. Video is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.D. Video, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06629119873. Het bedrijf J.D. Video bevindt zich op het adres: Rue Maurice Canon 5; 7190; Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 689,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video films - Hiring. Producten gemaakt in J.D. Video zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.D. Video is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.D. Video is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.D. Video, openstaande posities, locatie van J.D. Video op de kaart.

J.D. Video is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.D. Video, company assigned to the tax number BE06629119873. The company J.D. Video is located at the address: Rue Maurice Canon 5; 7190; Ecaussinnes (Ecaussinnes-d'Enghien). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 689,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video films - Hiring. Products created in J.D. Video were not found.
The main activity of J.D. Video is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J.D. Video is not available. You also can look at reviews of J.D. Video, open positions, location of J.D. Video on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.D. Video, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.D. Video, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.D. Video, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.D. Video, employees, financial statistics.