J C VIDEO

Contactgegevens J C VIDEO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J C VIDEO: address, phone, fax, email, website, opening hours

J C VIDEO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Jolimont 6; 7170; Manage (La Hestre), België

Telefoon (phone): 064 21 56 16 (+32-064 21 56 16) 064 21 56 16 (+32-064 21 56 16)

Fax (fax): 064 21 56 16 (+32-064 21 56 16) 064 21 56 16 (+32-064 21 56 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J C VIDEO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J C VIDEO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J C VIDEO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J C VIDEO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J C VIDEO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J C VIDEO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J C VIDEO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J C VIDEO
Products information J C VIDEO

BTW identificatienummer (tax): BE05887817382
Ondernemingsnummer: 5471160888
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Games computers & video games

Product categorie (product category): Video films - Hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J C VIDEO
(Get full report from official database of BE for J C VIDEO)

Aanvulling soorten activiteiten voor J C VIDEO
Addition kinds of activities for J C VIDEO

329700. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
335402. Aluminium pijp en buis | Aluminum pipe and tube
17519903. Scheepsschrijnwerk | Ship joinery
20410113. Tarwe bloem | Wheat flour
32959900. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel
38610102. Brownprint doek of papier, gevoelig | Brownprint cloth or paper, sensitized
39530106. Sealpersen, notaris en hand | Seal presses, notary and hand
51599901. varkenshaar | Bristles

Werken bij J C VIDEO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J C VIDEO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J C VIDEO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J C VIDEO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Ervaren klusjesman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren klusjesman (M/V). Je zal instaan voor allerhande klussen in huizen, hotels, .... Functie: - Hulp bij afwerking gebouwen - Hulp bij plaatsen badkamers/meubilair - Schilderen - Gyproc steken - Vloer afbreken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Gistel (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student vastgoedbediende elke zaterdag (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een gedreven student die op zoek is naar een administratief commerciële functie? Voor een immobiliënkantoor in Knokke-Heist is Adecco Experts op zoek naar een student die graag wilt bijstaan in de administratie, in de verhuur (meegaan met klanten naar appartementen, meetstaten opmeten), assisteren in de verkoop en klassement.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

  • Keukenhulp - flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: borden opmaken; mise-en-place; kroketten en frieten bakken; eten opwarmen.

Zoek naar antwoorden van J C VIDEO in sociale netwerken
Look for responds of J C VIDEO in social networks

Lees alle opmerkingen voor J C VIDEO. Laat een reactie achter voor J C VIDEO. J C VIDEO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J C VIDEO. Leave a respond for J C VIDEO. J C VIDEO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J C VIDEO op de google maps. Adres en contacten J C VIDEO
Location of J C VIDEO on the google maps. Address and contacts of J C VIDEO

Andere gerelateerde bedrijven als come J C VIDEO J C VIDEO: SNACK-BAR LE P'TIT PAIN | ELECTROHANDEL T. BECKERS | COMPTOIR DES CAF?S | Callens Griet | MIREILLE MERCKX

Other related companies as J C VIDEO: SNACK-BAR LE P'TIT PAIN | ELECTROHANDEL T. BECKERS | COMPTOIR DES CAF?S | Callens Griet | MIREILLE MERCKX

J C VIDEO is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J C VIDEO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05887817382. Het bedrijf J C VIDEO bevindt zich op het adres: Rue de Jolimont 6; 7170; Manage (La Hestre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video films - Hiring. Lijst met producten zijn Games computers & video games.
De hoofdactiviteit van J C VIDEO is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J C VIDEO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J C VIDEO, openstaande posities, locatie van J C VIDEO op de kaart.

J C VIDEO is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is J C VIDEO, company assigned to the tax number BE05887817382. The company J C VIDEO is located at the address: Rue de Jolimont 6; 7170; Manage (La Hestre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video films - Hiring. List of products are Games computers & video games.
The main activity of J C VIDEO is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of J C VIDEO is not available. You also can look at reviews of J C VIDEO, open positions, location of J C VIDEO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J C VIDEO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J C VIDEO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J C VIDEO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J C VIDEO, employees, financial statistics.