GLOBAL SERVICES SPRL

Contactgegevens GLOBAL SERVICES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLOBAL SERVICES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLOBAL SERVICES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Plan-Incliné 87; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 254 09 05; 0496 46 97 68 (+32-04 254 09 05; 0496 46 97 68) 04 254 09 05; 0496 46 97 68 (+32-04 254 09 05; 0496 46 97 68)

Fax (fax): 04 254 12 46 (+32-04 254 12 46) 04 254 12 46 (+32-04 254 12 46)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLOBAL SERVICES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLOBAL SERVICES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLOBAL SERVICES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLOBAL SERVICES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLOBAL SERVICES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLOBAL SERVICES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLOBAL SERVICES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLOBAL SERVICES SPRL
Products information GLOBAL SERVICES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03852325439
Ondernemingsnummer: 5691162109
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 480,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Courier services

Product categorie (product category): Video films - Hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLOBAL SERVICES SPRL
(Get full report from official database of BE for GLOBAL SERVICES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLOBAL SERVICES SPRL
Addition kinds of activities for GLOBAL SERVICES SPRL

01799911. Guava Grove | Guava grove
14110203. Gneiss, dimensie-steengroeven | Gneiss, dimension-quarrying
20340204. Vruchten, gedroogd of gedehydrateerd, met uitzondering van gevriesdroogde | Fruits, dried or dehydrated, except freeze-dried
22110815. Spuitdoek, katoen | Tracing cloth, cotton
22820401. Tapijtgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet yarn: twisting, winding, or spooling
24210104. Lath, gemaakt in zagerijen en lathmills | Lath, made in sawmills and lathmills
34989901. Spoelen, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Coils, pipe: fabricated from purchased pipe
36290105. Power conversie-eenheden, a.c. | Power conversion units, a.c. to d.c.: static-electric
51360202. Robes, mannen en jongens ' | Robes, men's and boys'

Werken bij GLOBAL SERVICES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLOBAL SERVICES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLOBAL SERVICES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLOBAL SERVICES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

  • Polyvalente Winkelbediende (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je stelt je flexibel op en bent inzetbaar op verschillende afdelingen. - Je bedient de klanten en adviseert waar nodig. - Je houdt de winkel netjes. - Je vult de rekken aan. - Je doet kassawerk.

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio EKE / NAZARETH – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Onderhoudsmedewerker (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een betonverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een deeltijdse onderhoudsmedewerker. Je staat mee in voor het algemeen onderhoud binnen het bedrijf. Reinigen van de machines, betonresten verwijderen, gebruik van hogedrukreiniger en piquer. Je werkt van maandag tot vrijdag 6u(maandag tot donderdag 15u45 - 21u45 en op vrijdag start je om 13u) Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van GLOBAL SERVICES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of GLOBAL SERVICES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLOBAL SERVICES SPRL. Laat een reactie achter voor GLOBAL SERVICES SPRL. GLOBAL SERVICES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLOBAL SERVICES SPRL. Leave a respond for GLOBAL SERVICES SPRL. GLOBAL SERVICES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLOBAL SERVICES SPRL op de google maps. Adres en contacten GLOBAL SERVICES SPRL
Location of GLOBAL SERVICES SPRL on the google maps. Address and contacts of GLOBAL SERVICES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come GLOBAL SERVICES SPRL GLOBAL SERVICES SPRL: Embrechts Alfons BVBA | PIERRE LOYSON | Ververij Van Anzegem NV | DE JONGE O & ZN | TENNIS OREYE

Other related companies as GLOBAL SERVICES SPRL: Embrechts Alfons BVBA | PIERRE LOYSON | Ververij Van Anzegem NV | DE JONGE O & ZN | TENNIS OREYE

GLOBAL SERVICES SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLOBAL SERVICES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03852325439. Het bedrijf GLOBAL SERVICES SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Plan-Incliné 87; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 480,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Video films - Hiring. Lijst met producten zijn Courier services.
De hoofdactiviteit van GLOBAL SERVICES SPRL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLOBAL SERVICES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLOBAL SERVICES SPRL, openstaande posities, locatie van GLOBAL SERVICES SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GLOBAL SERVICES SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLOBAL SERVICES SPRL, company assigned to the tax number BE03852325439. The company GLOBAL SERVICES SPRL is located at the address: Rue du Plan-Incliné 87; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 480,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Video films - Hiring. List of products are Courier services.
The main activity of GLOBAL SERVICES SPRL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GLOBAL SERVICES SPRL is not available. You also can look at reviews of GLOBAL SERVICES SPRL, open positions, location of GLOBAL SERVICES SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLOBAL SERVICES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLOBAL SERVICES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLOBAL SERVICES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLOBAL SERVICES SPRL, employees, financial statistics.