Freetime

Contactgegevens Freetime: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Freetime: address, phone, fax, email, website, opening hours

Freetime

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ettelgemsestraat 16; 8460; Oudenburg, België

Telefoon (phone): 059 26 52 49 (+32-059 26 52 49) 059 26 52 49 (+32-059 26 52 49)

Fax (fax): +32 (53) 883-42-96 +32 (53) 883-42-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Freetime: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Freetime"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Freetime"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Freetime, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Freetime. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Freetime, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Freetime. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Freetime
Products information Freetime

BTW identificatienummer (tax): BE03259063720
Ondernemingsnummer: 3146728515
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 283,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Freetime zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video films - Hiring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Freetime
(Get full report from official database of BE for Freetime)

Aanvulling soorten activiteiten voor Freetime
Addition kinds of activities for Freetime

5088. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
35539900. Houtbewerkingsmachines, niet inbegrepen | Woodworking machinery, nec
50919906. Go-carts | Go-carts
91210401. Wetgevende instanties, federale overheid | Legislative bodies, federal government

Werken bij Freetime: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Freetime: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Freetime. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Freetime. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior medewerker HR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

  • Chauffeur CE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in de Antwerpse Haven, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een geldig rijbewijs CE Je zal tewerkgesteld worden binnen het bedrijfsterrein

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • Internal Sales (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Freetime in sociale netwerken
Look for responds of Freetime in social networks

Lees alle opmerkingen voor Freetime. Laat een reactie achter voor Freetime. Freetime bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Freetime. Leave a respond for Freetime. Freetime on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Freetime op de google maps. Adres en contacten Freetime
Location of Freetime on the google maps. Address and contacts of Freetime

Andere gerelateerde bedrijven als come Freetime Freetime: CAT PUMPS INTERNATIONAL | ELEKTRO BEDRIJF JANSSENS | CASIER FILIP | CONTAINERPARK ZOERSEL | Bercu NV

Other related companies as Freetime: CAT PUMPS INTERNATIONAL | ELEKTRO BEDRIJF JANSSENS | CASIER FILIP | CONTAINERPARK ZOERSEL | Bercu NV

Freetime is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Freetime, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03259063720. Het bedrijf Freetime bevindt zich op het adres: Ettelgemsestraat 16; 8460; Oudenburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 283,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Video films - Hiring. Producten gemaakt in Freetime zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Freetime is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Freetime is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Freetime, openstaande posities, locatie van Freetime op de kaart.

Freetime is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Freetime, company assigned to the tax number BE03259063720. The company Freetime is located at the address: Ettelgemsestraat 16; 8460; Oudenburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 283,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Video films - Hiring. Products created in Freetime were not found.
The main activity of Freetime is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Freetime is not available. You also can look at reviews of Freetime, open positions, location of Freetime on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Freetime, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Freetime, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Freetime, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Freetime, employees, financial statistics.