VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING

Contactgegevens VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kempische Kaai 85; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 22 10 55; 011 26 34 26 (+32-011 22 10 55; 011 26 34 26) 011 22 10 55; 011 26 34 26 (+32-011 22 10 55; 011 26 34 26)

Fax (fax): 011 22 77 61; 011 26 59 29 (+32-011 22 77 61; 011 26 59 29) 011 22 77 61; 011 26 59 29 (+32-011 22 77 61; 011 26 59 29)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING
Products information VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING

BTW identificatienummer (tax): BE01195831298
Ondernemingsnummer: 5697753906
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Data processing - Software; Data processing - Computers; Data processing - Data carriers - Supplies & Access.; Dictating machines; Telecopiers & supplies; Office supplies - Mfg. & Whol.; Cash Registers; Documents destruction machines; Data processing - Personal computers; Data processing - Printers; Furniture - Office; Telephone installations; Calculators; Typewriters - Retail; Time recorders; GSM - Apparatus & Access.; Copy machines & supplies; Video - Equipment - Hiring

Product categorie (product category): Video - Professional material

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING
(Get full report from official database of BE for VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING
Addition kinds of activities for VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING

15419901. Stomerij plantenbouw | Dry cleaning plant construction
22820208. Vinal filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinal filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
23890203. Clergymen's kledingstukken | Clergymen's vestments
28190301. Aluminiumchloride | Aluminum chloride
34460502. Luiers, ventileren | Louvers, ventilating
35690201. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting apparatus
37280502. Doel drones | Target drones
39149908. Toiletartikelen, NSK | Toilet ware, nsk
50230401. Carpets | Carpets
63319900. Brand-, zee- en ongevallenverzekering, nv | Fire, marine, and casualty insurance, nec

Werken bij VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service en back office medewerkers NL/FR in Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Exhouse Call&Customer Support BXL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer service agent zal je op een project bij één van onze grote klanten aan de slag gaan: een informatielijn voor verkeersboetes. Je zal burgers aan de lijn krijgen die vragen hebben over een verkeersboete, die extra informatie willen, die niet akkoord gaan met hun boete en willen weten wat ze moeten doen... Je geeft hen alle nodige informatie en legt hen de procedures uit. Je staat burgers te woord in het Nederlands en het Frans. Daarnaast bestaat een deel van je takenpakket uit backoffice taken, voornamelijk het ingeven van betwistingen in het systeem.

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

Zoek naar antwoorden van VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING in sociale netwerken
Look for responds of VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING. Laat een reactie achter voor VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING. VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING. Leave a respond for VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING. VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING op de google maps. Adres en contacten VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING
Location of VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING on the google maps. Address and contacts of VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING

Andere gerelateerde bedrijven als come VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING: Demeyer E | JEAN-JOSEPH MOHY | COIFFURE NANCY | FOVEL YVES | LA POSTE

Other related companies as VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING: Demeyer E | JEAN-JOSEPH MOHY | COIFFURE NANCY | FOVEL YVES | LA POSTE

VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01195831298. Het bedrijf VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING bevindt zich op het adres: Kempische Kaai 85; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 115,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video - Professional material. Lijst met producten zijn Data processing - Software; Data processing - Computers; Data processing - Data carriers - Supplies & Access.; Dictating machines; Telecopiers & supplies; Office supplies - Mfg. & Whol.; Cash Registers; Documents destruction machines; Data processing - Personal computers; Data processing - Printers; Furniture - Office; Telephone installations; Calculators; Typewriters - Retail; Time recorders; GSM - Apparatus & Access.; Copy machines & supplies; Video - Equipment - Hiring.
De hoofdactiviteit van VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING, openstaande posities, locatie van VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING, company assigned to the tax number BE01195831298. The company VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING is located at the address: Kempische Kaai 85; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 115,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video - Professional material. List of products are Data processing - Software; Data processing - Computers; Data processing - Data carriers - Supplies & Access.; Dictating machines; Telecopiers & supplies; Office supplies - Mfg. & Whol.; Cash Registers; Documents destruction machines; Data processing - Personal computers; Data processing - Printers; Furniture - Office; Telephone installations; Calculators; Typewriters - Retail; Time recorders; GSM - Apparatus & Access.; Copy machines & supplies; Video - Equipment - Hiring.
The main activity of VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING is not available. You also can look at reviews of VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING, open positions, location of VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VELDEMAN KANTOOR-UITRUSTING, employees, financial statistics.