V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS

Contactgegevens V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ottergemsesteenweg 439; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 220 99 95 (+32-09 220 99 95) 09 220 99 95 (+32-09 220 99 95)

Fax (fax): 09 245 05 67 (+32-09 245 05 67) 09 245 05 67 (+32-09 245 05 67)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS
Products information V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS

BTW identificatienummer (tax): BE04804840087
Ondernemingsnummer: 3176391601
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 244,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Video reports

Product categorie (product category): Video - Production and realisation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS
(Get full report from official database of BE for V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS
Addition kinds of activities for V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS

508303. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
08310107. Moss verzamelen | Moss gathering
22110803. Cambric, katoen | Cambric, cotton
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
39310101. Accordies en onderdelen | Accordions and parts
44899903. Bezienswaardigheden boten | Sightseeing boats
50850400. Bevestigingsmiddelen en bevestigingsapparatuur | Fasteners and fastening equipment
52310202. Verfborstels, rollen, spuiten en andere benodigdheden | Paint brushes, rollers, sprayers and other supplies
86610102. Assemblage van Godskerk | Assembly of god church

Werken bij V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Flexijob / Student bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Studentenjob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB, JOBSTUDENT IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als jobstudent en flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Controller (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

Zoek naar antwoorden van V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS in sociale netwerken
Look for responds of V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS. Laat een reactie achter voor V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS. V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS. Leave a respond for V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS. V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS op de google maps. Adres en contacten V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS
Location of V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS on the google maps. Address and contacts of V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS

Andere gerelateerde bedrijven als come V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS: Vendo NV | DE KRINKELDIJK | Primavera | LOTUS-CAVALLIN (GARAGE) | Go internet

Other related companies as V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS: Vendo NV | DE KRINKELDIJK | Primavera | LOTUS-CAVALLIN (GARAGE) | Go internet

V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04804840087. Het bedrijf V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS bevindt zich op het adres: Ottergemsesteenweg 439; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 244,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video - Production and realisation. Lijst met producten zijn Video reports.
De hoofdactiviteit van V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS, openstaande posities, locatie van V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS, company assigned to the tax number BE04804840087. The company V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS is located at the address: Ottergemsesteenweg 439; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 244,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video - Production and realisation. List of products are Video reports.
The main activity of V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS is not available. You also can look at reviews of V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS, open positions, location of V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.D.S. VIDEO PRODUCTIONS, employees, financial statistics.