ROULARTA MEDIA GROUP

Contactgegevens ROULARTA MEDIA GROUP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROULARTA MEDIA GROUP: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROULARTA MEDIA GROUP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RESEARCHPARK; 1731; ZELLIK, België

Telefoon (phone): 02 467 56 11 (+32-02 467 56 11) 02 467 56 11 (+32-02 467 56 11)

Fax (fax): 02 467 57 57; 070 23 34 89 (+32-02 467 57 57; 070 23 34 89) 02 467 57 57; 070 23 34 89 (+32-02 467 57 57; 070 23 34 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROULARTA MEDIA GROUP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROULARTA MEDIA GROUP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROULARTA MEDIA GROUP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROULARTA MEDIA GROUP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROULARTA MEDIA GROUP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROULARTA MEDIA GROUP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROULARTA MEDIA GROUP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROULARTA MEDIA GROUP
Products information ROULARTA MEDIA GROUP

BTW identificatienummer (tax): BE03668579101
Ondernemingsnummer: 2953094482
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Newspapers,magazines,periodicals - Publishers; Printing - General; Events (Organisation of); Television & radio - Broadcasting companies; Mail order houses; Advertising agencies & consultants; Free local papers; Publishers; Internet - Services

Product categorie (product category): Video - Production and realisation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROULARTA MEDIA GROUP
(Get full report from official database of BE for ROULARTA MEDIA GROUP)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROULARTA MEDIA GROUP
Addition kinds of activities for ROULARTA MEDIA GROUP

2653. Corrugated and solid fiber boxes | Corrugated and solid fiber boxes
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
35799907. Potlood slijpers | Pencil sharpeners
50910706. Zeilboten | Sailboats
73530000. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental
78120202. Video-tape productie | Video tape production
79410105. Voetbalclub | Soccer club
80119901. Algemene en familie praktijk, arts / chirurg | General and family practice, physician/surgeon

Werken bij ROULARTA MEDIA GROUP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROULARTA MEDIA GROUP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROULARTA MEDIA GROUP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROULARTA MEDIA GROUP. Looking for open vacancies in other companies

  • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

  • Schrijnwerker (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker voor het plaatsen van veranda's . Je komt terecht in een nationaal en groeiend bouwbedrijf . Onze klant is marktleider in de verandabouw . Als schrijnwerker plaats je aluminium veranda's bij particulieren . Je werkt steeds in een team van 3 plaatsers . Tewerkstelling regio Limburg . Het bedrijf hecht belang aan kwaliteit en nauwkeurigheid . Interne opleidingen . Afwisselende job met veel verantwoordelijkheid . Verloning volgens ervaring in de bouwsector .

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Operations Assistant (M/V) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die zich toelegt op spooraannemingen, zijn wij op zoek naar een voltijdse Operations Assistant (M/V). De taken die je zal vervullen, zijn de volgende: - Ondersteuning van het projectteam bij de voorbereiding van de werven - Het verzorgen van een aantal administratieve taken voor lopende werven - De (administratieve) opvolging van leveranciers en onderaannemers - De coördinatie van de veiligheidsconsignes en het beheer van het kwaliteitsborgingsysteem

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Huishoudhulp in Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

Zoek naar antwoorden van ROULARTA MEDIA GROUP in sociale netwerken
Look for responds of ROULARTA MEDIA GROUP in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROULARTA MEDIA GROUP. Laat een reactie achter voor ROULARTA MEDIA GROUP. ROULARTA MEDIA GROUP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROULARTA MEDIA GROUP. Leave a respond for ROULARTA MEDIA GROUP. ROULARTA MEDIA GROUP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROULARTA MEDIA GROUP op de google maps. Adres en contacten ROULARTA MEDIA GROUP
Location of ROULARTA MEDIA GROUP on the google maps. Address and contacts of ROULARTA MEDIA GROUP

Andere gerelateerde bedrijven als come ROULARTA MEDIA GROUP ROULARTA MEDIA GROUP: CREATION STEPHA | DE MEYERE LUC | PATISSERIE PAUL | Placawood bvba | CORTEX

Other related companies as ROULARTA MEDIA GROUP: CREATION STEPHA | DE MEYERE LUC | PATISSERIE PAUL | Placawood bvba | CORTEX

ROULARTA MEDIA GROUP is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROULARTA MEDIA GROUP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03668579101. Het bedrijf ROULARTA MEDIA GROUP bevindt zich op het adres: RESEARCHPARK; 1731; ZELLIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video - Production and realisation. Lijst met producten zijn Newspapers,magazines,periodicals - Publishers; Printing - General; Events (Organisation of); Television & radio - Broadcasting companies; Mail order houses; Advertising agencies & consultants; Free local papers; Publishers; Internet - Services.
De hoofdactiviteit van ROULARTA MEDIA GROUP is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROULARTA MEDIA GROUP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROULARTA MEDIA GROUP, openstaande posities, locatie van ROULARTA MEDIA GROUP op de kaart.

ROULARTA MEDIA GROUP is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROULARTA MEDIA GROUP, company assigned to the tax number BE03668579101. The company ROULARTA MEDIA GROUP is located at the address: RESEARCHPARK; 1731; ZELLIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video - Production and realisation. List of products are Newspapers,magazines,periodicals - Publishers; Printing - General; Events (Organisation of); Television & radio - Broadcasting companies; Mail order houses; Advertising agencies & consultants; Free local papers; Publishers; Internet - Services.
The main activity of ROULARTA MEDIA GROUP is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROULARTA MEDIA GROUP is not available. You also can look at reviews of ROULARTA MEDIA GROUP, open positions, location of ROULARTA MEDIA GROUP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROULARTA MEDIA GROUP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROULARTA MEDIA GROUP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROULARTA MEDIA GROUP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROULARTA MEDIA GROUP, employees, financial statistics.