L.A. Videoproducties Levantaci

Particuliere bedrijvencommunicatie • L.A. Videoproducties Levantaci
Private companiesCommunications • L.A. Videoproducties Levantaci

Contactgegevens L.A. Videoproducties Levantaci: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L.A. Videoproducties Levantaci: address, phone, fax, email, website, opening hours

L.A. Videoproducties Levantaci

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Weygaardstraat 29; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen), België

Telefoon (phone): 011 57 37 46 (+32-011 57 37 46) 011 57 37 46 (+32-011 57 37 46)

Fax (fax): +32 (59) 994-12-10 +32 (59) 994-12-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L.A. Videoproducties Levantaci: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L.A. Videoproducties Levantaci"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L.A. Videoproducties Levantaci"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L.A. Videoproducties Levantaci, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L.A. Videoproducties Levantaci. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L.A. Videoproducties Levantaci, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L.A. Videoproducties Levantaci. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L.A. Videoproducties Levantaci
Products information L.A. Videoproducties Levantaci

BTW identificatienummer (tax): BE07509674072
Ondernemingsnummer: 9177124023
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Video reports

Product categorie (product category): Video - Production and realisation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L.A. Videoproducties Levantaci
(Get full report from official database of BE for L.A. Videoproducties Levantaci)

Aanvulling soorten activiteiten voor L.A. Videoproducties Levantaci
Addition kinds of activities for L.A. Videoproducties Levantaci

286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
508404. Petroleumindustrie machines | Petroleum industry machinery
22110502. Cheviots, katoen | Cheviots, cotton
30691103. Krulspelden, haar, rubber | Curlers, hair, rubber
34979910. Aluminium folie | Tin foil
38420202. Applicators, katoen getipt | Applicators, cotton tipped
72990101. Kleur consultant | Color consultant
83220601. Gemeenschapscentrum | Community center

Werken bij L.A. Videoproducties Levantaci: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L.A. Videoproducties Levantaci: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L.A. Videoproducties Levantaci. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L.A. Videoproducties Levantaci. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdieners voor in de bouw gezocht! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Randstad Construct is op zoek naar ervaren bouwvakkers die willen bijverdienen in de sector. Ben jij met pensioen, wil je gewoon bijklussen of wil je naast je hoofdberoep deeltijds aan de slag als metselaar, bekister, schrijnwerker, monteur industriebouw, sanitair installateur? Op dit moment hebben wij bekwame mensen in dienst die met veel plezier bijklussen. Er wordt minstens twee aaneensluitende dagen gewerkt tijdens de week. Je wordt wekelijks uitbetaald voor jouw prestaties. Wil jij ook deel uitmaken van onze groep bijverdieners? Neem dan contact op met ons. Wij stellen een persoonlijk dossier op en stellen je voor aan heel wat bedrijven uit de streek. Wanneer wij werk hebben voor jou, nemen we contact op.

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • System engineer (MARQUAIN)

    Regio: MARQUAIN

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de interieursector, zijn wij op zoek een een System engineer met eventueel kennis van .NET m/v: Takenpakket: - Je staat in voor de beschikbaarheid en goede werking van alle hardware-, netwerk- en telecomcomponenten en ondersteunende software voor onze medewerkers - Je beheert de volledige IT-infrastructuur van de organisatie (hardware, software en telecom) en bent het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen hierrond - Je biedt ICT-ondersteuning op buitenlandse beurzen - Samen met de externe partner breng je verdere ICT-behoeften in kaart en werk je aan de ontwikkeling van diverse softwaresystemen en -rapporteringen

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van L.A. Videoproducties Levantaci in sociale netwerken
Look for responds of L.A. Videoproducties Levantaci in social networks

Lees alle opmerkingen voor L.A. Videoproducties Levantaci. Laat een reactie achter voor L.A. Videoproducties Levantaci. L.A. Videoproducties Levantaci bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L.A. Videoproducties Levantaci. Leave a respond for L.A. Videoproducties Levantaci. L.A. Videoproducties Levantaci on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L.A. Videoproducties Levantaci op de google maps. Adres en contacten L.A. Videoproducties Levantaci
Location of L.A. Videoproducties Levantaci on the google maps. Address and contacts of L.A. Videoproducties Levantaci

Andere gerelateerde bedrijven als come L.A. Videoproducties Levantaci L.A. Videoproducties Levantaci: Beguin Etienne SPRL | OPTIEK SYNHAEVE | A.B.V.V.-VOEDING | PSYLOSCLUB REKEM | SALVATORIAANSE ONTW. HULP

Other related companies as L.A. Videoproducties Levantaci: Beguin Etienne SPRL | OPTIEK SYNHAEVE | A.B.V.V.-VOEDING | PSYLOSCLUB REKEM | SALVATORIAANSE ONTW. HULP

L.A. Videoproducties Levantaci is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L.A. Videoproducties Levantaci, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07509674072. Het bedrijf L.A. Videoproducties Levantaci bevindt zich op het adres: Weygaardstraat 29; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 382,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Video - Production and realisation. Lijst met producten zijn Video reports.
De hoofdactiviteit van L.A. Videoproducties Levantaci is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L.A. Videoproducties Levantaci is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L.A. Videoproducties Levantaci, openstaande posities, locatie van L.A. Videoproducties Levantaci op de kaart.

L.A. Videoproducties Levantaci is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is L.A. Videoproducties Levantaci, company assigned to the tax number BE07509674072. The company L.A. Videoproducties Levantaci is located at the address: Weygaardstraat 29; 3530; Houthalen-Helchteren (Houthalen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 382,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Video - Production and realisation. List of products are Video reports.
The main activity of L.A. Videoproducties Levantaci is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of L.A. Videoproducties Levantaci is not available. You also can look at reviews of L.A. Videoproducties Levantaci, open positions, location of L.A. Videoproducties Levantaci on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L.A. Videoproducties Levantaci, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L.A. Videoproducties Levantaci, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L.A. Videoproducties Levantaci, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L.A. Videoproducties Levantaci, employees, financial statistics.