BVB Image CVBA

Contactgegevens BVB Image CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVB Image CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVB Image CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Charles Gilisquet 48-2A; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 241 90 62 (+32-02 241 90 62) 02 241 90 62 (+32-02 241 90 62)

Fax (fax): 02 241 90 62; 02 241 90 72 (+32-02 241 90 62; 02 241 90 72) 02 241 90 62; 02 241 90 72 (+32-02 241 90 62; 02 241 90 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVB Image CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVB Image CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVB Image CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVB Image CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVB Image CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVB Image CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVB Image CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVB Image CVBA
Products information BVB Image CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05979003906
Ondernemingsnummer: 1462249755
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in BVB Image CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video - Production and realisation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVB Image CVBA
(Get full report from official database of BE for BVB Image CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVB Image CVBA
Addition kinds of activities for BVB Image CVBA

179906. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
349602. Draadketting | Wire chain
32530200. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
36290201. Condensatoren, a.c., voor motoren of fluorescentielampen | Capacitors, a.c., for motors or fluorescent lamp ballasts
38430100. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff

Werken bij BVB Image CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVB Image CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVB Image CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVB Image CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist garage (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

  • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

  • Kok (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant; een hotel regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een kok. Je helpt de chef en sous-chef waar nodig Je werkt normaal gezien van 12-22h door de week in 1 dag in het weekend.

  • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Master Accountancy-Fiscaliteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Vaste Job

    Als junior dossierbeheerder sta je in voor je eigen klantenportefeuille en ondersteun je klanten met high-end advies omtrent accountancy, fiscaliteit en financieel en strategisch beleid. Dit zijn je voornaamste verantwoodelijkheden: Je staat van A tot Z in voor de volledige boekhoudkundige afwerking van de aan u toegewezen dossiers. Je zorgt voor een correcte BTW-aangifte en een aangifte vennootschaps- en personenbelasting. Je doet de tussentijdse balansen en jaarbalansen. Je maakt maandelijks of per kwartaal een rapportering. Je stelt de jaarrekeningen op of controleert deze. Je werkt projectmatig op specifieke dossiers, in het kader van specifieke vragen van de klant. Je rapporteert rechtstreeks aan een vennoot en komt terecht in een klein maar tof team van dossierbeheerders, onderdeel van een grotere groep.

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

  • Logopedist(e) - Logopedie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T LOGOBLOK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omwille van een groot aantal nieuwe aanmeldingen zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega ter versterking van onze logopedische groepspraktijk. Je kan starten met 10 à 15 uren (zowel overdag als na de schooluren). Indien gewenst kan dit snel verder uitgebreid worden met nieuwe aanmeldingen. Werkdagen en werkuren zijn zelf te bepalen, in overleg met de cliënten. Vanaf 1 april zijn we ook op zoek naar een logopedist die mijn zwangerschapsvervanging kan doen (van 1 april tot eind augustus). Dit zal over een 15-tal uren gaan. Het totale pakket uren (nieuwe aanmeldingen en zwangerschapsvervanging) kan ook verdeeld worden over 2 logopedisten indien gewenst. We behandelen in de praktijk voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, articulatie- en leerproblemen, maar specialisatie in eigen interesses is zeker ook mogelijk. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Je komt terecht in een gemotiveerd, dynamisch team. Je kan beschikken over een lokaal en gebruik maken van al het aanwezige materiaal en een administratieprogramma. Overleg en administratieve ondersteuning is mogelijk. De therapieën gaan voornamelijk door in de praktijk, maar kunnen ook op een aantal scholen in de buurt van de praktijk doorgaan (allemaal bereikbaar met de fiets). Meer informatie over de praktijk vind je op www.logoblok.be.

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

Zoek naar antwoorden van BVB Image CVBA in sociale netwerken
Look for responds of BVB Image CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVB Image CVBA. Laat een reactie achter voor BVB Image CVBA. BVB Image CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVB Image CVBA. Leave a respond for BVB Image CVBA. BVB Image CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVB Image CVBA op de google maps. Adres en contacten BVB Image CVBA
Location of BVB Image CVBA on the google maps. Address and contacts of BVB Image CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BVB Image CVBA BVB Image CVBA: FLDE BEAUVOORDER PÂTE NV | ZOUTMAN NV | DEHAEMERS - DE KINDERS | Metaalindustrie Rebo BVBA | TELEBOETIEK

Other related companies as BVB Image CVBA: FLDE BEAUVOORDER PÂTE NV | ZOUTMAN NV | DEHAEMERS - DE KINDERS | Metaalindustrie Rebo BVBA | TELEBOETIEK

BVB Image CVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BVB Image CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05979003906. Het bedrijf BVB Image CVBA bevindt zich op het adres: Avenue Charles Gilisquet 48-2A; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 900,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video - Production and realisation. Producten gemaakt in BVB Image CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVB Image CVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVB Image CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVB Image CVBA, openstaande posities, locatie van BVB Image CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BVB Image CVBA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is BVB Image CVBA, company assigned to the tax number BE05979003906. The company BVB Image CVBA is located at the address: Avenue Charles Gilisquet 48-2A; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 900,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video - Production and realisation. Products created in BVB Image CVBA were not found.
The main activity of BVB Image CVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BVB Image CVBA is not available. You also can look at reviews of BVB Image CVBA, open positions, location of BVB Image CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVB Image CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVB Image CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVB Image CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVB Image CVBA, employees, financial statistics.