JVC-RAYP BILANDE

Contactgegevens JVC-RAYP BILANDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JVC-RAYP BILANDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JVC-RAYP BILANDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Mettet 1; 5620; Florennes, België

Telefoon (phone): 071 68 80 70 (+32-071 68 80 70) 071 68 80 70 (+32-071 68 80 70)

Fax (fax): +32 (71) 972-99-64 +32 (71) 972-99-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JVC-RAYP BILANDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JVC-RAYP BILANDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JVC-RAYP BILANDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JVC-RAYP BILANDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JVC-RAYP BILANDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JVC-RAYP BILANDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JVC-RAYP BILANDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JVC-RAYP BILANDE
Products information JVC-RAYP BILANDE

BTW identificatienummer (tax): BE06921630859
Ondernemingsnummer: 6105072021
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 875,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in JVC-RAYP BILANDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Video - Equipment and Supplies - Sale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JVC-RAYP BILANDE
(Get full report from official database of BE for JVC-RAYP BILANDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JVC-RAYP BILANDE
Addition kinds of activities for JVC-RAYP BILANDE

2515. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
9221. Politiebescherming | Police protection
254100. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
30899908. Kombinaties, kunststoffen | Combs, plastics
58129907. Diner | Diner

Werken bij JVC-RAYP BILANDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JVC-RAYP BILANDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JVC-RAYP BILANDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JVC-RAYP BILANDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Verpakker (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • Onderhoudstechnieker Oost-Vlaanderen (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC installaties op vlak van elektriciteit, koeling, verwarming,... je spoort defecten op aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie en lost ze op je voert werken uit op sanitaire installaties alsook kleine installatiewerken je werkt zowel in team als zelfstandig

  • Instrumentist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ziekenhuis te Gent zijn wij opzoek naar een Instrumentist(e)  : Taken: Instrumenteren bij een operatie Lange uren zijn geen probleem

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • keukenhulp/poetshulp broodjeszaak (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: BROOD EN BROODJES

    Type: Flexijob

    Om de middagdrukte te overbruggen zoeken we dringend een keukenhulp/poetshulp. Soep uitschenken, croques maken, aanvullen, afruimen, opruimen, poetsen... ma-vrij, 11.30-13.30u

Zoek naar antwoorden van JVC-RAYP BILANDE in sociale netwerken
Look for responds of JVC-RAYP BILANDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JVC-RAYP BILANDE. Laat een reactie achter voor JVC-RAYP BILANDE. JVC-RAYP BILANDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JVC-RAYP BILANDE. Leave a respond for JVC-RAYP BILANDE. JVC-RAYP BILANDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JVC-RAYP BILANDE op de google maps. Adres en contacten JVC-RAYP BILANDE
Location of JVC-RAYP BILANDE on the google maps. Address and contacts of JVC-RAYP BILANDE

Andere gerelateerde bedrijven als come JVC-RAYP BILANDE JVC-RAYP BILANDE: I.R.C. | Jeugdhuis Nootuitgang | COLLET | EVADAM | D. PHILIPPART

Other related companies as JVC-RAYP BILANDE: I.R.C. | Jeugdhuis Nootuitgang | COLLET | EVADAM | D. PHILIPPART

JVC-RAYP BILANDE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JVC-RAYP BILANDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06921630859. Het bedrijf JVC-RAYP BILANDE bevindt zich op het adres: Rue de Mettet 1; 5620; Florennes. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 875,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video - Equipment and Supplies - Sale. Producten gemaakt in JVC-RAYP BILANDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JVC-RAYP BILANDE is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JVC-RAYP BILANDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JVC-RAYP BILANDE, openstaande posities, locatie van JVC-RAYP BILANDE op de kaart.

JVC-RAYP BILANDE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JVC-RAYP BILANDE, company assigned to the tax number BE06921630859. The company JVC-RAYP BILANDE is located at the address: Rue de Mettet 1; 5620; Florennes. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 875,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video - Equipment and Supplies - Sale. Products created in JVC-RAYP BILANDE were not found.
The main activity of JVC-RAYP BILANDE is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JVC-RAYP BILANDE is not available. You also can look at reviews of JVC-RAYP BILANDE, open positions, location of JVC-RAYP BILANDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JVC-RAYP BILANDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JVC-RAYP BILANDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JVC-RAYP BILANDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JVC-RAYP BILANDE, employees, financial statistics.