Foto Print BVBA

Contactgegevens Foto Print BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Foto Print BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Foto Print BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 45; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 47 97 (+32-014 41 47 97) 014 41 47 97 (+32-014 41 47 97)

Fax (fax): 014 43 72 82 (+32-014 43 72 82) 014 43 72 82 (+32-014 43 72 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Foto Print BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Foto Print BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Foto Print BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Foto Print BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Foto Print BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Foto Print BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Foto Print BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Foto Print BVBA
Products information Foto Print BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07540985107
Ondernemingsnummer: 6011413574
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Photographic equipment & accessories - Retail & Repair

Product categorie (product category): Video - Equipment and Supplies - Sale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Foto Print BVBA
(Get full report from official database of BE for Foto Print BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Foto Print BVBA
Addition kinds of activities for Foto Print BVBA

25210100. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
42159901. Fietsleveringsdienst | Bicycle delivery service
42259902. Miniwarehouse, warehousing | Miniwarehouse, warehousing
95129900. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec

Werken bij Foto Print BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Foto Print BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Foto Print BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Foto Print BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - sproeiwagen (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als CE-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het sproeien van stof op de verschillende sites in de haven van Gent. Je krijgt een ruime opleiding, dus ervaring is geen vereiste. Afhankelijk van het weer worden er meer of minder uren gewerkt. Je start gemiddeld tussen 6u en 8u 's ochtends.

  • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

  • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van Foto Print BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Foto Print BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Foto Print BVBA. Laat een reactie achter voor Foto Print BVBA. Foto Print BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Foto Print BVBA. Leave a respond for Foto Print BVBA. Foto Print BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Foto Print BVBA op de google maps. Adres en contacten Foto Print BVBA
Location of Foto Print BVBA on the google maps. Address and contacts of Foto Print BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Foto Print BVBA Foto Print BVBA: Schroeders J | Doetoe BVBA | Maes BVBA | Watco Noord NV | Bravisimo

Other related companies as Foto Print BVBA: Schroeders J | Doetoe BVBA | Maes BVBA | Watco Noord NV | Bravisimo

Foto Print BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Foto Print BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07540985107. Het bedrijf Foto Print BVBA bevindt zich op het adres: Grote Markt 45; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Video - Equipment and Supplies - Sale. Lijst met producten zijn Photographic equipment & accessories - Retail & Repair.
De hoofdactiviteit van Foto Print BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Foto Print BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Foto Print BVBA, openstaande posities, locatie van Foto Print BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Foto Print BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Foto Print BVBA, company assigned to the tax number BE07540985107. The company Foto Print BVBA is located at the address: Grote Markt 45; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Video - Equipment and Supplies - Sale. List of products are Photographic equipment & accessories - Retail & Repair.
The main activity of Foto Print BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Foto Print BVBA is not available. You also can look at reviews of Foto Print BVBA, open positions, location of Foto Print BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Foto Print BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Foto Print BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Foto Print BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Foto Print BVBA, employees, financial statistics.