Wilputte V

Contactgegevens Wilputte V: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wilputte V: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wilputte V

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Général Lotz 101; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 345 94 04 (+32-02 345 94 04) 02 345 94 04 (+32-02 345 94 04)

Fax (fax): +32 (16) 891-28-25 +32 (16) 891-28-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wilputte V: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wilputte V"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wilputte V"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wilputte V, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wilputte V. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wilputte V, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wilputte V. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wilputte V
Products information Wilputte V

BTW identificatienummer (tax): BE04144287109
Ondernemingsnummer: 4593353271
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 678,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Wilputte V zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wilputte V
(Get full report from official database of BE for Wilputte V)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wilputte V
Addition kinds of activities for Wilputte V

227300. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
26310403. Coated karton | Coated paperboard
28999943. Zout | Salt
39991102. Bootmodellen, behalve speelgoed | Boat models, except toy
63990100. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
79999903. Baseball batting kooi | Baseball batting cage

Werken bij Wilputte V: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wilputte V: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wilputte V. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wilputte V. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • BI Data Architect (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: JBC

    Type: Vaste Job

    Binnen deze senior functie ben je verantwoordelijk voor alle Management Information Systemen (MIS). Deze systemen zorgen ervoor dat de verschillende interne afdelingen de noodzakelijke data en rapporten gestructureerd aangeleverd krijgen of zelf kunnen creëren. Je werkt hierbij nauw samen met diverse business units zoals Sales & Marketing, Finance, Aankoop, Logistiek, etc. Je zorgt samen met onze BI development partner voor de optimalisatie van de MIS omgeving en de uitvoering van gerelateerde projecten. Je werkt proactief verbetervoorstellen uit, en zorgt voor een grondige documentatie van alle MIS systemen. Je ontwerpt en tekent nieuwe data processen uit en bepaalt mee de koers van de data omgeving Tot slot heb je er geen problemen mee om af & toe zelf handen uit de mouwen te steken en query’s te maken en rapporten op te stellen

  • OPERATOR - 3 PLOEGEN - MOOI LOON - STARTERS WELKOM (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Instellen van de gewenste specificaties in de machine en deze machine bedienen. Controleren op kwaliteit en ingrijpen indien nodig. Conditie van de machine regelmatig, pro-actief controleren. Signaleren van storingen en defecten. Zelf verhelpen van kleine mankementen aan de machine. De machine en omgeving schoon en stofvrij houden. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende job als operator en wil je in een drieploegensysteem werken? Werk je graag in teamverband? Lees dan zeker verder.

  • PERSONEN VOOR BIJLES EN STUDIEBEGELEIDING (regio DIKSMUIDE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: DIK2018

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Wilputte V in sociale netwerken
Look for responds of Wilputte V in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wilputte V. Laat een reactie achter voor Wilputte V. Wilputte V bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wilputte V. Leave a respond for Wilputte V. Wilputte V on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wilputte V op de google maps. Adres en contacten Wilputte V
Location of Wilputte V on the google maps. Address and contacts of Wilputte V

Andere gerelateerde bedrijven als come Wilputte V Wilputte V: KURT DANNEELS | Turfhauwe (De) | ROGER DE MUYNCK | CARROSSERIE PIGNEUR | Batigold SPRL

Other related companies as Wilputte V: KURT DANNEELS | Turfhauwe (De) | ROGER DE MUYNCK | CARROSSERIE PIGNEUR | Batigold SPRL

Wilputte V is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wilputte V, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04144287109. Het bedrijf Wilputte V bevindt zich op het adres: Rue Général Lotz 101; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 678,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Wilputte V zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wilputte V is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wilputte V is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wilputte V, openstaande posities, locatie van Wilputte V op de kaart.

Wilputte V is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wilputte V, company assigned to the tax number BE04144287109. The company Wilputte V is located at the address: Rue Général Lotz 101; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 678,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Veterinarians. Products created in Wilputte V were not found.
The main activity of Wilputte V is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wilputte V is not available. You also can look at reviews of Wilputte V, open positions, location of Wilputte V on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wilputte V, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wilputte V, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wilputte V, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wilputte V, employees, financial statistics.