Van Dyck S

Contactgegevens Van Dyck S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Dyck S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Dyck S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Abtsdreef 84; 2940; Stabroek, België

Telefoon (phone): 03 568 76 97 (+32-03 568 76 97) 03 568 76 97 (+32-03 568 76 97)

Fax (fax): +32 (12) 268-88-90 +32 (12) 268-88-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Dyck S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Dyck S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Dyck S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Dyck S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Dyck S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Dyck S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Dyck S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Dyck S
Products information Van Dyck S

BTW identificatienummer (tax): BE01018402099
Ondernemingsnummer: 5636779785
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Van Dyck S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Dyck S
(Get full report from official database of BE for Van Dyck S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Dyck S
Addition kinds of activities for Van Dyck S

291103. Intermediaire destillaten | Intermediate distillates
344902. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
492299. Overbrenging van aardgas, anders | Natural gas transmission, nec
511205. Office filing levert | Office filing supplies
02140202. Schapenvoederboerderij | Sheep feeding farm
20510100. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
32910500. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
73490102. Gebouwonderhoud, behalve reparaties | Building maintenance, except repairs

Werken bij Van Dyck S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Dyck S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Dyck S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Dyck S. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Winkelverantwoordelijke Ramen en deuren m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: Je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers & volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten. Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers. Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven. Je zal ook mbv een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen. Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Charcuterie medewerker (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkzaamheden bestaan uit: Snijden van charcuterie Bediening van de klanten Aanvullen van de vleestoog

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ursel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • R?ceptionniste Student Part Time (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    T?ches principales de la R?ceptionniste Student Part Time : Gestion des appels entrants, prise des messages et transfert aux consultants Accueil des candidats, les installer dans une salle de r?union, proposer un caf? Gestion des dossiers (demandes des informations aux candidats, copie des documents l?gaux, prise de photos, etc.) Gestion des salles de r?union (planning, pr?paration, rangement) Encodage et scanning des dossiers Commande du mat?riel de bureau, des boissons, etc. Gestion du b?timent (probl?me ascenseur, technique) Gestion du courrier, distribution, etc. Backup des assistantes Diverses taches administratives

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Van Dyck S in sociale netwerken
Look for responds of Van Dyck S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Dyck S. Laat een reactie achter voor Van Dyck S. Van Dyck S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Dyck S. Leave a respond for Van Dyck S. Van Dyck S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Dyck S op de google maps. Adres en contacten Van Dyck S
Location of Van Dyck S on the google maps. Address and contacts of Van Dyck S

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Dyck S Van Dyck S: MAGDA TULKENS | Dent & Co | DOUWE EGBERTS COFFEE SYSTEMS | Aikido-Union Belge U.BE.A. | Cornelis J-P

Other related companies as Van Dyck S: MAGDA TULKENS | Dent & Co | DOUWE EGBERTS COFFEE SYSTEMS | Aikido-Union Belge U.BE.A. | Cornelis J-P

Van Dyck S is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Dyck S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01018402099. Het bedrijf Van Dyck S bevindt zich op het adres: Abtsdreef 84; 2940; Stabroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Van Dyck S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Dyck S is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Dyck S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Dyck S, openstaande posities, locatie van Van Dyck S op de kaart.

Van Dyck S is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Dyck S, company assigned to the tax number BE01018402099. The company Van Dyck S is located at the address: Abtsdreef 84; 2940; Stabroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Veterinarians. Products created in Van Dyck S were not found.
The main activity of Van Dyck S is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Dyck S is not available. You also can look at reviews of Van Dyck S, open positions, location of Van Dyck S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Dyck S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Dyck S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Dyck S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Dyck S, employees, financial statistics.