LANDBOUWKREDIET

Contactgegevens LANDBOUWKREDIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANDBOUWKREDIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANDBOUWKREDIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BESELARESTRAAT 15; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 56515966 (+32-56515966) 56515966 (+32-56515966)

Fax (fax): +32 (13) 779-82-87 +32 (13) 779-82-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANDBOUWKREDIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANDBOUWKREDIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANDBOUWKREDIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANDBOUWKREDIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANDBOUWKREDIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANDBOUWKREDIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANDBOUWKREDIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANDBOUWKREDIET
Products information LANDBOUWKREDIET

BTW identificatienummer (tax): BE09675079345
Ondernemingsnummer: 7664306640
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANDBOUWKREDIET
(Get full report from official database of BE for LANDBOUWKREDIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANDBOUWKREDIET
Addition kinds of activities for LANDBOUWKREDIET

501399. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
769902. Tank reparatie en schoonmaakdiensten | Tank repair and cleaning services
28210102. Ester gom | Ester gum
34849901. Carbines, 30 mm. | Carbines, 30 mm. and below
36249900. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
39140201. Carving sets, nikkel zilver | Carving sets, nickle silver

Werken bij LANDBOUWKREDIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANDBOUWKREDIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANDBOUWKREDIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANDBOUWKREDIET. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Flexi job - Kelner Brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een flexi job-medewerker om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Plaatser Buitenschrijnwerk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ASAP Construct is vlijtig op zoek naar hands- on monteurs voor het plaatsen van buitenschrijnwerk. Onze klant is een specialist in het beliprofileren van ramen, deuren en glasgevels. Het bedrijf doet het professioneel plannen, installeren en afwerken van unieke bouwprojecten. Samen met je ploegmaten sta je in voor de montage op werven in Limburg, Brussel en Antwerpen.

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

  • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: AFSCHRIFT

    Type: Vaste Job

    U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Adviseur energie (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van één van de grootste spelers op de Belgische energiemarkt, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

  • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van LANDBOUWKREDIET in sociale netwerken
Look for responds of LANDBOUWKREDIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANDBOUWKREDIET. Laat een reactie achter voor LANDBOUWKREDIET. LANDBOUWKREDIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANDBOUWKREDIET. Leave a respond for LANDBOUWKREDIET. LANDBOUWKREDIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANDBOUWKREDIET op de google maps. Adres en contacten LANDBOUWKREDIET
Location of LANDBOUWKREDIET on the google maps. Address and contacts of LANDBOUWKREDIET

Andere gerelateerde bedrijven als come LANDBOUWKREDIET LANDBOUWKREDIET: ZAMAN EDDY | LE NOUVEAU PASSAGE | S.K. ZILLEBEKE | Servaty B & Moray E. | PROCONSULT INTERNATIONAL FONTAROME BENELUX

Other related companies as LANDBOUWKREDIET: ZAMAN EDDY | LE NOUVEAU PASSAGE | S.K. ZILLEBEKE | Servaty B & Moray E. | PROCONSULT INTERNATIONAL FONTAROME BENELUX

LANDBOUWKREDIET is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANDBOUWKREDIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09675079345. Het bedrijf LANDBOUWKREDIET bevindt zich op het adres: BESELARESTRAAT 15; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van LANDBOUWKREDIET is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANDBOUWKREDIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANDBOUWKREDIET, openstaande posities, locatie van LANDBOUWKREDIET op de kaart.

LANDBOUWKREDIET is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANDBOUWKREDIET, company assigned to the tax number BE09675079345. The company LANDBOUWKREDIET is located at the address: BESELARESTRAAT 15; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of LANDBOUWKREDIET is Pipelines, Except Natural Gas, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LANDBOUWKREDIET is not available. You also can look at reviews of LANDBOUWKREDIET, open positions, location of LANDBOUWKREDIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANDBOUWKREDIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANDBOUWKREDIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANDBOUWKREDIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANDBOUWKREDIET, employees, financial statistics.