Saelens D

Contactgegevens Saelens D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Saelens D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Saelens D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Mons 58; 6150; Anderlues, België

Telefoon (phone): 071 54 09 03 (+32-071 54 09 03) 071 54 09 03 (+32-071 54 09 03)

Fax (fax): +32 (56) 358-64-36 +32 (56) 358-64-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Saelens D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Saelens D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Saelens D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Saelens D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Saelens D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Saelens D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Saelens D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Saelens D
Products information Saelens D

BTW identificatienummer (tax): BE06319854736
Ondernemingsnummer: 3474121093
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 859,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Saelens D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Saelens D
(Get full report from official database of BE for Saelens D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Saelens D
Addition kinds of activities for Saelens D

7215. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
599908. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
37140602. Stuurbekrachtiging, motorvoertuig | Power steering equipment, motor vehicle
50910403. Vuurwapens, sportief | Firearms, sporting
83519902. Hoofdcentrum, behalve in combinatie met school | Head start center, except in conjuction with school

Werken bij Saelens D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Saelens D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Saelens D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Saelens D. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Procesoperatoren optie vast bij Belcolade (M/V) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator ben verantwoordelijk voor een correct beheer van het productieproces. Je werkt nauw samen met jouw team om jullie doelstellingen te behalen. Voor deze functie krijg je een intensieve opleiding in het bedrijf. Bij Belcolade ben je niet zomaar een werknemer. Dagelijks word je betrokken bij de activiteiten van het bedrijf. Jouw positieve inzet laten ze dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan.

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

  • Inbound Agent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Start People Call Limburg

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een fabrikant van een luxe Belgisch lingeriemerk start met een webshop. Je zal contact opnemen met de lingeriewinkels in the UK die dit merk verkopen om hen te informeren over de webshop. Hiertoe staat er een sales representative ter beschikking, je taak zal er in bestaan om de planning van zijn agenda te beheren en afspraken met al deze winkels te maken. Je werkt van maandag tem vrijdag van 9u tem 18u

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

  • Flexijob / jobstudent winkelbediende (weekend) (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TJORLINA

    Type: Flexijob

    Als flexijober binnen onze bakkerij zal jij ingezet worden voor: Het bedienene van klanten in de winkel. De toonbank klaarzetten en onderhouden. De winkel op orde houden. Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem.

Zoek naar antwoorden van Saelens D in sociale netwerken
Look for responds of Saelens D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Saelens D. Laat een reactie achter voor Saelens D. Saelens D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Saelens D. Leave a respond for Saelens D. Saelens D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Saelens D op de google maps. Adres en contacten Saelens D
Location of Saelens D on the google maps. Address and contacts of Saelens D

Andere gerelateerde bedrijven als come Saelens D Saelens D: Vermeulen E | POLICE F?D?RALE | SOLEIL D'AZUR | Pierre Management Consultancy SA | DIRK VAN HAUTEGHEM

Other related companies as Saelens D: Vermeulen E | POLICE F?D?RALE | SOLEIL D'AZUR | Pierre Management Consultancy SA | DIRK VAN HAUTEGHEM

Saelens D is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Saelens D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06319854736. Het bedrijf Saelens D bevindt zich op het adres: Chaussée de Mons 58; 6150; Anderlues. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 859,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Saelens D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Saelens D is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Saelens D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Saelens D, openstaande posities, locatie van Saelens D op de kaart.

Saelens D is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Saelens D, company assigned to the tax number BE06319854736. The company Saelens D is located at the address: Chaussée de Mons 58; 6150; Anderlues. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 859,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Veterinarians. Products created in Saelens D were not found.
The main activity of Saelens D is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Saelens D is not available. You also can look at reviews of Saelens D, open positions, location of Saelens D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Saelens D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Saelens D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Saelens D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Saelens D, employees, financial statistics.