KREDIET AAN DE NIJVERHEID

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • KREDIET AAN DE NIJVERHEID
Private companiesReal Estate • KREDIET AAN DE NIJVERHEID

Contactgegevens KREDIET AAN DE NIJVERHEID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KREDIET AAN DE NIJVERHEID: address, phone, fax, email, website, opening hours

KREDIET AAN DE NIJVERHEID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOENEBROEKSTRAAT 33; 9506; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54417561 (+32-54417561) 54417561 (+32-54417561)

Fax (fax): +32 (68) 380-20-84 +32 (68) 380-20-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KREDIET AAN DE NIJVERHEID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KREDIET AAN DE NIJVERHEID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KREDIET AAN DE NIJVERHEID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KREDIET AAN DE NIJVERHEID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KREDIET AAN DE NIJVERHEID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KREDIET AAN DE NIJVERHEID
Products information KREDIET AAN DE NIJVERHEID

BTW identificatienummer (tax): BE05092681884
Ondernemingsnummer: 5810913085
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 529,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID
(Get full report from official database of BE for KREDIET AAN DE NIJVERHEID)

Aanvulling soorten activiteiten voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID
Addition kinds of activities for KREDIET AAN DE NIJVERHEID

3492. Vloeistofkrachtkleppen en slangkoppelingen | Fluid power valves and hose fittings
23699903. Leggings: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Leggings: girls', children's, and infants'
27919900. Typesetting, nec | Typesetting, nec
29110600. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
31310205. Top liften, schoen en boot | Top lifts, shoe and boot
32990306. pleisterwerk | Stucco
51420000. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
87110300. Petroleum, mijnbouw en chemische ingenieurs | Petroleum, mining, and chemical engineers

Werken bij KREDIET AAN DE NIJVERHEID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KREDIET AAN DE NIJVERHEID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (elektrische kennis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U heeft een basis elektriciteit en bent handig. U steekt graag de handen uit de mouwen en leert graag bij. Loon: 12 euro/uur en dagvergoeding Bereikbaar met het openbaar vervoer

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor WETTEREN en omgeving DEELTIJDS (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Sint en Piet (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Melle zijn wij op zoek naar een Sint en Piet voor op 11 november. Je kan u helemaal inleven in de wereld van kinderen: lachen, dansen, zingen, springen. Ervaring als Sint en/of Piet is een must. Indien je al over de kledij beschikt is dit zeker een pluspunt.

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van KREDIET AAN DE NIJVERHEID in sociale netwerken
Look for responds of KREDIET AAN DE NIJVERHEID in social networks

Lees alle opmerkingen voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Laat een reactie achter voor KREDIET AAN DE NIJVERHEID. KREDIET AAN DE NIJVERHEID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KREDIET AAN DE NIJVERHEID. Leave a respond for KREDIET AAN DE NIJVERHEID. KREDIET AAN DE NIJVERHEID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KREDIET AAN DE NIJVERHEID op de google maps. Adres en contacten KREDIET AAN DE NIJVERHEID
Location of KREDIET AAN DE NIJVERHEID on the google maps. Address and contacts of KREDIET AAN DE NIJVERHEID

Andere gerelateerde bedrijven als come KREDIET AAN DE NIJVERHEID KREDIET AAN DE NIJVERHEID: Vervarcke | ALBRECHTS & CO | Alders Internationaal Transport NV | Willems Tecno NV | MAISON KIWI & CIE

Other related companies as KREDIET AAN DE NIJVERHEID: Vervarcke | ALBRECHTS & CO | Alders Internationaal Transport NV | Willems Tecno NV | MAISON KIWI & CIE

KREDIET AAN DE NIJVERHEID is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KREDIET AAN DE NIJVERHEID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05092681884. Het bedrijf KREDIET AAN DE NIJVERHEID bevindt zich op het adres: MOENEBROEKSTRAAT 33; 9506; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 529,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van KREDIET AAN DE NIJVERHEID is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KREDIET AAN DE NIJVERHEID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KREDIET AAN DE NIJVERHEID, openstaande posities, locatie van KREDIET AAN DE NIJVERHEID op de kaart.

KREDIET AAN DE NIJVERHEID is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KREDIET AAN DE NIJVERHEID, company assigned to the tax number BE05092681884. The company KREDIET AAN DE NIJVERHEID is located at the address: MOENEBROEKSTRAAT 33; 9506; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 529,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of KREDIET AAN DE NIJVERHEID is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KREDIET AAN DE NIJVERHEID is not available. You also can look at reviews of KREDIET AAN DE NIJVERHEID, open positions, location of KREDIET AAN DE NIJVERHEID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KREDIET AAN DE NIJVERHEID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KREDIET AAN DE NIJVERHEID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KREDIET AAN DE NIJVERHEID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KREDIET AAN DE NIJVERHEID, employees, financial statistics.