Prémont B

Contactgegevens Prémont B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Prémont B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Prémont B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aux Arches 193; 5300; Andenne (Coutisse), België

Telefoon (phone): 085 84 12 86 (+32-085 84 12 86) 085 84 12 86 (+32-085 84 12 86)

Fax (fax): +32 (87) 526-78-58 +32 (87) 526-78-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Prémont B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Prémont B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Prémont B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Prémont B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Prémont B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Prémont B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Prémont B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Prémont B
Products information Prémont B

BTW identificatienummer (tax): BE08095520019
Ondernemingsnummer: 5839752197
Hoofdstad (capital): 906,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Prémont B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Prémont B
(Get full report from official database of BE for Prémont B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Prémont B
Addition kinds of activities for Prémont B

283404. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
353700. Industriële vrachtwagens en trekkers | Industrial trucks and tractors
373199. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
491100. Elektrische diensten | Electric services
31449900. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
32720505. Vensterbanken, gegoten steen | Window sills, cast stone
34290503. Spuitpunten, brandbestrijding | Nozzles, fire fighting
38230302. Fluidische apparaten, circuits en systemen voor procescontrole | Fluidic devices, circuits, and systems for process control
52110100. Lumber producten | Lumber products

Werken bij Prémont B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Prémont B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Prémont B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Prémont B. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND! Gemotiveerde edutainer (m/v) - Sea Life Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Sea Life in Blankenberge is Randstad momenteel dringend op zoek naar een gemotiveerde edutainer die ervoor open staat om een unieke uitdaging te beleven. Bij Sea Life draait alles om dienstverlening, klantvriendelijkheid en plezier. En als medewerker van de afdeling edutainment staan deze zaken voor jou elke dag centraal. Jouw takenpakket: Je geeft educatieve en entertainende voorstellingen aan de bezoekers om hen een super ervaring te bezorgen! Je spreekt de bezoekers zelf aan en geeft hen uitleg over de verschillende dieren in Sea Life. Je neemt enquêtes af bij de bezoekers om de tevredenheid over hun bezoek te meten. Naast de taken als edutainer word je ook nog ingeschakeld voor de kassa aan de ingang, in de shop, voor de catering afdeling, enzovoort.

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Wil je werken volgens eigen planning en uren? (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES - UNIT LOMMEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je een sociaal iemand en steek je graag de handen uit de mouwen? Is mensen helpen een passie en schrikt fysiek werk jou niet af? Versterk ons team en wordt huishoudhulp bij Domestic Services in Lommel. Bij ons is alles bespreekbaar, fulltime of deeltijdse planning....

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Dossierbeheerder boekhoudkantoor VAST CONTRACT (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Voor een boekhoudkantoor zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder voor een directe vaste indienstname. Samen met de relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van een 50 tal dossiers. +/- 40 vennootschappen en 10 eenmanszaken. Jij bent verantwoordelijk voor volledige dossiers van A tot Z. Verder heb je het eerste lijncontact met klanten. Dit voor de basisvragen.

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Prémont B in sociale netwerken
Look for responds of Prémont B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Prémont B. Laat een reactie achter voor Prémont B. Prémont B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Prémont B. Leave a respond for Prémont B. Prémont B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Prémont B op de google maps. Adres en contacten Prémont B
Location of Prémont B on the google maps. Address and contacts of Prémont B

Andere gerelateerde bedrijven als come Prémont B Prémont B: Vannyvel M | Martens R | MULTISERVICE MINUTE | A L'UNIVERS DU SOMMEIL | Alero BVBA

Other related companies as Prémont B: Vannyvel M | Martens R | MULTISERVICE MINUTE | A L'UNIVERS DU SOMMEIL | Alero BVBA

Prémont B is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Prémont B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08095520019. Het bedrijf Prémont B bevindt zich op het adres: Aux Arches 193; 5300; Andenne (Coutisse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 906,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 736,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Prémont B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Prémont B is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Prémont B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Prémont B, openstaande posities, locatie van Prémont B op de kaart.

Prémont B is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Prémont B, company assigned to the tax number BE08095520019. The company Prémont B is located at the address: Aux Arches 193; 5300; Andenne (Coutisse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 906,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 736,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Veterinarians. Products created in Prémont B were not found.
The main activity of Prémont B is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Prémont B is not available. You also can look at reviews of Prémont B, open positions, location of Prémont B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Prémont B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Prémont B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Prémont B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Prémont B, employees, financial statistics.