Michel L

Contactgegevens Michel L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Michel L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Michel L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 89-99; 6150; Anderlues, België

Telefoon (phone): 071 52 34 23 (+32-071 52 34 23) 071 52 34 23 (+32-071 52 34 23)

Fax (fax): +32 (87) 576-53-33 +32 (87) 576-53-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Michel L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Michel L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Michel L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Michel L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Michel L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Michel L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Michel L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Michel L
Products information Michel L

BTW identificatienummer (tax): BE06374237060
Ondernemingsnummer: 4607360839
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 503,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Michel L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Michel L
(Get full report from official database of BE for Michel L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Michel L
Addition kinds of activities for Michel L

519906. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
763100. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
17610100. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
23859902. Bibs, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Bibs, waterproof: made from purchased materials
29520100. Dakmaterialen | Roofing materials
35310509. Rollers, sheepsfoot en trillingsdraad | Rollers, sheepsfoot and vibratory
35850204. Ijsmachines | Ice making machinery
37140402. Defroster, motorvoertuig | Defrosters, motor vehicle
51370200. Lingerie en onderkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's lingerie and undergarments
73590200. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services

Werken bij Michel L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Michel L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Michel L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Michel L. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Horecahulp in een gezondheidscomplex ( 4/5 of full-time) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereidingen van de keuken Je staat in voor de orde en netheid van het horecagedeelte Je doet de afwas Je werkt all-round in de horeca (bediening en keuken) Je ontvangt de klanten op een vriendelijke manier Je bedient de klanten Je werkt als keukenmedewerker en maakt kleine gerechten klaar Je zal gesprekken voeren met de klanten om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken Je maakt bestellingen klaar Je controleert de stock en vult aan waar nodig

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Jobstudent supermarkt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op woensdag namiddag. Je werkt van 14u tot 17u en helpt met het lossen van de vrachtwagen en het aanvullen van de rekken in de winkel.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • CNC Draaier/frezer - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een CNC Draaier/Frezer voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als CNC’er word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Je staat in voor het draaien, frezen en eventueel kotteren van grote staalconstructie, stukwerk. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor het maken van onderdelen op maat voor onder andere de machinebouw. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Flexijob

    Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van Michel L in sociale netwerken
Look for responds of Michel L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Michel L. Laat een reactie achter voor Michel L. Michel L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Michel L. Leave a respond for Michel L. Michel L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Michel L op de google maps. Adres en contacten Michel L
Location of Michel L on the google maps. Address and contacts of Michel L

Andere gerelateerde bedrijven als come Michel L Michel L: Centre (Librairie du) | Webfly | L.M.S | ISABELLE KEYEUX | CREDIT PROFESSIONNEL INTERFEDERAL SCRL

Other related companies as Michel L: Centre (Librairie du) | Webfly | L.M.S | ISABELLE KEYEUX | CREDIT PROFESSIONNEL INTERFEDERAL SCRL

Michel L is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Michel L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06374237060. Het bedrijf Michel L bevindt zich op het adres: Rue de la Station 89-99; 6150; Anderlues. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 503,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Michel L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Michel L is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Michel L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Michel L, openstaande posities, locatie van Michel L op de kaart.

Michel L is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Michel L, company assigned to the tax number BE06374237060. The company Michel L is located at the address: Rue de la Station 89-99; 6150; Anderlues. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 503,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Veterinarians. Products created in Michel L were not found.
The main activity of Michel L is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Michel L is not available. You also can look at reviews of Michel L, open positions, location of Michel L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Michel L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Michel L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Michel L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Michel L, employees, financial statistics.