Levis C

Contactgegevens Levis C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Levis C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Levis C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Rainette 2B; 4032; Liège 1 (Chênée), België

Telefoon (phone): 04 361 21 71 (+32-04 361 21 71) 04 361 21 71 (+32-04 361 21 71)

Fax (fax): +32 (64) 638-18-83 +32 (64) 638-18-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Levis C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Levis C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Levis C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Levis C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Levis C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Levis C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Levis C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Levis C
Products information Levis C

BTW identificatienummer (tax): BE04556274414
Ondernemingsnummer: 9360321044
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Levis C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Levis C
(Get full report from official database of BE for Levis C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Levis C
Addition kinds of activities for Levis C

10999903. Ilmeniet mijnbouw | Ilmenite mining
30690302. Baby broek, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Baby pants, vulcanized rubber or rubberized fabric
35310203. Scheepslieren | Ship winches
38120104. Altimeters, standaard en gevoelig | Altimeters, standard and sensitive
51940102. sigaren | Cigars
56219901. Moederschapskleding | Maternity wear

Werken bij Levis C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Levis C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Levis C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Levis C. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een stabiel bedrijf in regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een monteur voor sanitair en centrale verwarming. Je hebt reeds 2 jaar ervaring als MONTEUR/ loodgieter sanitair om volgende taken uit te voeren: je monteert en installeert sanitair ervaring met gas en mazout is een pluspunt maar is geen vereiste je kan vloerverwarming leggen en aansluiten je kan planlezen je werkt binnen een straal van 100 km

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • METSERS (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: SABBE

    Type: Vaste Job

    Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Payroll Officer FR/ENG freelance (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Day-to-day payroll administration and social legislation administration, including payroll queries • Meeting all day-to-day statutory and business compliance requirements, including GAN and URSSAF • Supporting the Payroll Managers with all aspects of Project and Change Management preparing all required documentation in liaison with the Third Party Vendors. • Statutory compliance projects preparing for upcoming legislation changes • Consolidation of the different entity payrolls to one location and platform • Managing the relationship with the Payroll Provider • Managing current time data setup and supporting HRIS with configuring the Kronos time system • Coordinating testing of the new systems and software updates as required • Creating schedules for the management of monthly/Year-End statutory payments and reporting. • Work with internal and external audit teams to ensure system and processes meet best practice.

Zoek naar antwoorden van Levis C in sociale netwerken
Look for responds of Levis C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Levis C. Laat een reactie achter voor Levis C. Levis C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Levis C. Leave a respond for Levis C. Levis C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Levis C op de google maps. Adres en contacten Levis C
Location of Levis C on the google maps. Address and contacts of Levis C

Andere gerelateerde bedrijven als come Levis C Levis C: LEONARDUS VANDEWAL | Van den Bossche | Indutex BVBA | All-Fa B.V.B.A. | DOMAUTO

Other related companies as Levis C: LEONARDUS VANDEWAL | Van den Bossche | Indutex BVBA | All-Fa B.V.B.A. | DOMAUTO

Levis C is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Levis C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04556274414. Het bedrijf Levis C bevindt zich op het adres: Rue de la Rainette 2B; 4032; Liège 1 (Chênée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Levis C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Levis C is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Levis C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Levis C, openstaande posities, locatie van Levis C op de kaart.

Levis C is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Levis C, company assigned to the tax number BE04556274414. The company Levis C is located at the address: Rue de la Rainette 2B; 4032; Liège 1 (Chênée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Veterinarians. Products created in Levis C were not found.
The main activity of Levis C is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Levis C is not available. You also can look at reviews of Levis C, open positions, location of Levis C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Levis C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Levis C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Levis C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Levis C, employees, financial statistics.