Lenaerts F

Contactgegevens Lenaerts F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lenaerts F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lenaerts F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vrasenestraat 47; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas), België

Telefoon (phone): 03 765 12 72 (+32-03 765 12 72) 03 765 12 72 (+32-03 765 12 72)

Fax (fax): +32 (71) 889-49-81 +32 (71) 889-49-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lenaerts F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lenaerts F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lenaerts F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lenaerts F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lenaerts F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lenaerts F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lenaerts F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lenaerts F
Products information Lenaerts F

BTW identificatienummer (tax): BE01042846679
Ondernemingsnummer: 2691619873
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Lenaerts F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lenaerts F
(Get full report from official database of BE for Lenaerts F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lenaerts F
Addition kinds of activities for Lenaerts F

2068. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
5993. Tabakswinkels en stands | Tobacco stores and stands
359999. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
14469904. Filtration sand mining | Filtration sand mining
20130305. Wijnworst, van gekocht vlees | Vienna sausage, from purchased meat
22110300. Handdoeken, vaatdoeken en wasdoeken: katoen | Towels, dishcloths and washcloths: cotton
24480102. Ladingcontainers, hout- en metaalcombinatie | Cargo containers, wood and metal combination
32759902. Cement, keene's | Cement, keene's
50850301. Hydraulische en pneumatische zuigers en ventielen | Hydraulic and pneumatic pistons and valves

Werken bij Lenaerts F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lenaerts F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lenaerts F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lenaerts F. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser van veranda's (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: MINI FLAT

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de volledige montage, opbouw en afwerking van onze veranda's. De veranda's worden op maat gemaakt in onze fabriek en vervolgens geplaatst bij onze klanten. Elke constructie is uniek en deze afwisseling geeft een boost in je job. Je werkt in een aangename sfeer voor een familiebedrijf dat al meer als 40 jaar zijn vruchten afwerpt.

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Strijk(st)er (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Studenten verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op zaterdag en /of zondag kunnen meehelpen in de winkel. Jebestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

Zoek naar antwoorden van Lenaerts F in sociale netwerken
Look for responds of Lenaerts F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lenaerts F. Laat een reactie achter voor Lenaerts F. Lenaerts F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lenaerts F. Leave a respond for Lenaerts F. Lenaerts F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lenaerts F op de google maps. Adres en contacten Lenaerts F
Location of Lenaerts F on the google maps. Address and contacts of Lenaerts F

Andere gerelateerde bedrijven als come Lenaerts F Lenaerts F: BEECH ELECTRONICS | FABIO BRUNELLO | LIBERALE MUTUALITEIT | De Vleeschauwer BVBA | GEERT RITSERVELDT

Other related companies as Lenaerts F: BEECH ELECTRONICS | FABIO BRUNELLO | LIBERALE MUTUALITEIT | De Vleeschauwer BVBA | GEERT RITSERVELDT

Lenaerts F is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lenaerts F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01042846679. Het bedrijf Lenaerts F bevindt zich op het adres: Vrasenestraat 47; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 165,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Lenaerts F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lenaerts F is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lenaerts F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lenaerts F, openstaande posities, locatie van Lenaerts F op de kaart.

Lenaerts F is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lenaerts F, company assigned to the tax number BE01042846679. The company Lenaerts F is located at the address: Vrasenestraat 47; 9100; Sint-Niklaas (Nieuwkerken-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 165,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Veterinarians. Products created in Lenaerts F were not found.
The main activity of Lenaerts F is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lenaerts F is not available. You also can look at reviews of Lenaerts F, open positions, location of Lenaerts F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lenaerts F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lenaerts F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lenaerts F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lenaerts F, employees, financial statistics.