Lejeune Brigitte

Contactgegevens Lejeune Brigitte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lejeune Brigitte: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lejeune Brigitte

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue R?thys 9; 4630; Soumagne (Micheroux), België

Telefoon (phone): 04 377 37 15 (+32-04 377 37 15) 04 377 37 15 (+32-04 377 37 15)

Fax (fax): +32 (53) 578-98-91 +32 (53) 578-98-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lejeune Brigitte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lejeune Brigitte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lejeune Brigitte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lejeune Brigitte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lejeune Brigitte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lejeune Brigitte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lejeune Brigitte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lejeune Brigitte
Products information Lejeune Brigitte

BTW identificatienummer (tax): BE08694274902
Ondernemingsnummer: 6407745361
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 816,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Lejeune Brigitte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lejeune Brigitte
(Get full report from official database of BE for Lejeune Brigitte)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lejeune Brigitte
Addition kinds of activities for Lejeune Brigitte

33170205. Goed behuizing, bewerkt: gelast, sluitgewricht of zwaar geklonken | Well casing, wrought: welded, lock joint, or heavy riveted
37140305. Stuurinrichting, motorvoertuig | Steering mechanisms, motor vehicle
38269906. Elementaire analysatoren | Elemental analyzers
38290216. seismometers | Seismometers
39440503. Hoorn, speelgoed | Horns, toy
52610102. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
61590100. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
80729902. Kroon- en brugproductie | Crown and bridge production
86990102. Bowlingclub | Bowling club

Werken bij Lejeune Brigitte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lejeune Brigitte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lejeune Brigitte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lejeune Brigitte. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

  • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student poetshulp op woensdag en zaterdag 3u (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een sportclub regio Deinze zijn wij op zoek naar een poetshulp om op woensdagnamiddag en zaterdag te werken, telkens 3u. Je poetst de kleedkamers, het sanitair en de cafetaria. Studentenjob op lange termijn!

  • vaste student (m/v) maandag of dinsdag magazijn (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn in Evergem zoeken wij een vaste student die steeds op maandag of dinsdag kan werken. Je zal instaan voor het correct klaarleggen van bestellingen en het juist ordenen van goederen in het magazijn. Daarbij komen ook ruimere taken te kijken zoals; opruimen van het magazijn, sorteren van goederen, ...

  • Jobstudent(e) telefonist(e) (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een jobstudent(e) voor het nabellen van offertes.

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van Lejeune Brigitte in sociale netwerken
Look for responds of Lejeune Brigitte in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lejeune Brigitte. Laat een reactie achter voor Lejeune Brigitte. Lejeune Brigitte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lejeune Brigitte. Leave a respond for Lejeune Brigitte. Lejeune Brigitte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lejeune Brigitte op de google maps. Adres en contacten Lejeune Brigitte
Location of Lejeune Brigitte on the google maps. Address and contacts of Lejeune Brigitte

Andere gerelateerde bedrijven als come Lejeune Brigitte Lejeune Brigitte: Deceur BVBA | Erik | Philippron N | GOOD AND BAD NEWS | VEGA TRADING

Other related companies as Lejeune Brigitte: Deceur BVBA | Erik | Philippron N | GOOD AND BAD NEWS | VEGA TRADING

Lejeune Brigitte is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lejeune Brigitte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08694274902. Het bedrijf Lejeune Brigitte bevindt zich op het adres: Rue R?thys 9; 4630; Soumagne (Micheroux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 816,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Lejeune Brigitte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lejeune Brigitte is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lejeune Brigitte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lejeune Brigitte, openstaande posities, locatie van Lejeune Brigitte op de kaart.

Lejeune Brigitte is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lejeune Brigitte, company assigned to the tax number BE08694274902. The company Lejeune Brigitte is located at the address: Rue R?thys 9; 4630; Soumagne (Micheroux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 816,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Veterinarians. Products created in Lejeune Brigitte were not found.
The main activity of Lejeune Brigitte is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lejeune Brigitte is not available. You also can look at reviews of Lejeune Brigitte, open positions, location of Lejeune Brigitte on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lejeune Brigitte, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lejeune Brigitte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lejeune Brigitte, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lejeune Brigitte, employees, financial statistics.