Lauvau M (Mlle)

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Lauvau M (Mlle)
Private companiesMetal Mining • Lauvau M (Mlle)

Contactgegevens Lauvau M (Mlle): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lauvau M (Mlle): address, phone, fax, email, website, opening hours

Lauvau M (Mlle)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rosières 22; 1332; Rixensart (Genval), België

Telefoon (phone): 0496 43 61 95 (+32-0496 43 61 95) 0496 43 61 95 (+32-0496 43 61 95)

Fax (fax): +32 (53) 753-50-46 +32 (53) 753-50-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lauvau M (Mlle): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lauvau M (Mlle)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lauvau M (Mlle)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lauvau M (Mlle), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lauvau M (Mlle). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lauvau M (Mlle), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lauvau M (Mlle). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lauvau M (Mlle)
Products information Lauvau M (Mlle)

BTW identificatienummer (tax): BE05657104492
Ondernemingsnummer: 7481658935
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Lauvau M (Mlle) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lauvau M (Mlle)
(Get full report from official database of BE for Lauvau M (Mlle))

Aanvulling soorten activiteiten voor Lauvau M (Mlle)
Addition kinds of activities for Lauvau M (Mlle)

209800. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
30119902. Banden, semi-pneumatisch | Tires, semi-pneumatic
36479903. Boot en schip verlichting fixtures | Boat and ship lighting fixtures
38210116. microtomen | Microtomes
51490903. Theezakjes | Tea bagging
65539905. Eigendomsonderdelen en ontwikkelaars, alleen begraafplaatsen | Real property subdividers and developers, cemetery lots only

Werken bij Lauvau M (Mlle): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lauvau M (Mlle): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lauvau M (Mlle). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lauvau M (Mlle). Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student IT zaterdag m/v (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Studentenjob

    Student met sterke grafische PC vaardigheden gezocht aanpassen van webshops bewerken en aanpassen van foto's verbeteren van webshops

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Junior administratief bediende (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

  • Flexi-Job Keukenhulp koude keuken (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IN HET KLEIN STADHUIS

    Type: Flexijob

    Je helpt als extra (flexi-job) mee in de koude keuken, dit tijdens de weekends en/of tijdens de week 's avonds, met het bereiden van de salades, garnituren en desserts, je helpt tijdens het service met het doorgeven van de gerechten en het garneren van de gerechten. Tijdens de dienst neem je eveneens de afwas van de keuken onder handen en reinig je de werktafels en werkomgeving. Je bent een sociaal persoon die nederlandstalig is, vlot en zelfstandig kan werken, een proper en net voorkomen... Wij bieden een correcte verloning volgens de officiële barema's.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van Lauvau M (Mlle) in sociale netwerken
Look for responds of Lauvau M (Mlle) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lauvau M (Mlle). Laat een reactie achter voor Lauvau M (Mlle). Lauvau M (Mlle) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lauvau M (Mlle). Leave a respond for Lauvau M (Mlle). Lauvau M (Mlle) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lauvau M (Mlle) op de google maps. Adres en contacten Lauvau M (Mlle)
Location of Lauvau M (Mlle) on the google maps. Address and contacts of Lauvau M (Mlle)

Andere gerelateerde bedrijven als come Lauvau M (Mlle) Lauvau M (Mlle): Bekaert R | MANGON ET FILS SPRL | Van Esser A | Vandervoordt Hubert | Noppe N

Other related companies as Lauvau M (Mlle): Bekaert R | MANGON ET FILS SPRL | Van Esser A | Vandervoordt Hubert | Noppe N

Lauvau M (Mlle) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lauvau M (Mlle), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05657104492. Het bedrijf Lauvau M (Mlle) bevindt zich op het adres: Rue de Rosières 22; 1332; Rixensart (Genval). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Lauvau M (Mlle) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lauvau M (Mlle) is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lauvau M (Mlle) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lauvau M (Mlle), openstaande posities, locatie van Lauvau M (Mlle) op de kaart.

Lauvau M (Mlle) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lauvau M (Mlle), company assigned to the tax number BE05657104492. The company Lauvau M (Mlle) is located at the address: Rue de Rosières 22; 1332; Rixensart (Genval). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Veterinarians. Products created in Lauvau M (Mlle) were not found.
The main activity of Lauvau M (Mlle) is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lauvau M (Mlle) is not available. You also can look at reviews of Lauvau M (Mlle), open positions, location of Lauvau M (Mlle) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lauvau M (Mlle), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lauvau M (Mlle), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lauvau M (Mlle), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lauvau M (Mlle), employees, financial statistics.