Huynen K

Contactgegevens Huynen K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huynen K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huynen K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Baron d'Obin 30; 4219; Wasseiges, België

Telefoon (phone): 081 85 50 25 (+32-081 85 50 25) 081 85 50 25 (+32-081 85 50 25)

Fax (fax): +32 (71) 938-14-15 +32 (71) 938-14-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huynen K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huynen K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huynen K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huynen K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huynen K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huynen K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huynen K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huynen K
Products information Huynen K

BTW identificatienummer (tax): BE03052246093
Ondernemingsnummer: 5109710693
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Huynen K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huynen K
(Get full report from official database of BE for Huynen K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huynen K
Addition kinds of activities for Huynen K

2515. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
2844. Toilet preparaten | Toilet preparations
8731. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
514800. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables
34420202. Louver deuren, metaal | Louver doors, metal
35469904. Hamers, draagbaar: elektrisch of pneumatisch, chipping, enz. | Hammers, portable: electric or pneumatic, chipping, etc.
39491105. Softball apparatuur en benodigdheden | Softball equipment and supplies
83220801. Alcoholisme counseling, nabehandeling | Alcoholism counseling, nontreatment

Werken bij Huynen K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huynen K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huynen K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huynen K. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Citerne!!! (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zoeken we een Chauffeur CE citerne voor melkophaling veebedrijven voor onder andere campina, friesland etc. Het gaat om ophalingen van het meetjesland tot aan de kust, je vertrekt soms vanuit Sint-Gillis-Waas of vanuit Aalter, afhankelijk voor welke klant ze rijden. De nachtritten starten rond 18,19 uur. Je werkt ongeveer 12 uur, de stops kunnen oplopen tot 17 stuks en je werkt om de twee weekends op zaterdag. De vrachtwagen mag niet mee naar huis. Je ontvangt het baremaloon + maaltijdcheques van 7 €. Optie vast Silotransport

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Assistent Supermarktmanager (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een supermarkt waarbij klantcontact en vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen! Takenpakket in een notendop: Dagelijkse leiding over de winkel Fungeren als voorbeeld met betrekking tot klantvriendelijkheid, cultuurwaarden van de winkel Je bent in staat tot sterke mondelinge communicatie Je staat dichtbij de medewerkers en dichtbij de klant. Je maakt daarbij actief contact. Je signaleert verbeterpunten. Je rapporteert aan de filiaalmanager Je plant je werk grondig in Je bent in staat om opbouwend aan te sturen op het personeel

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Ben je student en vrij om op zaterdag te werken ? We zoeken nog 5 studenten om te werken van 7u tot 16u. Hulp in de productie en verpakking; Neem snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051.50.22.67 of mail ons [email protected]

  • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Gents Autobedrijf

    Type: Vaste Job

    Onderhoud en mechanische herstellingen personenwagens.

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van Huynen K in sociale netwerken
Look for responds of Huynen K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huynen K. Laat een reactie achter voor Huynen K. Huynen K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huynen K. Leave a respond for Huynen K. Huynen K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huynen K op de google maps. Adres en contacten Huynen K
Location of Huynen K on the google maps. Address and contacts of Huynen K

Andere gerelateerde bedrijven als come Huynen K Huynen K: CAMILIUS LEEMANS | DISCO THOPE | ETOILE SPORTIVE | M.D.R. CAR | Kamina

Other related companies as Huynen K: CAMILIUS LEEMANS | DISCO THOPE | ETOILE SPORTIVE | M.D.R. CAR | Kamina

Huynen K is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huynen K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03052246093. Het bedrijf Huynen K bevindt zich op het adres: Rue du Baron d'Obin 30; 4219; Wasseiges. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Huynen K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Huynen K is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huynen K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huynen K, openstaande posities, locatie van Huynen K op de kaart.

Huynen K is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huynen K, company assigned to the tax number BE03052246093. The company Huynen K is located at the address: Rue du Baron d'Obin 30; 4219; Wasseiges. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Veterinarians. Products created in Huynen K were not found.
The main activity of Huynen K is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Huynen K is not available. You also can look at reviews of Huynen K, open positions, location of Huynen K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huynen K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huynen K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huynen K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huynen K, employees, financial statistics.