Dierenartsenpraktijk St Jan

Contactgegevens Dierenartsenpraktijk St Jan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dierenartsenpraktijk St Jan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dierenartsenpraktijk St Jan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jansplein 63; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 23 33 (+32-03 233 23 33) 03 233 23 33 (+32-03 233 23 33)

Fax (fax): +32 (16) 455-75-16 +32 (16) 455-75-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dierenartsenpraktijk St Jan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dierenartsenpraktijk St Jan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dierenartsenpraktijk St Jan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dierenartsenpraktijk St Jan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dierenartsenpraktijk St Jan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dierenartsenpraktijk St Jan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dierenartsenpraktijk St Jan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dierenartsenpraktijk St Jan
Products information Dierenartsenpraktijk St Jan

BTW identificatienummer (tax): BE08699768066
Ondernemingsnummer: 4431304931
Hoofdstad (capital): 542,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 699,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Dierenartsenpraktijk St Jan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Veterinarians

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dierenartsenpraktijk St Jan
(Get full report from official database of BE for Dierenartsenpraktijk St Jan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dierenartsenpraktijk St Jan
Addition kinds of activities for Dierenartsenpraktijk St Jan

01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
02540000. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
10410103. Ondergrondse goudwinning | Underground gold mining
35679913. Smeltovens | Smelting ovens
38610108. Metaalgezondheidsgevoelig doek of papier, fotografisch | Metallic emulsion sensitized cloth or paper, photographic
65120101. Bankgebouw operatie | Bank building operation

Werken bij Dierenartsenpraktijk St Jan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dierenartsenpraktijk St Jan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dierenartsenpraktijk St Jan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dierenartsenpraktijk St Jan. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

  • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

Zoek naar antwoorden van Dierenartsenpraktijk St Jan in sociale netwerken
Look for responds of Dierenartsenpraktijk St Jan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dierenartsenpraktijk St Jan. Laat een reactie achter voor Dierenartsenpraktijk St Jan. Dierenartsenpraktijk St Jan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dierenartsenpraktijk St Jan. Leave a respond for Dierenartsenpraktijk St Jan. Dierenartsenpraktijk St Jan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dierenartsenpraktijk St Jan op de google maps. Adres en contacten Dierenartsenpraktijk St Jan
Location of Dierenartsenpraktijk St Jan on the google maps. Address and contacts of Dierenartsenpraktijk St Jan

Andere gerelateerde bedrijven als come Dierenartsenpraktijk St Jan Dierenartsenpraktijk St Jan: FLDP WORLD ANTWERP NV | Van Caelenbergh H | G SACCO ATELIERS | PICARD-MEGAFUN | Frucon - FruitOfCourse

Other related companies as Dierenartsenpraktijk St Jan: FLDP WORLD ANTWERP NV | Van Caelenbergh H | G SACCO ATELIERS | PICARD-MEGAFUN | Frucon - FruitOfCourse

Dierenartsenpraktijk St Jan is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dierenartsenpraktijk St Jan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08699768066. Het bedrijf Dierenartsenpraktijk St Jan bevindt zich op het adres: Sint-Jansplein 63; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 542,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 699,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Veterinarians. Producten gemaakt in Dierenartsenpraktijk St Jan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dierenartsenpraktijk St Jan is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dierenartsenpraktijk St Jan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dierenartsenpraktijk St Jan, openstaande posities, locatie van Dierenartsenpraktijk St Jan op de kaart.

Dierenartsenpraktijk St Jan is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dierenartsenpraktijk St Jan, company assigned to the tax number BE08699768066. The company Dierenartsenpraktijk St Jan is located at the address: Sint-Jansplein 63; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 542,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 699,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Veterinarians. Products created in Dierenartsenpraktijk St Jan were not found.
The main activity of Dierenartsenpraktijk St Jan is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dierenartsenpraktijk St Jan is not available. You also can look at reviews of Dierenartsenpraktijk St Jan, open positions, location of Dierenartsenpraktijk St Jan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dierenartsenpraktijk St Jan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dierenartsenpraktijk St Jan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dierenartsenpraktijk St Jan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dierenartsenpraktijk St Jan, employees, financial statistics.