ZAKENKANTOOR VANDENHOLT

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • ZAKENKANTOOR VANDENHOLT
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • ZAKENKANTOOR VANDENHOLT

Contactgegevens ZAKENKANTOOR VANDENHOLT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR VANDENHOLT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR VANDENHOLT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VARKENSMARKT 10; 3590; DIEPENBEEK, België

Telefoon (phone): 11322509 (+32-11322509) 11322509 (+32-11322509)

Fax (fax): +32 (55) 741-83-36 +32 (55) 741-83-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR VANDENHOLT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR VANDENHOLT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR VANDENHOLT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR VANDENHOLT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR VANDENHOLT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR VANDENHOLT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR VANDENHOLT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR VANDENHOLT
Products information ZAKENKANTOOR VANDENHOLT

BTW identificatienummer (tax): BE06535186767
Ondernemingsnummer: 1597656250
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ZAKENKANTOOR VANDENHOLT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR VANDENHOLT
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR VANDENHOLT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR VANDENHOLT
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR VANDENHOLT

346902. Huishoudelijke kook- en keukengerei, porselein geëmailleerd | Household cooking and kitchen utensils, porcelain enameled
25210100. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
58120116. Vietnamees restaurant | Vietnamese restaurant
73891800. Ontwerpdiensten | Design services
75490101. Emissietests zonder reparaties, automotive | Emissions testing without repairs, automotive

Werken bij ZAKENKANTOOR VANDENHOLT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR VANDENHOLT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR VANDENHOLT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR VANDENHOLT. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Machine operator | 2 ploegen | Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een machine operator. Tot je takenpakket behoren onderstaande zaken. Machines correct instellen en bedienen Kleine storingen kunnen oplossen Je zal tewerkgesteld worden op diverse verpakkingslijnen van de producten.

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Jobstudent (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • BIJLESLERAREN (regio NINOVE-GERAARDSBERGEN-ZOTTEGEM/OOST-VLAANDEREN) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Voor deze vacature geldt de code NGZ2018.

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR VANDENHOLT in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR VANDENHOLT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR VANDENHOLT. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR VANDENHOLT. ZAKENKANTOOR VANDENHOLT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR VANDENHOLT. Leave a respond for ZAKENKANTOOR VANDENHOLT. ZAKENKANTOOR VANDENHOLT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR VANDENHOLT op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR VANDENHOLT
Location of ZAKENKANTOOR VANDENHOLT on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR VANDENHOLT

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR VANDENHOLT ZAKENKANTOOR VANDENHOLT: DEURNESE BLOEMENHOEK | THE PHONE HOUSE | GARNIER A | K.T.C. ZELZATE | VICTOR M.E. VANHEERSWYNGHELS

Other related companies as ZAKENKANTOOR VANDENHOLT: DEURNESE BLOEMENHOEK | THE PHONE HOUSE | GARNIER A | K.T.C. ZELZATE | VICTOR M.E. VANHEERSWYNGHELS

ZAKENKANTOOR VANDENHOLT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR VANDENHOLT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06535186767. Het bedrijf ZAKENKANTOOR VANDENHOLT bevindt zich op het adres: VARKENSMARKT 10; 3590; DIEPENBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in ZAKENKANTOOR VANDENHOLT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR VANDENHOLT is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR VANDENHOLT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR VANDENHOLT, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR VANDENHOLT op de kaart.

ZAKENKANTOOR VANDENHOLT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR VANDENHOLT, company assigned to the tax number BE06535186767. The company ZAKENKANTOOR VANDENHOLT is located at the address: VARKENSMARKT 10; 3590; DIEPENBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in ZAKENKANTOOR VANDENHOLT were not found.
The main activity of ZAKENKANTOOR VANDENHOLT is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR VANDENHOLT is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR VANDENHOLT, open positions, location of ZAKENKANTOOR VANDENHOLT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR VANDENHOLT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR VANDENHOLT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR VANDENHOLT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR VANDENHOLT, employees, financial statistics.