ZAKENKANTOOR DE SUTTER

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ZAKENKANTOOR DE SUTTER
Private companiesWater Transportation • ZAKENKANTOOR DE SUTTER

Contactgegevens ZAKENKANTOOR DE SUTTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAKENKANTOOR DE SUTTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAKENKANTOOR DE SUTTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENESTRAAT 34; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50500656 (+32-50500656) 50500656 (+32-50500656)

Fax (fax): +32 (82) 183-73-97 +32 (82) 183-73-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAKENKANTOOR DE SUTTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAKENKANTOOR DE SUTTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAKENKANTOOR DE SUTTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAKENKANTOOR DE SUTTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAKENKANTOOR DE SUTTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAKENKANTOOR DE SUTTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAKENKANTOOR DE SUTTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAKENKANTOOR DE SUTTER
Products information ZAKENKANTOOR DE SUTTER

BTW identificatienummer (tax): BE05550262451
Ondernemingsnummer: 4073425292
Hoofdstad (capital): 961,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ZAKENKANTOOR DE SUTTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAKENKANTOOR DE SUTTER
(Get full report from official database of BE for ZAKENKANTOOR DE SUTTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAKENKANTOOR DE SUTTER
Addition kinds of activities for ZAKENKANTOOR DE SUTTER

108100. Metaal mijnbouw diensten | Metal mining services
249300. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
28220101. Butadieenrubbers, polybutadieen | Butadiene rubbers, polybutadiene
35789903. Muntentellers | Coin counters
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.
36480102. Licht- en sportlicht | Area and sports luminaries
38260308. Apparatuur voor het testen van water | Water testing apparatus
39520105. Inkt, tekening: zwart en gekleurd | Ink, drawing: black and colored
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site
73639906. Modelleringsdienst | Modeling service

Werken bij ZAKENKANTOOR DE SUTTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAKENKANTOOR DE SUTTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAKENKANTOOR DE SUTTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAKENKANTOOR DE SUTTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Sint-elioos-Winkel,combineren met andere gezinnen mogelijk. (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

  • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    (Junior) Advocaat Ondernemingsrecht - Brugge Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een niche advocatenkantoor in Brugge zijn we op zoek naar een (Junior) Advocaat in het Ondernemingsrecht. Dit jonge en dynamische kantoor garandeert zijn nationaal en internationaal cliënteel juridisch hoogstaande oplossingen en stelt de noden van de klant centraal. Om het multidisciplinair team te versterken zijn ze op zoek naar een ambitieuze advocaat die gepassioneerd is door het ondernemingsrecht. Functieomschrijving: Als Advocaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor: Het zelfstandig behandelen van dossiers van A tot Z inzake het ondernemingsrecht en handelsrecht Het adviseren, onderhandelen en opstellen van contracten Het begeleiden van ondernemingen inzake juridische kwesties

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DE TUINIEKER

    Type: Werfreserve

    Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

Zoek naar antwoorden van ZAKENKANTOOR DE SUTTER in sociale netwerken
Look for responds of ZAKENKANTOOR DE SUTTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAKENKANTOOR DE SUTTER. Laat een reactie achter voor ZAKENKANTOOR DE SUTTER. ZAKENKANTOOR DE SUTTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAKENKANTOOR DE SUTTER. Leave a respond for ZAKENKANTOOR DE SUTTER. ZAKENKANTOOR DE SUTTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAKENKANTOOR DE SUTTER op de google maps. Adres en contacten ZAKENKANTOOR DE SUTTER
Location of ZAKENKANTOOR DE SUTTER on the google maps. Address and contacts of ZAKENKANTOOR DE SUTTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAKENKANTOOR DE SUTTER ZAKENKANTOOR DE SUTTER: DEXIA | BOUCHERIE MAURICE | FORMEDIA | VAN DE MAELE | ERIC FASTRE

Other related companies as ZAKENKANTOOR DE SUTTER: DEXIA | BOUCHERIE MAURICE | FORMEDIA | VAN DE MAELE | ERIC FASTRE

ZAKENKANTOOR DE SUTTER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAKENKANTOOR DE SUTTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05550262451. Het bedrijf ZAKENKANTOOR DE SUTTER bevindt zich op het adres: GROENESTRAAT 34; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 961,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 408,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in ZAKENKANTOOR DE SUTTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZAKENKANTOOR DE SUTTER is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAKENKANTOOR DE SUTTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAKENKANTOOR DE SUTTER, openstaande posities, locatie van ZAKENKANTOOR DE SUTTER op de kaart.

ZAKENKANTOOR DE SUTTER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAKENKANTOOR DE SUTTER, company assigned to the tax number BE05550262451. The company ZAKENKANTOOR DE SUTTER is located at the address: GROENESTRAAT 34; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 961,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 408,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in ZAKENKANTOOR DE SUTTER were not found.
The main activity of ZAKENKANTOOR DE SUTTER is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAKENKANTOOR DE SUTTER is not available. You also can look at reviews of ZAKENKANTOOR DE SUTTER, open positions, location of ZAKENKANTOOR DE SUTTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAKENKANTOOR DE SUTTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAKENKANTOOR DE SUTTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAKENKANTOOR DE SUTTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAKENKANTOOR DE SUTTER, employees, financial statistics.