VIA CONSULTING

Contactgegevens VIA CONSULTING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIA CONSULTING: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIA CONSULTING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEEDIJK 93; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59801285 (+32-59801285) 59801285 (+32-59801285)

Fax (fax): +32 (60) 711-28-47 +32 (60) 711-28-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIA CONSULTING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIA CONSULTING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIA CONSULTING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIA CONSULTING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIA CONSULTING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIA CONSULTING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIA CONSULTING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIA CONSULTING
Products information VIA CONSULTING

BTW identificatienummer (tax): BE05843322753
Ondernemingsnummer: 6180328369
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VIA CONSULTING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIA CONSULTING
(Get full report from official database of BE for VIA CONSULTING)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIA CONSULTING
Addition kinds of activities for VIA CONSULTING

20150800. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
32290403. Garen, glasvezel | Yarn, fiberglass
38610308. Microfilm apparatuur: camera's, projectoren, lezers, enz. | Microfilm equipment: cameras, projectors, readers, etc.
39999922. Hydroponische apparatuur | Hydroponic equipment
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program

Werken bij VIA CONSULTING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIA CONSULTING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIA CONSULTING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIA CONSULTING. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • KOERMAN - DAGWERK (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf gelegen regio Avelgem zoeken wij een koerman die instaat voor de algemene magazijntaken. Je kan zeer vlot met de heftruck rijden en werkt zelfstandig. Met de pc verwerk je vlot alle orders. Dagwerk, heftruckattest is een groot pluspunt!

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

  • Chauffeur CE (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: VIKING

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespecialiseerd in afbraak- en grondwerken zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je hebt volgende taken: vervoeren van onze afbraakmaterialen naar stortplaatsen. vervoeren van uitgegraven grond naar de stortplaatsen.

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van VIA CONSULTING in sociale netwerken
Look for responds of VIA CONSULTING in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIA CONSULTING. Laat een reactie achter voor VIA CONSULTING. VIA CONSULTING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIA CONSULTING. Leave a respond for VIA CONSULTING. VIA CONSULTING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIA CONSULTING op de google maps. Adres en contacten VIA CONSULTING
Location of VIA CONSULTING on the google maps. Address and contacts of VIA CONSULTING

Andere gerelateerde bedrijven als come VIA CONSULTING VIA CONSULTING: FLBAXTER DISTRIBUTION CENTER EUROPE SA | VANAPLAST | BANCONTACT-MISTER CASH | ELCON-LIMBURG | ruelens

Other related companies as VIA CONSULTING: FLBAXTER DISTRIBUTION CENTER EUROPE SA | VANAPLAST | BANCONTACT-MISTER CASH | ELCON-LIMBURG | ruelens

VIA CONSULTING is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIA CONSULTING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05843322753. Het bedrijf VIA CONSULTING bevindt zich op het adres: ZEEDIJK 93; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in VIA CONSULTING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIA CONSULTING is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIA CONSULTING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIA CONSULTING, openstaande posities, locatie van VIA CONSULTING op de kaart.

VIA CONSULTING is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIA CONSULTING, company assigned to the tax number BE05843322753. The company VIA CONSULTING is located at the address: ZEEDIJK 93; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in VIA CONSULTING were not found.
The main activity of VIA CONSULTING is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VIA CONSULTING is not available. You also can look at reviews of VIA CONSULTING, open positions, location of VIA CONSULTING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIA CONSULTING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIA CONSULTING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIA CONSULTING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIA CONSULTING, employees, financial statistics.