VERZEK. MAUS-DEBACKER

Contactgegevens VERZEK. MAUS-DEBACKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERZEK. MAUS-DEBACKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERZEK. MAUS-DEBACKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT YSSACKERSSTRAAT 26; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36676123 (+32-36676123) 36676123 (+32-36676123)

Fax (fax): +32 (14) 995-49-56 +32 (14) 995-49-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERZEK. MAUS-DEBACKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERZEK. MAUS-DEBACKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERZEK. MAUS-DEBACKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERZEK. MAUS-DEBACKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERZEK. MAUS-DEBACKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERZEK. MAUS-DEBACKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERZEK. MAUS-DEBACKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERZEK. MAUS-DEBACKER
Products information VERZEK. MAUS-DEBACKER

BTW identificatienummer (tax): BE07938415527
Ondernemingsnummer: 6565948486
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in VERZEK. MAUS-DEBACKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERZEK. MAUS-DEBACKER
(Get full report from official database of BE for VERZEK. MAUS-DEBACKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERZEK. MAUS-DEBACKER
Addition kinds of activities for VERZEK. MAUS-DEBACKER

30619903. Medische en chirurgische rubberen buizen (geëxtrudeerd en draaibank) | Medical and surgical rubber tubing (extruded and lathe-cut)
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural
35690204. Sprinklersystemen, brand: automatisch | Sprinkler systems, fire: automatic
36329904. Koelkasten, mechanische en absorptie: huishouden | Refrigerators, mechanical and absorption: household
80999903. Medische fotografie en kunst | Medical photography and art

Werken bij VERZEK. MAUS-DEBACKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERZEK. MAUS-DEBACKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERZEK. MAUS-DEBACKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERZEK. MAUS-DEBACKER. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS | 2-PLOEGEN/DAGDIENST | GROBBENDONK | VOLTIJDS (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk zijn wij op zoek naar flexibele magazijnmedewerkers: Flexibiliteit in het magazijn is volledig je ding Je pickt goederen aan de hand van een handscanner In- en uitpakken van binnengekomende goederen Laden en lossen van vrachtwagens

  • Logistiek Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een ' Logistiek administratief bediende' Voert courante administratieve taken uit .Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student arbeider vlees december (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsfirma gelegen op het industrieterrein van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) Je gaat helpen op de afdeling koude bereidingen, je gaat de schaaltjes vullen met burgers, stammetjes,... De temperatuur in de werkplaats is 12°C. De temperatuur van de frigo is 2°C, dit is enkel om het vlees uit te halen.

  • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Project Assistent Commerciële Afdeling (Mechelen) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Willemen Groep

    Type: Vaste Job

    Willemen Groep is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2.400 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde administratieve functie, dan hebben wij voor jou de ideale uitdaging in ons hoofdkantoor te Mechelen: Project Assistant Commerciële Afdeling (m/v) Functie Als Project Assistant ondersteun je de commerciële afdeling van Willemen Construct. Willemen Construct is een van onze aannemingsbedrijven in de business line bouw. We zetten als hoofdaannemer onze schouders onder tal van boeiende projecten: kantoren, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, scholen, … We starten telkens vanuit een totaalvisie op nieuwe projecten en hanteren daarbij de kernwaarden goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie. Bij al onze activiteiten stellen we de klant, de dienstverleners en onze medewerkers centraal, omdat zij samen het menselijk kapitaal vormen die het verschil maken. Een greep uit je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het beheer van preselectiedossiers en kandidatuurstellingen voor nieuwe bouwprojecten; Je staat garant voor een piekfijne administratieve opvolging en reviseert alles dossiers op lay-out en inhoud; Je zorgt voor de input van prospectiegegevens; Je waakt erover dat alle nodige data (personeelslijsten, CV’s, relatiebestanden, attesten en certificaten,…) up-to-date staan; Je onderhoudt zorgvuldig de contacten met alle betrokken partijen (architecten, studiebureau’s,…) en overlegt met hen waar nodig; Je bent back-up voor de afdelingsmanager tijdens afwezigheden en springt in voor je collega’s waar nodig. Profiel Je beschikt bij voorkeur over minimum 5 jaren relevante ervaring in een administratieve functie; Affiniteit met de bouwsector is een pluspunt; Je bent een spontane en open communicator, administratief sterk en zeer nauwgezet; Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans; Je weet van aanpakken, bent stressbestendig en zorgt voor een stipte naleving van de deadlines; Je bent een echte teamplayer, jouw enthousiasme en gedrevenheid werkt aanstekelijk. Aanbod Je komt terecht in een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie, we hebben oog voor opleidingen en doorgroeipotentieel en bieden ruimte voor zelfontplooiing. Overigens mag je rekenen op een motiverend salarispakket.

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

Zoek naar antwoorden van VERZEK. MAUS-DEBACKER in sociale netwerken
Look for responds of VERZEK. MAUS-DEBACKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERZEK. MAUS-DEBACKER. Laat een reactie achter voor VERZEK. MAUS-DEBACKER. VERZEK. MAUS-DEBACKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERZEK. MAUS-DEBACKER. Leave a respond for VERZEK. MAUS-DEBACKER. VERZEK. MAUS-DEBACKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERZEK. MAUS-DEBACKER op de google maps. Adres en contacten VERZEK. MAUS-DEBACKER
Location of VERZEK. MAUS-DEBACKER on the google maps. Address and contacts of VERZEK. MAUS-DEBACKER

Andere gerelateerde bedrijven als come VERZEK. MAUS-DEBACKER VERZEK. MAUS-DEBACKER: Van De Vreken Gebr | JOHNY VANDENDIJCK | Van der Mersch Xavier | OLIVIER DAUBERCIE | INSTITUT GREGORY BATESON

Other related companies as VERZEK. MAUS-DEBACKER: Van De Vreken Gebr | JOHNY VANDENDIJCK | Van der Mersch Xavier | OLIVIER DAUBERCIE | INSTITUT GREGORY BATESON

VERZEK. MAUS-DEBACKER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERZEK. MAUS-DEBACKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07938415527. Het bedrijf VERZEK. MAUS-DEBACKER bevindt zich op het adres: ALBERT YSSACKERSSTRAAT 26; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in VERZEK. MAUS-DEBACKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERZEK. MAUS-DEBACKER is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERZEK. MAUS-DEBACKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERZEK. MAUS-DEBACKER, openstaande posities, locatie van VERZEK. MAUS-DEBACKER op de kaart.

VERZEK. MAUS-DEBACKER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERZEK. MAUS-DEBACKER, company assigned to the tax number BE07938415527. The company VERZEK. MAUS-DEBACKER is located at the address: ALBERT YSSACKERSSTRAAT 26; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in VERZEK. MAUS-DEBACKER were not found.
The main activity of VERZEK. MAUS-DEBACKER is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VERZEK. MAUS-DEBACKER is not available. You also can look at reviews of VERZEK. MAUS-DEBACKER, open positions, location of VERZEK. MAUS-DEBACKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERZEK. MAUS-DEBACKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERZEK. MAUS-DEBACKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERZEK. MAUS-DEBACKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERZEK. MAUS-DEBACKER, employees, financial statistics.