VERZ. JANSSENS GERARD

Contactgegevens VERZ. JANSSENS GERARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERZ. JANSSENS GERARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERZ. JANSSENS GERARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKPLAATS 7; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36331284 (+32-36331284) 36331284 (+32-36331284)

Fax (fax): +32 (81) 450-67-67 +32 (81) 450-67-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERZ. JANSSENS GERARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERZ. JANSSENS GERARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERZ. JANSSENS GERARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERZ. JANSSENS GERARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERZ. JANSSENS GERARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERZ. JANSSENS GERARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERZ. JANSSENS GERARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERZ. JANSSENS GERARD
Products information VERZ. JANSSENS GERARD

BTW identificatienummer (tax): BE02168395996
Ondernemingsnummer: 5418975830
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in VERZ. JANSSENS GERARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERZ. JANSSENS GERARD
(Get full report from official database of BE for VERZ. JANSSENS GERARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERZ. JANSSENS GERARD
Addition kinds of activities for VERZ. JANSSENS GERARD

01190102. Cowpea boerderij | Cowpea farm
37140500. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
38230201. Differentiële drukinstrumenten, industrieel proces type | Differential pressure instruments, industrial process type
50940103. Edelmetaalfabrieken | Precious metal mill shapes
76940102. Terugspoelen stators | Rewinding stators
80519902. Uitgebreide zorgfaciliteit | Extended care facility

Werken bij VERZ. JANSSENS GERARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERZ. JANSSENS GERARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERZ. JANSSENS GERARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERZ. JANSSENS GERARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • DRINGEND Gemotiveerde Huishoudhulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CVDO THUISHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal huishoudelijke taken verrichten bij onze klanten thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, boodschappen doen, koken, ramen wassen, toezien op productvoorraad, enz.

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

  • Installateur electrotechnieken (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Merksplas zijn we op zoek naar een installateur elektrotechnieken Plaatsen en aansluiten van verlichting, schakelaars en wandcontactdozen Plaatsen en aansluiten van verdeelkasten Plaatsen en aansluiten van diverse elektrotechnieken (parlefonie, videofonie, telefonie, datanetwerk, alarminstallaties,...) Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen, slijpen, boren,... Zoeken van storingen en uitvoeren van herstellingen Dit zowel bij particulieren als op werven (nieuwbouw en verbouwing)

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

  • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

Zoek naar antwoorden van VERZ. JANSSENS GERARD in sociale netwerken
Look for responds of VERZ. JANSSENS GERARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERZ. JANSSENS GERARD. Laat een reactie achter voor VERZ. JANSSENS GERARD. VERZ. JANSSENS GERARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERZ. JANSSENS GERARD. Leave a respond for VERZ. JANSSENS GERARD. VERZ. JANSSENS GERARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERZ. JANSSENS GERARD op de google maps. Adres en contacten VERZ. JANSSENS GERARD
Location of VERZ. JANSSENS GERARD on the google maps. Address and contacts of VERZ. JANSSENS GERARD

Andere gerelateerde bedrijven als come VERZ. JANSSENS GERARD VERZ. JANSSENS GERARD: COIFFURE INGE | What's Up | MAURIZIO BARONE | LESAGE RAYMOND | ANNE PIGNON

Other related companies as VERZ. JANSSENS GERARD: COIFFURE INGE | What's Up | MAURIZIO BARONE | LESAGE RAYMOND | ANNE PIGNON

VERZ. JANSSENS GERARD is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERZ. JANSSENS GERARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02168395996. Het bedrijf VERZ. JANSSENS GERARD bevindt zich op het adres: KERKPLAATS 7; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in VERZ. JANSSENS GERARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERZ. JANSSENS GERARD is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERZ. JANSSENS GERARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERZ. JANSSENS GERARD, openstaande posities, locatie van VERZ. JANSSENS GERARD op de kaart.

VERZ. JANSSENS GERARD is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERZ. JANSSENS GERARD, company assigned to the tax number BE02168395996. The company VERZ. JANSSENS GERARD is located at the address: KERKPLAATS 7; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in VERZ. JANSSENS GERARD were not found.
The main activity of VERZ. JANSSENS GERARD is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERZ. JANSSENS GERARD is not available. You also can look at reviews of VERZ. JANSSENS GERARD, open positions, location of VERZ. JANSSENS GERARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERZ. JANSSENS GERARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERZ. JANSSENS GERARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERZ. JANSSENS GERARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERZ. JANSSENS GERARD, employees, financial statistics.