VAN NOPPEN-MICHIELSEN

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • VAN NOPPEN-MICHIELSEN
Private companiesTransportation Equipment • VAN NOPPEN-MICHIELSEN

Contactgegevens VAN NOPPEN-MICHIELSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN NOPPEN-MICHIELSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN NOPPEN-MICHIELSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSSTRAAT 82; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14412265 (+32-14412265) 14412265 (+32-14412265)

Fax (fax): +32 (53) 667-69-88 +32 (53) 667-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN NOPPEN-MICHIELSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN NOPPEN-MICHIELSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN NOPPEN-MICHIELSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN NOPPEN-MICHIELSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN NOPPEN-MICHIELSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN NOPPEN-MICHIELSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN NOPPEN-MICHIELSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN NOPPEN-MICHIELSEN
Products information VAN NOPPEN-MICHIELSEN

BTW identificatienummer (tax): BE06734863281
Ondernemingsnummer: 1304046630
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in VAN NOPPEN-MICHIELSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN NOPPEN-MICHIELSEN
(Get full report from official database of BE for VAN NOPPEN-MICHIELSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN NOPPEN-MICHIELSEN
Addition kinds of activities for VAN NOPPEN-MICHIELSEN

737301. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services
17990608. Verf en behang strippen | Paint and wallpaper stripping
20870206. Vruchten, verpletterd: voor fonteingebruik | Fruits, crushed: for fountain use
23699911. Warm-up, jogging en zweetpakken: meisjes en kinderen | Warm-up, jogging, and sweat suits: girls' and children's
34430507. Reactorbevestigingsschepen, metalen plaat | Reactor containment vessels, metal plate

Werken bij VAN NOPPEN-MICHIELSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN NOPPEN-MICHIELSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN NOPPEN-MICHIELSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN NOPPEN-MICHIELSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Voedingsoperator 2 ploegen - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor FrieslandCampina gelegen te Meldert (Lummen) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator die in 2 ploegen kan werken. Taken: - Het beheersen en optimaal bedienen van installaties en processen van de lijn, zodat de arbeidsveiligheid, milieuaspecten, voedselveiligheid en kwaliteit van het product gegarandeerd zijn - Blokkades oplossen - Signaleren van afwijkingen en hiervan melding maken - Zorgdragen en toezien op de correcte naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne- en milieuvoorschriften - Verrichten van de vastgestelde (kwaliteits) controles - Signaleren, corrigeren en rapporteren van afwijkingen - Verantwoordelijk voor schoonmaak, orde en netheid op de werkplek. Je respecteert de voorschriften met betrekking tot de HACCP-regels en veiligheidsregels Gerelateerde trefwoorden: productie, voeding, Lummen, Meldert, operator, machine, storingen, technisch, doorgroeien, ...

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • Zelfstandig Zaakvoerder-Opticien bij Pearle Dilbeek (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Pearle Opticiens

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij er klaar voor om het zelf te doen? Pearle Opticiens is op zoek naar ambitieuze opticien-zaakvoerders die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière! Weet jij op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen? Ben je een sterke persoonlijkheid en weet je jouw passie over te brengen op je medewerkers? Kijk of je voldoet aan de selectiecriteria en reageer! Iets voor jou? Als zelfstandig zaakvoerder ben je : Gediplomeerd opticien/optometrist Ondernemend Besluitvaardig Gedreven Commercieel sterk Wat heeft Pearle jou te bieden? Pearle Opticiens is een sterk merk in de Belgische Optiek Branche. Daarnaast hebben wij al een jarenlange ervaring met winkels in zelfstandig beheer en wordt er een goed verdienmodel gehanteerd. Enthousiast? Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Zoek naar antwoorden van VAN NOPPEN-MICHIELSEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN NOPPEN-MICHIELSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN NOPPEN-MICHIELSEN. Laat een reactie achter voor VAN NOPPEN-MICHIELSEN. VAN NOPPEN-MICHIELSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN NOPPEN-MICHIELSEN. Leave a respond for VAN NOPPEN-MICHIELSEN. VAN NOPPEN-MICHIELSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN NOPPEN-MICHIELSEN op de google maps. Adres en contacten VAN NOPPEN-MICHIELSEN
Location of VAN NOPPEN-MICHIELSEN on the google maps. Address and contacts of VAN NOPPEN-MICHIELSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN NOPPEN-MICHIELSEN VAN NOPPEN-MICHIELSEN: L. VERSCHUEREN | EXECUTIVE TEMPORARY SERVICES | CARROSSERIE ALHAN | Gradient | Baron (Den)

Other related companies as VAN NOPPEN-MICHIELSEN: L. VERSCHUEREN | EXECUTIVE TEMPORARY SERVICES | CARROSSERIE ALHAN | Gradient | Baron (Den)

VAN NOPPEN-MICHIELSEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN NOPPEN-MICHIELSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06734863281. Het bedrijf VAN NOPPEN-MICHIELSEN bevindt zich op het adres: HERENTALSSTRAAT 82; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in VAN NOPPEN-MICHIELSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN NOPPEN-MICHIELSEN is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN NOPPEN-MICHIELSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN NOPPEN-MICHIELSEN, openstaande posities, locatie van VAN NOPPEN-MICHIELSEN op de kaart.

VAN NOPPEN-MICHIELSEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN NOPPEN-MICHIELSEN, company assigned to the tax number BE06734863281. The company VAN NOPPEN-MICHIELSEN is located at the address: HERENTALSSTRAAT 82; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in VAN NOPPEN-MICHIELSEN were not found.
The main activity of VAN NOPPEN-MICHIELSEN is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN NOPPEN-MICHIELSEN is not available. You also can look at reviews of VAN NOPPEN-MICHIELSEN, open positions, location of VAN NOPPEN-MICHIELSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN NOPPEN-MICHIELSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN NOPPEN-MICHIELSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN NOPPEN-MICHIELSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN NOPPEN-MICHIELSEN, employees, financial statistics.