VAN DEN EYNDE & ZN

Contactgegevens VAN DEN EYNDE & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN EYNDE & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN EYNDE & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KORTE LOZANASTRAAT 20; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32410457 32410457

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN EYNDE & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN EYNDE & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN EYNDE & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN EYNDE & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN EYNDE & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN EYNDE & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN EYNDE & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN EYNDE & ZN
Products information VAN DEN EYNDE & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in VAN DEN EYNDE & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN EYNDE & ZN
(Get full report from official database of BE for VAN DEN EYNDE & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN EYNDE & ZN
Addition kinds of activities for VAN DEN EYNDE & ZN

25140200. Metalen keuken en eetkamer meubels | Metal kitchen and dining room furniture
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
35610101. Pompen en andere pompapparatuur | Pump jacks and other pumping equipment
39999938. Tape maatregelen | Tape measures
87429901. Administratief dienstverlener | Administrative services consultant

Werken bij VAN DEN EYNDE & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN EYNDE & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN EYNDE & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN EYNDE & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • Gezocht seizoensarbeiders! (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar sorteerders/sorteersters in een modern groentebedrijf. Naast het sorteren van de groenten staat u ook in voor het reinigen van uw lijn. Wat zijn de hoofdtaken van sorteerder/sorteerster? Visueel inspecteren van de verse/diepgevroren groenten aan de verleesband. Groenten met kwaliteitsgebreken verwijderen uit de productstroom of eventueel het kwaliteitsgebrek wegsnijden. Vreemde voorwerpen uit de productstroom verwijderen. Tijdens een productiestop: de lijn helpen reinigen, droog en nat met schuim. Zorg ervoor dat de verleesband tijdens productie nooit onbemand achterblijft, indien het wel zou voorkomen, verwittig onmiddellijk de chef productie/verpakking /bandverantwoordelijke. Bij een eventuele lijnstilstand: de werkpost reinigen, nat met schuim

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Grobbendonk zijn wij opzoek naar Orderpickers voor Black Friday: - Orderpicken (met een scanner) van kledij en lifestyle producten - Algemene netheid van het magazijn - Je zal werken met een scanner - Stickeren van dozen - Laden en lossen STUDENTEN ook welkom!

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • chauffeur CE internationaal huifwagen (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als chauffeur CE nationaal ziet jou takenpakket er als volgt uit: je vervoert voornamelijk producten voor grootwarenhuizen (conserven bier limonade...) je zal weinig moeten zelf laden/lossen; wel afriemen je belevert ongeveer 2 klanten per dag de ritten zijn voornamelijk naar Duitsland laden en in België lossen

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Bijlesgever chemie (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN EYNDE & ZN in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN EYNDE & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN EYNDE & ZN. Laat een reactie achter voor VAN DEN EYNDE & ZN. VAN DEN EYNDE & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN EYNDE & ZN. Leave a respond for VAN DEN EYNDE & ZN. VAN DEN EYNDE & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN EYNDE & ZN op de google maps. Adres en contacten VAN DEN EYNDE & ZN
Location of VAN DEN EYNDE & ZN on the google maps. Address and contacts of VAN DEN EYNDE & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN EYNDE & ZN VAN DEN EYNDE & ZN: LUNCH TIME | POLIS J | Dédico SA | ENERTECH VERWARMING NV | Verhaegen Meubelen

Other related companies as VAN DEN EYNDE & ZN: LUNCH TIME | POLIS J | Dédico SA | ENERTECH VERWARMING NV | Verhaegen Meubelen

VAN DEN EYNDE & ZN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN EYNDE & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf VAN DEN EYNDE & ZN bevindt zich op het adres: KORTE LOZANASTRAAT 20; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in VAN DEN EYNDE & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN EYNDE & ZN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN EYNDE & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN EYNDE & ZN, openstaande posities, locatie van VAN DEN EYNDE & ZN op de kaart.

VAN DEN EYNDE & ZN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN EYNDE & ZN, company assigned to the tax number BE01439178466. The company VAN DEN EYNDE & ZN is located at the address: KORTE LOZANASTRAAT 20; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in VAN DEN EYNDE & ZN were not found.
The main activity of VAN DEN EYNDE & ZN is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN EYNDE & ZN is not available. You also can look at reviews of VAN DEN EYNDE & ZN, open positions, location of VAN DEN EYNDE & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN EYNDE & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN EYNDE & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN EYNDE & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN EYNDE & ZN, employees, financial statistics.