BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA

Contactgegevens BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reeckervelt 15 3770 Riemst Industrieterrein Op 'T Reeck - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-12-45-38-36 32-12-45-38-36

Fax (fax): 32-12-45-64-21 32-12-45-64-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA
Products information BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01511688232
Ondernemingsnummer: 4552429199
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 606,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA
(Get full report from official database of BE for BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA
Addition kinds of activities for BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA

592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
13210000. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
34659901. Lichaamsdelen, auto: gestempeld metaal | Body parts, automobile: stamped metal
51490200. Huisdiervoer | Pet foods
73749901. Data entry service | Data entry service

Werken bij BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

  • PLOOIER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf zijn we dringend op zoek naar een plooier. Je staat in voor de bediening hiervan.

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • Lasser-Mechanieker (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in machinebouw, regio Gent-Lochristi, zijn wij op zoek naar een Lasser: Je hebt ervaring in montage, constructie werken of machinebouw Je kunt metaal lassen Je kunt de plooibank en plaatschaar bedienen Je hebt ervaring met mechanica

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Jobstudent verzorgende regio Sint-Amandsberg - Wondelgem (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Mecanicien vrachtwagens (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    VRACHTWAGENMECHANIEKER of hersteller landbouwvoertuigen/kranen Functie: • Je maakt deel uit van een professioneel team dat instaat voor het onderhoud, reparatie en technische keuring van vrachtwagens en opleggers • Je lokaliseert de defecten, stelt technische diagnoses, uitvoeren van kleine en grote onderhouden, verslag uitmaken van uitgevoerde werken.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA. Laat een reactie achter voor BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA. BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA. Leave a respond for BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA. BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA op de google maps. Adres en contacten BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA
Location of BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA on the google maps. Address and contacts of BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA: RUYTERS H. | Van Lierop BVBA | BAAR P-A | GYM CLUB ROYALE RECHAINT. | THEOPHIEL VERCAMMEN

Other related companies as BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA: RUYTERS H. | Van Lierop BVBA | BAAR P-A | GYM CLUB ROYALE RECHAINT. | THEOPHIEL VERCAMMEN

BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01511688232. Het bedrijf BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA bevindt zich op het adres: Reeckervelt 15 3770 Riemst Industrieterrein Op 'T Reeck - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 606,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA, openstaande posities, locatie van BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA op de kaart.

BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA, company assigned to the tax number BE01511688232. The company BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA is located at the address: Reeckervelt 15 3770 Riemst Industrieterrein Op 'T Reeck - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 606,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA were not found.
The main activity of BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA is not available. You also can look at reviews of BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA, open positions, location of BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWBEDRIJF PLESSERS BVBA, employees, financial statistics.