SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS

Contactgegevens SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU PARC 71; 4053; CHAUDFONTAINE, België

Telefoon (phone): 43613532 (+32-43613532) 43613532 (+32-43613532)

Fax (fax): +32 (53) 107-85-28 +32 (53) 107-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS
Products information SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS

BTW identificatienummer (tax): BE09656951904
Ondernemingsnummer: 4286560058
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS
(Get full report from official database of BE for SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS
Addition kinds of activities for SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS

357702. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
726199. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
35520118. Draadmakende machines, draaiende machines | Thread making machines, spinning machinery
50999914. Zonnebank apparatuur en benodigdheden | Tanning salon equipment and supplies
73899932. Microfilm opname en ontwikkeling van dienstverlening | Microfilm recording and developing service

Werken bij SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • Lasser (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een lasser.  Je zal instaan voor halfautomaat laswerken.  Tevens sta je ook in voor alle voorbereidende werken zoals zagen, boren, slijpen,...

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

  • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

  • Verkoper/Verkoopsters gezonde voeding (foodtruck) (BIKSCHOTE)

    Regio: BIKSCHOTE

    Bedrijf: YOLOMI

    Type: Flexijob

    Yolomi bvba is een dynamische start-up gespecialiseerd in het bereiden en verkopen van Culinaire maaltijdsalades, groente- en fruitbereidingen aan particulieren en bedrijven regio Zuid-West Vlaanderen. Na 3 jaar activiteit zoeken we een dynamische, flexibele medewerker met een passie voor gezonde voeding voor één van onze foodtrucks. Je bent de ambassadeur van ons merk. Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van salades, bedienen van klanten en zorgen dat alles proper afgesloten wordt.. Je staat volledig achter ons produkt om zo mensen te motiveren gezond te eten. Het betreft een flexijob van 12 uur op dinsdagavond (standplaats Diksmuide) en woensdagvoormiddag (markt Veurne).

  • SCHOONMAAKSTER - SCHOONMAKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: THE OLD BILL PUB

    Type: Flexijob

    We zoeken een bekwame medewerker voor het onderhouden van onze zaak. Je werkt dagelijks een 2-tal uurtjes. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS in sociale netwerken
Look for responds of SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS. Laat een reactie achter voor SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS. SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS. Leave a respond for SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS. SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS op de google maps. Adres en contacten SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS
Location of SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS on the google maps. Address and contacts of SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS

Andere gerelateerde bedrijven als come SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS: JET | KriPé | RENE GERARDY | STEPHANE VANLAER/S. VANLAER | Verschatse D

Other related companies as SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS: JET | KriPé | RENE GERARDY | STEPHANE VANLAER/S. VANLAER | Verschatse D

SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09656951904. Het bedrijf SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS bevindt zich op het adres: AVENUE DU PARC 71; 4053; CHAUDFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS, openstaande posities, locatie van SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS op de kaart.

SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS, company assigned to the tax number BE09656951904. The company SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS is located at the address: AVENUE DU PARC 71; 4053; CHAUDFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS were not found.
The main activity of SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS is not available. You also can look at reviews of SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS, open positions, location of SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOC.ACTUARIAT CONSULTANTS, employees, financial statistics.