RUMMENS

Contactgegevens RUMMENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUMMENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUMMENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLMARKT 21; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16815912 (+32-16815912) 16815912 (+32-16815912)

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUMMENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUMMENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUMMENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUMMENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUMMENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUMMENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUMMENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUMMENS
Products information RUMMENS

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in RUMMENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUMMENS
(Get full report from official database of BE for RUMMENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUMMENS
Addition kinds of activities for RUMMENS

203899. Bevroren specialiteiten, nec, nec | Frozen specialties, nec, nec
02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
13899919. Onderhoud van olie- en gasputten | Servicing oil and gas wells
28160200. Kleurpigmenten | Color pigments
37110301. Amfibische motorvoertuigen, assemblage van | Amphibian motor vehicles, assembly of
39969900. Hard oppervlak vloerbedekking, nec, nec | Hard surface floor coverings, nec, nec
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation
87420304. Nieuwe producten en diensten consultants | New products and services consultants

Werken bij RUMMENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUMMENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUMMENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUMMENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Stafmedewerker digitalisering in de transport-logistieke sector (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Verdere uitbouw van een inhoudelijk programma en werking rond digitalisering in de transport-logistieke sector: opmaak van een breed gedragen strategische visie en de vertaling daarvan in een concreet meerjarig programma en actieplan met het oog op de transformatie van West-Vlaanderen richting het Physical Internet en de vertaling van deze strategische visie naar een actieplan en de daaraan gekoppelde KPI’s; realisatie en inhoudelijke invulling van een Demonstrator - Physical Internet in Zeebrugge, onder meer via een gedragen business plan en projectacquisitie in, samenwerking met partners en stakeholders ; aangaan van strategische partnerschappen, het verankeren van deze partnerschappen in overeenkomsten en/of overlegstructuren, en het invulling geven aan deze partnerschappen via concrete acties. nodige afstemming met de overige activiteiten van de POM.

  • Tijdelijk: Commercieel bediende binnendienst regio Zedelgem M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Zedelgem zijn we dringend op zoek naar een tijdelijke ervaren commercieel bediende binnendienst m/v. Taken: - Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders. - Daarnaast sta je in voor divers administratief werk (gebruik van ERP systeem).

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Automecanicien M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Eeklo zijn we op zoek naar een ervaren automecanicien. Het takenpakket bestaat uit het zelfstandig monteren, controleren en afstellen. Minimum vereiste is een opleiding als automecanicien, carossier of gelijkgesteld door ervaring. Een interne opleiding in het bedrijf wordt voorzien.

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Evergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Adviseur/verkoper M/V voor de afdeling Vloeren & Hout (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Vaste Job

    Bedrijf: Je komt terecht in een enthousiast team dat deel uitmaakt van een dynamisch, innovatief & financieel gezond familiebedrijf met een 75-tal collega's. Zelfbouwmarkt telt 7 verschillende afdelingen die fungeren als shops in the shop of 7 speciaalzaken onder 1 dak. Het bedrijf bestaat al meer dan 37 jaar en kent succes omwille van zijn professioneel personeel met deskundig advies, goede prijzen, degelijke producten en een aangename winkelsfeer. Functie: We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper (M/V) voor onze afdeling vloeren & hout. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over hout, vloer-, wand-en plafondbekleding (tegels, laminaat,…) en de bijhorene accessoires . Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes opvolgen. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Planner verpakkingsafdeling (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als Planner van de verpakkingsafdeling ben je verantwoordelijk om het digitale planningssysteem operationeel te laten lopen en verder te optimaliseren.  Dit zijn jouw taken:  Dagelijks en wekelijks analyseer je de voorraadbehoeften Wekelijks stel je de planning op voor de verschillende verpakkingslijnen. Doorheen de week volg je dit dagelijks op en stuur je bij waar nodig Nauwe en efficiëntie communicatie met medewerkers van Supply Chain afdeling en teamverantwoordelijken productie Op basis van je inzichten in het logistieke proces, stockbeheer, forecasts en verkoopcijfers stel je een lange termijn planning op Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, dé Europese marktleider binnen de voedingsector, zijn wij op zoek naar een ervaren planner voor de verpakkingsafdeling. Momenteel is onze klant bezig met de introductie van een nieuw ERP-systeeem met als doelstelling binnen de verpakkingsafdeling de overstap te maken naar een compleet digitaal planningssysteem.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van RUMMENS in sociale netwerken
Look for responds of RUMMENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUMMENS. Laat een reactie achter voor RUMMENS. RUMMENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUMMENS. Leave a respond for RUMMENS. RUMMENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUMMENS op de google maps. Adres en contacten RUMMENS
Location of RUMMENS on the google maps. Address and contacts of RUMMENS

Andere gerelateerde bedrijven als come RUMMENS RUMMENS: Vanderborght Kristien | V.D.P. | AURORAZIEKENHUIS A V/CAMPUS OUDENAARDE | CONSTANT & CIE | K.V.K. WEMMEL

Other related companies as RUMMENS: Vanderborght Kristien | V.D.P. | AURORAZIEKENHUIS A V/CAMPUS OUDENAARDE | CONSTANT & CIE | K.V.K. WEMMEL

RUMMENS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUMMENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf RUMMENS bevindt zich op het adres: WOLMARKT 21; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in RUMMENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUMMENS is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUMMENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUMMENS, openstaande posities, locatie van RUMMENS op de kaart.

RUMMENS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUMMENS, company assigned to the tax number BE05776580810. The company RUMMENS is located at the address: WOLMARKT 21; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in RUMMENS were not found.
The main activity of RUMMENS is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RUMMENS is not available. You also can look at reviews of RUMMENS, open positions, location of RUMMENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUMMENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUMMENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUMMENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUMMENS, employees, financial statistics.