RUMMENS ZAKENKANTOOR

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • RUMMENS ZAKENKANTOOR
Private companiesMiscellaneous Retail • RUMMENS ZAKENKANTOOR

Contactgegevens RUMMENS ZAKENKANTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUMMENS ZAKENKANTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUMMENS ZAKENKANTOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOLMARKT 21; 3300; TIENEN, België

Telefoon (phone): 16814988 (+32-16814988) 16814988 (+32-16814988)

Fax (fax): +32 (65) 103-79-88 +32 (65) 103-79-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUMMENS ZAKENKANTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUMMENS ZAKENKANTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUMMENS ZAKENKANTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUMMENS ZAKENKANTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUMMENS ZAKENKANTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUMMENS ZAKENKANTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUMMENS ZAKENKANTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUMMENS ZAKENKANTOOR
Products information RUMMENS ZAKENKANTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE07008422851
Ondernemingsnummer: 7277313232
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in RUMMENS ZAKENKANTOOR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUMMENS ZAKENKANTOOR
(Get full report from official database of BE for RUMMENS ZAKENKANTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUMMENS ZAKENKANTOOR
Addition kinds of activities for RUMMENS ZAKENKANTOOR

27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
35539910. Schaafmachines | Planing mill machinery
38290701. Temperatuursensoren, behalve industrieel proces en vliegtuigen | Temperature sensors, except industrial process and aircraft
56519902. Unisex kleding winkels | Unisex clothing stores
59999909. Betonproducten, pre-cast | Concrete products, pre-cast

Werken bij RUMMENS ZAKENKANTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUMMENS ZAKENKANTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUMMENS ZAKENKANTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUMMENS ZAKENKANTOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • Ervaren schrijnwerker - voltijds - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een polyvalente schrijnwerker met ervaring. Jouw taken zijn: Plaatsen van binnen- en buitenschrijnwerk Ondersteunen van andere teams indien nodig

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • Huishoudelijke Hulp IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

  • Keukenmedewerker/afwasser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: LE CHANGHAI

    Type: Flexijob

    - Je staat in voor de voorbereiding van de maaltijden. Kennis van Chinese snijtechnieken is heel belangrijk. - Ook schoonmaken en afwassen behoort tot je taken. Afwassen gebeurt met de machine.

Zoek naar antwoorden van RUMMENS ZAKENKANTOOR in sociale netwerken
Look for responds of RUMMENS ZAKENKANTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUMMENS ZAKENKANTOOR. Laat een reactie achter voor RUMMENS ZAKENKANTOOR. RUMMENS ZAKENKANTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUMMENS ZAKENKANTOOR. Leave a respond for RUMMENS ZAKENKANTOOR. RUMMENS ZAKENKANTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUMMENS ZAKENKANTOOR op de google maps. Adres en contacten RUMMENS ZAKENKANTOOR
Location of RUMMENS ZAKENKANTOOR on the google maps. Address and contacts of RUMMENS ZAKENKANTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come RUMMENS ZAKENKANTOOR RUMMENS ZAKENKANTOOR: Soul Deco BVBA | Laurand | O.F.E.P. | KID?S HOUSE | No?l

Other related companies as RUMMENS ZAKENKANTOOR: Soul Deco BVBA | Laurand | O.F.E.P. | KID?S HOUSE | No?l

RUMMENS ZAKENKANTOOR is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUMMENS ZAKENKANTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008422851. Het bedrijf RUMMENS ZAKENKANTOOR bevindt zich op het adres: WOLMARKT 21; 3300; TIENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in RUMMENS ZAKENKANTOOR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUMMENS ZAKENKANTOOR is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUMMENS ZAKENKANTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUMMENS ZAKENKANTOOR, openstaande posities, locatie van RUMMENS ZAKENKANTOOR op de kaart.

RUMMENS ZAKENKANTOOR is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUMMENS ZAKENKANTOOR, company assigned to the tax number BE07008422851. The company RUMMENS ZAKENKANTOOR is located at the address: WOLMARKT 21; 3300; TIENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in RUMMENS ZAKENKANTOOR were not found.
The main activity of RUMMENS ZAKENKANTOOR is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RUMMENS ZAKENKANTOOR is not available. You also can look at reviews of RUMMENS ZAKENKANTOOR, open positions, location of RUMMENS ZAKENKANTOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUMMENS ZAKENKANTOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUMMENS ZAKENKANTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUMMENS ZAKENKANTOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUMMENS ZAKENKANTOOR, employees, financial statistics.