PLEVOETS

Contactgegevens PLEVOETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLEVOETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLEVOETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NAAMSESTEENWEG 5; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11683158 (+32-11683158) 11683158 (+32-11683158)

Fax (fax): +32 (83) 742-40-24 +32 (83) 742-40-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLEVOETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLEVOETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLEVOETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLEVOETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLEVOETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLEVOETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLEVOETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLEVOETS
Products information PLEVOETS

BTW identificatienummer (tax): BE08350402832
Ondernemingsnummer: 2332916259
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 120,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PLEVOETS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLEVOETS
(Get full report from official database of BE for PLEVOETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLEVOETS
Addition kinds of activities for PLEVOETS

3296. Minerale wol | Mineral wool
50850108. Drums, nieuw of gereviseerd | Drums, new or reconditioned
54990103. Vitamine voedsel winkels | Vitamin food stores
55999904. sneeuwscooters | Snowmobiles
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network

Werken bij PLEVOETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLEVOETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLEVOETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLEVOETS. Looking for open vacancies in other companies

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Technieker - Vaste Nacht - Meetjesland - met optie vast (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in het Meetjesland op zoek naar een technieker in de vaste nacht. Doel van de functie is om de productielijnen efficient te laten draaien dankzij een correct preventief onderhoud en een vlot curatief onderhoud. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – Je lost technische storingen en pannes snel en efficiënt op. – Hiernaast sta je in voor het uitvoeren van het preventief onderhoud. – Je werkt mee aan de ombouw van de installaties, wanneer er een nieuw artikel dient te worden geproduceerd en dit overeenkomstig de vastgelegde product vereisten. – Je gaat mee op zoek naar technische verbeteringsacties, je werkt ze uit en je helpt ze meer te realiseren. – Tenslotte helpt je ook mee bij de uitwerking van grotere technische investeringsprojecten.

  • POETSHULP (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je staat in voor de schoonmaak en het huishouden bij particulieren in de regio Vlamertinge-Ieper-Poperinge. Je hebt eigen vervoer. Interesse? Solliciteer snel!

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

Zoek naar antwoorden van PLEVOETS in sociale netwerken
Look for responds of PLEVOETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLEVOETS. Laat een reactie achter voor PLEVOETS. PLEVOETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLEVOETS. Leave a respond for PLEVOETS. PLEVOETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLEVOETS op de google maps. Adres en contacten PLEVOETS
Location of PLEVOETS on the google maps. Address and contacts of PLEVOETS

Andere gerelateerde bedrijven als come PLEVOETS PLEVOETS: GROEP ARGENTA | PRO-DUO | ALBERT BEAUJEAN | Marka | Dion Vandewiele nv

Other related companies as PLEVOETS: GROEP ARGENTA | PRO-DUO | ALBERT BEAUJEAN | Marka | Dion Vandewiele nv

PLEVOETS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PLEVOETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08350402832. Het bedrijf PLEVOETS bevindt zich op het adres: NAAMSESTEENWEG 5; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 120,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in PLEVOETS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLEVOETS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLEVOETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLEVOETS, openstaande posities, locatie van PLEVOETS op de kaart.

PLEVOETS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PLEVOETS, company assigned to the tax number BE08350402832. The company PLEVOETS is located at the address: NAAMSESTEENWEG 5; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 120,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in PLEVOETS were not found.
The main activity of PLEVOETS is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PLEVOETS is not available. You also can look at reviews of PLEVOETS, open positions, location of PLEVOETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLEVOETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLEVOETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLEVOETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLEVOETS, employees, financial statistics.