PIERRE ADAM

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • PIERRE ADAM
Private companiesMetal Mining • PIERRE ADAM

Contactgegevens PIERRE ADAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PIERRE ADAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

PIERRE ADAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-ROUTE 156; 4540; AMAY, België

Telefoon (phone): 85316994 (+32-85316994) 85316994 (+32-85316994)

Fax (fax): +32 (58) 573-81-20 +32 (58) 573-81-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PIERRE ADAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PIERRE ADAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PIERRE ADAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PIERRE ADAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PIERRE ADAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PIERRE ADAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PIERRE ADAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PIERRE ADAM
Products information PIERRE ADAM

BTW identificatienummer (tax): BE09776428222
Ondernemingsnummer: 4048980712
Hoofdstad (capital): 810,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 225,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in PIERRE ADAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PIERRE ADAM
(Get full report from official database of BE for PIERRE ADAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor PIERRE ADAM
Addition kinds of activities for PIERRE ADAM

2092. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
229700. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
251900. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
25110502. Bureaus, huishouden: hout | Desks, household: wood
75130000. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers

Werken bij PIERRE ADAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PIERRE ADAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PIERRE ADAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PIERRE ADAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

  • Medewerker proefdiercentrum Rega Instituut (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je helpt proactief mee aan de vlotte dagelijkse werking van het Rega-animalium van kleine proefdieren (spf op A1, A2 en A3 niveau en conventioneel op A1 en A2 niveau). Je zal zowel worden ingeschakeld in de wasruimte als bij het verzorgen en voederen van de dieren. Je waakt erover dat alle materialen en verschillende ruimtes steeds proper zijn en voldoen aan de hygiënische voorschriften. Je staat in voor het reinigen, ontsmetten en steriliseren van drinkflessen, kooien en ander hulpmateriaal en dit gebruik makende van een autoclaaf en andere sterilisatiemiddelen zoals waterstofperoxide. Je staat ook in voor het onderhoud van de wasmachine, IVC-stellingen en ander apparatuur. Je zal de verantwoordelijkheid krijgen over de waszaal, zowel wat organisatie,orde en netheid betreft als het correct laten functioneren van de apparatuur (autoclaven, rack washer, bedding dump), en inclusief het opvolgen van onderhoud en eventuele herstellingen door de firma’s van deze toestellen. Je bent bij de verzorging van de dieren verantwoordelijk voor het proper maken van de kooi en je voorziet de dieren van voldoende water, voeder, kooiverrijking en beddingmateriaal. Je zorgt voor de dagelijkse opvolging van deze dieren. Je staat in voor het zelfstandig bijhouden van diergegevens in een computersysteem (LAIS). Je zal technische hulp bieden aan de onderzoekers, met inbegrip van het zelfstandig afnemen van stalen (voor bijvoorbeeld genotypering), genotypering van muizen door PCR-analyse,  microscopische analyse van bloeduitstrijkjes en hulp bij meer complexe ingrepen. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven wenst zich te profileren als een onderzoeks-intensieve universiteit die in de eerste plaats uitstekende kwaliteit van onderzoek nastreeft en zo tot de beste universiteiten van Europa en de wereld gerekend kan worden. Het fundamenteel en toegepast onderzoek aan de universiteit wordt gekarakteriseerd door originaliteit, innovatie, maatschappelijke relevantie en multidisciplinariteit. De studie van belangrijke medische en biomedische vragen vergt dikwijls het gebruik van proefdieren die in optimale omstandigheden dienen te worden gekweekt en gehuisvest. Het proefdierencentrum van het Rega Instituut ondersteunt het proefdier-gerelateerd onderzoek dat uitgevoerd wordt door wetenschappers. Dit gebeurt onder meer door te zorgen voor een optimale huisvesting en verzorging van de proefdieren.

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Katoen Natie werft aan! Student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Katoen Natie zijn we nog op zoek naar studenten die beschikbaar zijn tijdens de week. Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen en magazijnen voor het verwerken van inkomende goederen en klaarzetten van bestellingen. Je kan tewerkgesteld worden in 2 shiften of in de dagploeg. Er is busvervoer voorzien om je van en naar het werk te brengen.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • DAKWERKER. (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DAKWERKEN MEYNEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van zowel nieuwbouw als renovatie- en herstellingswerkzaamheden . Uitvoeren van lood- en zinkwerken, leggen van pannen, leien en roofing behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

Zoek naar antwoorden van PIERRE ADAM in sociale netwerken
Look for responds of PIERRE ADAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor PIERRE ADAM. Laat een reactie achter voor PIERRE ADAM. PIERRE ADAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PIERRE ADAM. Leave a respond for PIERRE ADAM. PIERRE ADAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PIERRE ADAM op de google maps. Adres en contacten PIERRE ADAM
Location of PIERRE ADAM on the google maps. Address and contacts of PIERRE ADAM

Andere gerelateerde bedrijven als come PIERRE ADAM PIERRE ADAM: COIFFURE DANNI | EDE CYCLOSPORT - MERE | File NV | Verhofste BVBA | Bosch A

Other related companies as PIERRE ADAM: COIFFURE DANNI | EDE CYCLOSPORT - MERE | File NV | Verhofste BVBA | Bosch A

PIERRE ADAM is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PIERRE ADAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09776428222. Het bedrijf PIERRE ADAM bevindt zich op het adres: GRAND-ROUTE 156; 4540; AMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 810,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 225,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in PIERRE ADAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PIERRE ADAM is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PIERRE ADAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PIERRE ADAM, openstaande posities, locatie van PIERRE ADAM op de kaart.

PIERRE ADAM is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is PIERRE ADAM, company assigned to the tax number BE09776428222. The company PIERRE ADAM is located at the address: GRAND-ROUTE 156; 4540; AMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 810,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 225,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in PIERRE ADAM were not found.
The main activity of PIERRE ADAM is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PIERRE ADAM is not available. You also can look at reviews of PIERRE ADAM, open positions, location of PIERRE ADAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PIERRE ADAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PIERRE ADAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PIERRE ADAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PIERRE ADAM, employees, financial statistics.