P. VAN DE WEGHE

Contactgegevens P. VAN DE WEGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data P. VAN DE WEGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

P. VAN DE WEGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TROONSTRAAT 3; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59709883 (+32-59709883) 59709883 (+32-59709883)

Fax (fax): +32 (16) 586-15-58 +32 (16) 586-15-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) P. VAN DE WEGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "P. VAN DE WEGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "P. VAN DE WEGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van P. VAN DE WEGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen P. VAN DE WEGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of P. VAN DE WEGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees P. VAN DE WEGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti P. VAN DE WEGHE
Products information P. VAN DE WEGHE

BTW identificatienummer (tax): BE06982879638
Ondernemingsnummer: 7017761230
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in P. VAN DE WEGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor P. VAN DE WEGHE
(Get full report from official database of BE for P. VAN DE WEGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor P. VAN DE WEGHE
Addition kinds of activities for P. VAN DE WEGHE

021399. Hogs, nec | Hogs, nec
342902. Sleutels, sloten en bijbehorende hardware | Keys, locks, and related hardware
781901. Personeelsdiensten, productie van films | Personnel services, motion picture production
07220201. Bessengewassen, machines oogstdiensten | Berry crops, machine harvesting services
38410209. Optometers | Optometers
50640104. ranges | Ranges

Werken bij P. VAN DE WEGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in P. VAN DE WEGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor P. VAN DE WEGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for P. VAN DE WEGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • PROJECT MANAGER WAREHOUSING (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De bestaande magazijnprocessen analyseren en evalueren Nieuwe procedures opstellen met aandacht voor kwaliteit, veiligheid en efficiëntie De lay-out van het magazijn evalueren om de nauwkeurigheid, snelheid en efficiëntie te vergroten De verdeling en het bereik van de magazijnactiviteiten en -taken evalueren Coachen en trainen van een team van orderverzamelaars   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas ben ik op zoek naar een tijdelijke project manager om het warehouse te optimaliseren. Deze opdracht zal minstens 6 maand tot 1 jaar duren.  

  • Testmedewerker voor testafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma regio Waregem zijn we op zoek naar een testmedewerker voor in de testafdeling.

  • Teamleader contact center vestiging Gent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega-teamleaders ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 50 tal klantenadviseurs. Samen met je team streef je ernaar de vooropgestelde doelstellingen inzake bereikbaarheid, productiviteit en kwaliteit te behalen. Als aanspreekpunt is het coachen, begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van je team de grootste tijdsbesteding. Je rapporteert rechtstreeks aan de operationeel manager.

  • Tijdelijke verkoper Multimediawinkel 36u/week (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mulitmedia winkel te Schoten zijn we tijdelijk op zoek naar een verkoper 36u/week. Je zal instaan voor de verkoop van het bruingoed ( Hifi, TV, etc.) Jij geniet van klank en beeld van superkwaliteit en dat straal je uit. Zoekende en onbesliste klanten omtunen in tevreden kopers, ziedaar je uitdaging. Je zorgt dus voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de nieuwe evoluties in ons aanbod en je signaleert lacunes in ons gamma. Je kunt toestellen uittesten, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. Je staat in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen in samenwerking met je collega's. Soft selling Klantencontact multimedia Elektro-tv-hifi

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Magazijnier M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze klant is gespecialiseerd als houthandelaar voor particulieren alsook voor bedrijven. Functie: Controle van de leveringen Klaarzetten van bestellingen all round magazijnier, helpen laden en lossen.

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • Zelfstandige psycholo(o)g(e) (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: LYSSENS-DANNEBOOM & VAN TILBORGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een huisartsenpraktijk met 8 huisartsen en een multidisciplinair team met verschillende gezondheidsmedewerkers. Om dit team te versterken zijn wij op zoek naar een psycholo(o)g(e) op zelfstandige basis. Enige ervaring is een pluspunt .

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van P. VAN DE WEGHE in sociale netwerken
Look for responds of P. VAN DE WEGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor P. VAN DE WEGHE. Laat een reactie achter voor P. VAN DE WEGHE. P. VAN DE WEGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for P. VAN DE WEGHE. Leave a respond for P. VAN DE WEGHE. P. VAN DE WEGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie P. VAN DE WEGHE op de google maps. Adres en contacten P. VAN DE WEGHE
Location of P. VAN DE WEGHE on the google maps. Address and contacts of P. VAN DE WEGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come P. VAN DE WEGHE P. VAN DE WEGHE: CALLEWAERT | ELECTRO-COMFORT | TECHNO SERVICE | RODE KRUIS BERLARE | JANSSENS

Other related companies as P. VAN DE WEGHE: CALLEWAERT | ELECTRO-COMFORT | TECHNO SERVICE | RODE KRUIS BERLARE | JANSSENS

P. VAN DE WEGHE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is P. VAN DE WEGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06982879638. Het bedrijf P. VAN DE WEGHE bevindt zich op het adres: TROONSTRAAT 3; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 373,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in P. VAN DE WEGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van P. VAN DE WEGHE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van P. VAN DE WEGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van P. VAN DE WEGHE, openstaande posities, locatie van P. VAN DE WEGHE op de kaart.

P. VAN DE WEGHE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is P. VAN DE WEGHE, company assigned to the tax number BE06982879638. The company P. VAN DE WEGHE is located at the address: TROONSTRAAT 3; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 373,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in P. VAN DE WEGHE were not found.
The main activity of P. VAN DE WEGHE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of P. VAN DE WEGHE is not available. You also can look at reviews of P. VAN DE WEGHE, open positions, location of P. VAN DE WEGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over P. VAN DE WEGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf P. VAN DE WEGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about P. VAN DE WEGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company P. VAN DE WEGHE, employees, financial statistics.