BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV
Private companiesMembership Organizations • BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV

Contactgegevens BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Genkersteenweg 243 3500 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-22-52-62 32-11-22-52-62

Fax (fax): 32-11-24-21-06 32-11-24-21-06

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV
Products information BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE05747467041
Ondernemingsnummer: 7819213867
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 218,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV
(Get full report from official database of BE for BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV
Addition kinds of activities for BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV

3354. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
344311. Chambers en caissons | Chambers and caissons
23859901. Schorten, waterdicht: gemaakt van gekochte materialen | Aprons, waterproof: made from purchased materials
28360501. gifstoffen | Toxins
35560101. Boter maken en boter werkende machines | Butter making and butter working machinery
50130111. koppelingen | Clutches
50920202. Bordspellen | Board games

Werken bij BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • Onthaalmedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Oudenaarde, zijn wij op zoek naar gemotiveerde redders. Heb je het diploma al op zak? Dan kan je meteen starten Zo niet, mag je ons overtuigen van je motivatie, en dan zorgen wij voor de opleidingen Wat doet een redder? Je kijkt toe op de veiligheid van de bezoekers en het personeel in het zwembad Je volgt de veiligheidsprocedures en poetsschema's op zodat de veiligheid en netheid optimaal blijft Je helpt bij het organiseren van extra activiteiten Je doet regelmatig water- en chloormetingen en rapporteert aan de zwembadmanager

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - Omring je met expertise - 3.500/mnd (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in het Kempense Zoersel, is een zoektocht gestart naar een nieuwe medewerker om hun tienkoppig team aan te vullen. Ze zijn meer dan 20 jaar geleden opgericht als een algemeen administratief kantoor, en zo verder uitgegroeid tot een IAB Accountantskantoor. Het cliënteel dat ze boekhoudkundig en fiscaal ondersteunen bestaat uit enkele lokale KMO's en eenmanszaken; Hiervoor hanteren ze een persoonlijke aanpak en proberen ze dichtbij hun klanten te staan; Alle medewerkers in het kantoor zijn in het bezit van een IAB of BIBF titel, waardoor je omgeven wordt door een grote hoeveelheid expertise. Hun zoektocht gaat uit naar een dossierbeheerder / boekhouder / accountant met alvast een stevige portie ervaring achter de rug. We geven hier wat meer uitleg over de details van deze functie. Dossierbeheerder met ervaring - De verantwoordelijkheden Je zal in deze functie het volledige dossierbeheer van A tot Z uitvoeren: Hierbij hoort ook een stuk hands-on inboekingswerk om de dossiers te leren kennen; Je behandelt het volledige dossier, inclusief de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; De dossiers afsluiten hoort hier ook bij, er zal samen worden afgestemd in welke mate dit voor jou mogelijk is. Je werkt in deze functie uiteraard steeds samen met de zaakvoerder en adviseurs, die je werk controleren en je ondersteunen.

  • PRAKTIJKTRAINER TUINAANLEG MET ERVARING (ANTWERPEN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); aanplantingen en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV in sociale netwerken
Look for responds of BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV. Laat een reactie achter voor BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV. BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV. Leave a respond for BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV. BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV op de google maps. Adres en contacten BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV
Location of BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV on the google maps. Address and contacts of BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV: FOTOCONTRAST | OSKAR FRECHES | BALKAN AIRLINES | SYNCHRO H.H.SA SA | Thijs M

Other related companies as BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV: FOTOCONTRAST | OSKAR FRECHES | BALKAN AIRLINES | SYNCHRO H.H.SA SA | Thijs M

BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05747467041. Het bedrijf BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV bevindt zich op het adres: Genkersteenweg 243 3500 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 218,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV, openstaande posities, locatie van BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV op de kaart.

BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV is a company, that was registered 1990 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV, company assigned to the tax number BE05747467041. The company BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV is located at the address: Genkersteenweg 243 3500 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 218,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV were not found.
The main activity of BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV is not available. You also can look at reviews of BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV, open positions, location of BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWBEDRIJF HOEDEMAKERS NV, employees, financial statistics.