LAMBERT JEAN-LOUIS

Contactgegevens LAMBERT JEAN-LOUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBERT JEAN-LOUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBERT JEAN-LOUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CLOS DES HIRONDELLES 9; 5020; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81210772 (+32-81210772) 81210772 (+32-81210772)

Fax (fax): +32 (65) 805-68-15 +32 (65) 805-68-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBERT JEAN-LOUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBERT JEAN-LOUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBERT JEAN-LOUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBERT JEAN-LOUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBERT JEAN-LOUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBERT JEAN-LOUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBERT JEAN-LOUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBERT JEAN-LOUIS
Products information LAMBERT JEAN-LOUIS

BTW identificatienummer (tax): BE02625427246
Ondernemingsnummer: 6579132080
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in LAMBERT JEAN-LOUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBERT JEAN-LOUIS
(Get full report from official database of BE for LAMBERT JEAN-LOUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBERT JEAN-LOUIS
Addition kinds of activities for LAMBERT JEAN-LOUIS

346599. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
23939901. Tassen en containers, behalve slaapzakken: textiel | Bags and containers, except sleeping bags: textile
36959900. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
52119910. Structurele kleiproducten | Structural clay products
52610302. Kwekerijvoorraad, zaden en bollen | Nursery stock, seeds and bulbs
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.

Werken bij LAMBERT JEAN-LOUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBERT JEAN-LOUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBERT JEAN-LOUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBERT JEAN-LOUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • Mecanicien (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de fabriek van Tessenderlo Chemie zelf. Je gaat bv. pompen ed herstellen in de fabriek. Je moet ook externen op weg kunnen helpen en kunnen delegeren. Taken: Je staat in voor het onderhoud en herstellingen van roterende en statische productieapparaten in de productieafdelingen. Montagewerkzaamheden in de afdelingen: afpannen van processystemen, vervangen van appendages (afsluiters, veiligheidskleppen), vervangen van produktieapparaten (pompen, ventilatoren, vaten, warmtewisselaars, tandwielkasten, transportsystemen), vervangen van leidingsystemen. Uitvoeren van licht machinaal werk (oa boren, slijpen) Preventieve mechanische onderhoudstaken

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Technieker vrachtwagens (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij opzoek naar een Technieker vrachtwagens (m/v) Je staat in voor het onderhoud en het herstellen van vrachtwagens Je voert tevens allerhande controles uit rekening houdend met de richtlijnen binnen het bedrijf.

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • CNC OPERATOR (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • ETUDIANTS - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept est une agence active depuis 29 ans dans le domaine du Field marketing (conception, organisation, réalisation et suivi de campagnes promotionnelles dirigées vers le terrain). Voulez-vous en savoir plus sur ce que nous faisons? Regardez notre vidéo ici Nous sommes à la recherche d'une nouvelle équipe permanente d'étudiants pour présenter les produits D-Drinks / Obrigado au grand public sur base de dégustations et d'animations en grande surface. Les clients potentiels auront l'opportunité de découvrir, goûter et acheter les produits. Obrigado est de l'eau de coco 100% pure provenant d'une ferme à Bahia, au Brésil! Une fois que vous avez essayé Obrigado, vous ne boirez plus jamais d’autre eau de coco. Obrigado n'est jamais exposé à l'air avant que vous l'ouvrez et est rempli de vitamines et de minéraux.

  • TIG lasser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

    Type: Vaste Job

    In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Accountant (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Titeca Accountancy NV

    Type: Vaste Job

    Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

Zoek naar antwoorden van LAMBERT JEAN-LOUIS in sociale netwerken
Look for responds of LAMBERT JEAN-LOUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBERT JEAN-LOUIS. Laat een reactie achter voor LAMBERT JEAN-LOUIS. LAMBERT JEAN-LOUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBERT JEAN-LOUIS. Leave a respond for LAMBERT JEAN-LOUIS. LAMBERT JEAN-LOUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBERT JEAN-LOUIS op de google maps. Adres en contacten LAMBERT JEAN-LOUIS
Location of LAMBERT JEAN-LOUIS on the google maps. Address and contacts of LAMBERT JEAN-LOUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBERT JEAN-LOUIS LAMBERT JEAN-LOUIS: HOTEL RESTAURANT QUARTIER LATIN SA | STUCKENS, PATERNOTTE EUROSEARCH | Cotrade | Withoef (De) | Violon & Violon sprl

Other related companies as LAMBERT JEAN-LOUIS: HOTEL RESTAURANT QUARTIER LATIN SA | STUCKENS, PATERNOTTE EUROSEARCH | Cotrade | Withoef (De) | Violon & Violon sprl

LAMBERT JEAN-LOUIS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBERT JEAN-LOUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02625427246. Het bedrijf LAMBERT JEAN-LOUIS bevindt zich op het adres: CLOS DES HIRONDELLES 9; 5020; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in LAMBERT JEAN-LOUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBERT JEAN-LOUIS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBERT JEAN-LOUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBERT JEAN-LOUIS, openstaande posities, locatie van LAMBERT JEAN-LOUIS op de kaart.

LAMBERT JEAN-LOUIS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBERT JEAN-LOUIS, company assigned to the tax number BE02625427246. The company LAMBERT JEAN-LOUIS is located at the address: CLOS DES HIRONDELLES 9; 5020; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in LAMBERT JEAN-LOUIS were not found.
The main activity of LAMBERT JEAN-LOUIS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBERT JEAN-LOUIS is not available. You also can look at reviews of LAMBERT JEAN-LOUIS, open positions, location of LAMBERT JEAN-LOUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBERT JEAN-LOUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBERT JEAN-LOUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBERT JEAN-LOUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBERT JEAN-LOUIS, employees, financial statistics.