J. DEPORTEMONT

Contactgegevens J. DEPORTEMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. DEPORTEMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. DEPORTEMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLD PAUL-HENRI SPAAK 5; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 69663172 (+32-69663172) 69663172 (+32-69663172)

Fax (fax): +32 (14) 505-95-95 +32 (14) 505-95-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. DEPORTEMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. DEPORTEMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. DEPORTEMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. DEPORTEMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. DEPORTEMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. DEPORTEMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. DEPORTEMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. DEPORTEMONT
Products information J. DEPORTEMONT

BTW identificatienummer (tax): BE05163269042
Ondernemingsnummer: 2463653564
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 630,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in J. DEPORTEMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. DEPORTEMONT
(Get full report from official database of BE for J. DEPORTEMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. DEPORTEMONT
Addition kinds of activities for J. DEPORTEMONT

09199900. Diverse mariene producten, nec | Miscellaneous marine products, nec
23370202. Jassen en jassen, met uitzondering van vacht en leer: vrouwen | Jackets and vests, except fur and leather: women's
27599913. Menu's: Afdrukken, NK | Menus: printing, nsk
35460200. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
38250232. Standaarden en kalibratieapparatuur voor elektrische meting | Standards and calibration equipment for electrical measuring
38250324. Permanente golf ratio meetapparatuur | Standing wave ratio measuring equipment
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program

Werken bij J. DEPORTEMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. DEPORTEMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. DEPORTEMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. DEPORTEMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

  • Seizoensmedewerker tuinbouw - opstart januari (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbouwbedrijf in Lochristi zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die onmiddellijk beschikbaar zijn. Je taak bestaat eruit om kleine kiemplantjes te stekken. Het bedrijf is vlot bereikbaar met openbaar vervoer uit Gent en Lokeren. We zoeken momenteel nog mensen dus bij interesse, geef ons zeker een seintje!

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

    Regio: LOMBARDSIJDE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Bijlesgever fysica (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • HR officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een HR Officer. Je takenpakket zal bestaan uit: · Rekrutering en selectie van personeel, dit hoofdzakelijk van arbeiders en technische profielen). · Onthaal en begeleiding van nieuwe medewerkers. · Je staat in voor de payroll, sociale documenten en loonsadministratie in samenwerking met ons sociaal secretariaat. · Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers betreffende hun personeelsvragen.

  • Machinist Voor Mobiele Graafkraan (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: 24People West Brabant

    Type: Vaste Job

    Je bent kraanmachinist voor grondverzet in de wegenbouw, je bent veelzijdig inzetbaar, houdt van afwisseling en voelt je één met jouw eigen machine. Of je nu nivelleert, riool- of kabelsleuven uitgraaft en aanvult, putten of beschoeiing zet, riolering aanlegt, taluds maakt, of, …; je probeert het zo perfect mogelijk te doen. Je bent in staat geconcentreerd te werken want soms heb je maar weinig speelruimte. Je bedient je “eigen moderne machine” volledig zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en controle van je werk, samen met je vaste werfleider op je werf. Goede communicatie met je vaste collega bij de kraan vind jij een ‘must’. Je zorgt samen met onze eigen Technische Dienst voor het onderhoud aan je machine.

Zoek naar antwoorden van J. DEPORTEMONT in sociale netwerken
Look for responds of J. DEPORTEMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. DEPORTEMONT. Laat een reactie achter voor J. DEPORTEMONT. J. DEPORTEMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. DEPORTEMONT. Leave a respond for J. DEPORTEMONT. J. DEPORTEMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. DEPORTEMONT op de google maps. Adres en contacten J. DEPORTEMONT
Location of J. DEPORTEMONT on the google maps. Address and contacts of J. DEPORTEMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come J. DEPORTEMONT J. DEPORTEMONT: BLOKKER | DE LELIE | TABARKA | SPORTPARK DE NEKKER | POLI G

Other related companies as J. DEPORTEMONT: BLOKKER | DE LELIE | TABARKA | SPORTPARK DE NEKKER | POLI G

J. DEPORTEMONT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. DEPORTEMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05163269042. Het bedrijf J. DEPORTEMONT bevindt zich op het adres: BLD PAUL-HENRI SPAAK 5; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 630,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in J. DEPORTEMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. DEPORTEMONT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. DEPORTEMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. DEPORTEMONT, openstaande posities, locatie van J. DEPORTEMONT op de kaart.

J. DEPORTEMONT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. DEPORTEMONT, company assigned to the tax number BE05163269042. The company J. DEPORTEMONT is located at the address: BLD PAUL-HENRI SPAAK 5; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 630,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in J. DEPORTEMONT were not found.
The main activity of J. DEPORTEMONT is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J. DEPORTEMONT is not available. You also can look at reviews of J. DEPORTEMONT, open positions, location of J. DEPORTEMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. DEPORTEMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. DEPORTEMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. DEPORTEMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. DEPORTEMONT, employees, financial statistics.